Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pampeliška7 Je to úžasný, že nám Gennet pomohl k miminku. Kdo ví, kdy bychom se dočkali. Upřímně řečeno jsem taky měla pocit a to docela dlouho, že mi neroste bříško. Pořád jsem říkala, to je špek, to není miminko.. až tak kolem 15.tt možná dýl už to trochu začínalo vystupovat. Takže bud v klidu, ono vyroste
Prsa bych řekla že se ustálila.. už tolik nebolí, ale vyrostly a jsou žilnatý.
A čím dál tím víc malou cítím.. to je na tom to nejkrásnější. A pohyby jsem začala cítit až kolem 18.tt
Díky všem za gratulace a přeju vám, at se daří a je pro vás rok 2014 tím štastným ![]()
Dobry vecer, poctive jsem zacala cist vasi diskuzi od zacatku a musim rict ze me nektere pribehy vlily energii do zil, chodime take do gennetu, od prosince beru antiko a ve stredu beru posledni, ve ct zacinam s medrolem a v nedeli picham clexan a gonal, 31.1. jdu na kontrolni uz a tam se dozvime kdy bude nas den D na punkci
@1985bara Ahoj já končím z antiko příští pondělí
počítám že začnu s luverisem pak menopur či co teď drahá VZP hradí? jdu do PGS takže medrol až před ketem
pokud bude vše ok
cože clexan máš nějakou poruchu srážlivosti?
Ahoj, jj nasli mi na hematologii leidenskou mutaci heterozygot, clexane jsem pichala radeji i pri clostiku, tak to budeme skoro stejne vid, my jsme sly do gonalu, nechtelo se nam michat nejake ampulky atd
@1985bara Já jedu 3 pokus a jsem zdravotník tak mi to neva, navíc jsem dobře reagovala 18 vajíček
tak doufám že bude stimulace stejná
clexan budu píchat po Ketu jsem sice zdravá jako rybička ale starší vydání
tak musím ozkoušet vše co se dá ![]()
Ja jsem mela clostik 2×, poprve zapusobil i bez kontrolnich uz ale nedopadlo to na 5 tt jsem potratila, kdyz mi ho mudr nasadil podruhe tak nepusobil vubec, po 2 spontannich potratech jsem chtela do gennetu a konecne se neco zacina dit, nejdrive jsme byli na genetice a ja ted v rijnu na hydrolap.
@hačilka
snad jo, uvidime, chlap je z toho nervozni, ja jsem nervozni z toho ze nejsem ![]()
@1985bara No jo chlapi
jiná rasa
já jsem taky v poho
jen mě se… to kynutí
ale to chlapovi neva ![]()
@hačilka tak ja jsem od prirody nakynuta, jinak jsem nepribrala po clostiku, tak doufam ze ted jen minimalne, mymu chlapovi to taky neva
, ja udelam pro mimi cokoliv
Ahoj holky,
mám prosbičku - byla jsem dnes na hysteroskopii. Jak je to s hygienou? Vím, že nekoupat, ale nevím, jak často můžu sprchovat a jestli jen vodou nebo s použitím intimního mýdla.
Děkuju moc.
@Alenka28
ja jsem tedy po hydrolaparoskopii, pouzivala jsem normal sve intim mydlo a sprchovala se 2× denne, rano a vecer
Muzu se jen zeptat, dneska jsem si vzala posledni HA, to znamena ze bych asi mela dostat menzes ted nekdy ze? od zitra budu zobat medrol a v nedeli pichat clexane a gonal. omlouvam se ze mam takovyhle dotaz, ale ja nikdy HA nebrala, tak nevim
@Petra Z dekuji, ja jsem ji totiz nikdy nebrala
, v nedeli si zacinam pichat gonal a v patek na utz, tak se bojim ze to jeste budu mit
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.