Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, chodím do Prahy. Měli jsme KET v rámci IVF zdarma, protože šla embrya na vyšetření PGS. nevím jak to určují, zda platit či neplatit. Jediné co mě napadlo, jestli třeba na to pojišťovna přestala přispívat. Fakt nevim.
To by mělo být všude stejné ![]()
@hačilka zaludek mam ok, ale od toho ct co ho beru me pobolivava a to beru jen pulku, jestli mi to zvysi tak skocim z okna u nas v prizemi ![]()
@1985bara No já medrol nenávidím
kynu po něm kilo týdně a celé dopoledne mě nabírá a jíst nemůzu
Tak jsem prve píchla
nějak otýkám
doufám že nebudu na konci stimulky jak čuně
![]()
@hačilka uz jsem taky opichana, dneska jsem si byla pro neschopenku, nemuzu spat jak me boli hlava a citim jak to v brise pracuje a jeste k tomu rada spim na brise, coz se neda, jinak ja nepribrala po clostiku, medrol mi jinak nic nedela, jen je hnusnej, horkej, zacala jsem ho rano zapijet mlikem, nic necitim a chute mi hormony nedelaj jak mi nekdo rikal, vsechno mam v normalu
@1985bara Tak já mám chuť akorát pořád spát
na jídlo teda ani omylem jím jen že musím ![]()
@hačilka jj presne, donutit se jist to je neco, v lekarne mi doporucili nutridrink, ale je to tak vyzivny ze si davam jen pul lahvicky denne, taky dobra basta
, jinak vetsi unavu pocituju taky, proto jsem byla dneska u u dr aby mi napsal PN, delam pokladni a v pondeli i kdyz jsem mela jednu injekci za sebou, tak jsem to citila a sedet v klidu nemuzu a stat porad taky ne, takze mi to nedelalo dobre a sla marodit, nastesti to v praci vedeli predem ze muzu kdykoliv odejit tak se ani nezlobili ze je v tom nechavam
@1985bara hlavně hodně pit musíš ---opravdu se prolej jak to jen jde ![]()
@Petra Z prolejvam prolejvam, dokazala jsem udelat i 6 litru, ale stejne boli, po tom co jsem si to tu cele precetla, tak se hyper. stimulaku bojim jak cert krize, takze to nepodcenuji, vzala jsem si i neschopenku, protoze jako pokladni nemuzu porad odbihat na wc ![]()
@1985bara jasné
Ja mela nastesti mírnou formu ---aby ne při mem počtu vajíček ![]()
Ani nechtěli dělat et, no nakonec ze ano ale jen jedno embryo.diky bohu za to---je to Matyáš
@Petra Z jako udelat za den 6 litru je z meho hlediska maximum, normalne vypiju jen 2 a to si pridavam
, prolejvam se jak zahonek v lete az si ze me chlap dela srandu, ze to je zbytecny vodny i stocny, kdyz chodim porad jen natacet vodu a splachovat ![]()
@1985bara ja vypiju za den max pul litru jsem na toto hrozná
Ahojte ženy!
7 měsíců jsem navštěvovala tuto diskuzi a jsem za ni moc ráda! Ne jen že jsem se tu dozvěděla spoustu věcí ale jedna druhou jsme navázjem podporovala a za to jsem strašně vděčná.
1.11.2013 jsem se stala tou nejšťastnější ženou na světě!! Narodila se mi krásná Esterka o váze 3980 gramů a délce 50 centimerů! Je to náš největší poklad na světě! Je strašně šikovná a za pár dní nám bude už čtvrt roku! Neskutečně to utíká a koťátko nám dělá neskutečnou radost! Hodim vám sem pár foteček ![]()
Moc gratuluji holčinám co už jsou v očekávání!
@TerkaBaterka moc gratuluji k holčičce. Už seš za půlkou, viď
Jméno už máte vymyšlené?
A těm co na mimi ještě čekají přeju hodně a neztrácejte naději! Na každou to štěstí v podobě miminka čeká ![]()
@Petra Z Peťul držim palečky ať to co nejdřív klapne. Už si byla na konzultaci ohledně IVF? Jakto žes mi to nepísla, že nakonec do něho jdete. Potvoro.
Co jsem tak četla tak několik holčin je tu z Lípy stejně jako já. Takže když budete mít chuť a náladu můžem si dát klidně spicha a uvidíte jak Gennet umí krásné holčičky!
@Petule1965 a LKK Co vy na to holky? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, chodím do Prahy. Měli jsme KET v rámci IVF zdarma, protože šla embrya na vyšetření PGS. nevím jak to určují, zda platit či neplatit. Jediné co mě napadlo, jestli třeba na to pojišťovna přestala přispívat. Fakt nevim.