GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
16.1.14 20:54

@Pampeliška7 Je to úžasný, že nám Gennet pomohl k miminku. Kdo ví, kdy bychom se dočkali. Upřímně řečeno jsem taky měla pocit a to docela dlouho, že mi neroste bříško. Pořád jsem říkala, to je špek, to není miminko.. až tak kolem 15.tt možná dýl už to trochu začínalo vystupovat. Takže bud v klidu, ono vyroste :) Prsa bych řekla že se ustálila.. už tolik nebolí, ale vyrostly a jsou žilnatý. :) A čím dál tím víc malou cítím.. to je na tom to nejkrásnější. A pohyby jsem začala cítit až kolem 18.tt :) Díky všem za gratulace a přeju vám, at se daří a je pro vás rok 2014 tím štastným ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
20.1.14 21:33

Dobry vecer, poctive jsem zacala cist vasi diskuzi od zacatku a musim rict ze me nektere pribehy vlily energii do zil, chodime take do gennetu, od prosince beru antiko a ve stredu beru posledni, ve ct zacinam s medrolem a v nedeli picham clexan a gonal, 31.1. jdu na kontrolni uz a tam se dozvime kdy bude nas den D na punkci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.1.14 21:39

@1985bara Ahoj já končím z antiko příští pondělí :D počítám že začnu s luverisem pak menopur či co teď drahá VZP hradí? jdu do PGS takže medrol až před ketem :lol: pokud bude vše ok :lol: cože clexan máš nějakou poruchu srážlivosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
20.1.14 21:42

Ahoj, jj nasli mi na hematologii leidenskou mutaci heterozygot, clexane jsem pichala radeji i pri clostiku, tak to budeme skoro stejne vid, my jsme sly do gonalu, nechtelo se nam michat nejake ampulky atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.1.14 21:50

@1985bara Já jedu 3 pokus a jsem zdravotník tak mi to neva, navíc jsem dobře reagovala 18 vajíček :lol: tak doufám že bude stimulace stejná :D clexan budu píchat po Ketu jsem sice zdravá jako rybička ale starší vydání :lol: tak musím ozkoušet vše co se dá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
20.1.14 21:53

Ja jsem mela clostik 2×, poprve zapusobil i bez kontrolnich uz ale nedopadlo to na 5 tt jsem potratila, kdyz mi ho mudr nasadil podruhe tak nepusobil vubec, po 2 spontannich potratech jsem chtela do gennetu a konecne se neco zacina dit, nejdrive jsme byli na genetice a ja ted v rijnu na hydrolap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.1.14 21:56

Tak to jsi v dobrých rukou :D už to musí být jen lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
20.1.14 21:57

@hačilka
snad jo, uvidime, chlap je z toho nervozni, ja jsem nervozni z toho ze nejsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.1.14 22:06

@1985bara No jo chlapi :D jiná rasa :lol: já jsem taky v poho :D jen mě se… to kynutí :lol: ale to chlapovi neva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
20.1.14 22:07

@hačilka tak ja jsem od prirody nakynuta, jinak jsem nepribrala po clostiku, tak doufam ze ted jen minimalne, mymu chlapovi to taky neva :-), ja udelam pro mimi cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.1.14 15:59

Ahoj holky,
mám prosbičku - byla jsem dnes na hysteroskopii. Jak je to s hygienou? Vím, že nekoupat, ale nevím, jak často můžu sprchovat a jestli jen vodou nebo s použitím intimního mýdla.

Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
21.1.14 16:01

@Alenka28
ja jsem tedy po hydrolaparoskopii, pouzivala jsem normal sve intim mydlo a sprchovala se 2× denne, rano a vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.1.14 00:31

Muzu se jen zeptat, dneska jsem si vzala posledni HA, to znamena ze bych asi mela dostat menzes ted nekdy ze? od zitra budu zobat medrol a v nedeli pichat clexane a gonal. omlouvam se ze mam takovyhle dotaz, ale ja nikdy HA nebrala, tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
23.1.14 08:35

@1985bara ano…tak 2-3 dny po dobrání bys to měla dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.1.14 11:52

@Petra Z dekuji, ja jsem ji totiz nikdy nebrala :-), v nedeli si zacinam pichat gonal a v patek na utz, tak se bojim ze to jeste budu mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.