Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara to ale nevadí že to budeš mít.
Já začínala 2.den cyklu.
Chodi sem jeste vubec nekdo, kdo podstupuje lecbu v gennetu?
Ahooooooj já občas
dneska jsem byla nafasovat hormony a v pondělí začínám
po třetí
a naposled
když budeš něco potřebovat písni už jsem veteránka ![]()
@hačilka ja jsem prave od vcera zacala brat medrol a v nedeli picham prvni gonal, driv to tu docela frcelo, dala jsem si za domaci ukol, trosku si pocist a zacala jsem od zacatku a skoro koncim ![]()
@1985bara no me to opět asi čeká ale ja před tim byla v podoli
Uvidíme podle imunologie
Taky jsem to četla od začátku
vloni
je hezké vidět ty popisky a fotky co mají holky co tu začínaly
většina mimčo má
zdálo se mi že je to samá holčička
dneska jsem koukala u dr na nástěnku má tam i dost kluků
dokonce trojčata
muž málem omdlel
škoda že musím jen jedno ![]()
@hačilka jj taky jsem koukala, taky bych chtela holcicku, ale kdyz se postesti berem vsechno
, jinak si nechame dat jen jedno, kvuli 4 pokusum, jeste jsme tedy premysleli ze kdyby zustali jen 2 tak si je mozna dame, ale to jsem pred chlapem jen tak nadhodila, ted o vikendu si s nim dam poradnou rozmluvu ![]()
@1985bara píše:
@alina.f zacinas stimulovat, nebo zacinas chodit k mudrovi?
začínám chodit. Mám teprve všechno před sebou…
@1985bara Nechci holčičku mam dvě puberťačky přírodní antikoncepce jim říkám ![]()
@alina.f ja jsem puvodne mela na vybrano, jestli mokrou nebo petra, tak jsem chtela mokrou, ale nejakym nedopatrenim jsem se dostala k petrovi, vim ze spousta lidi o nem rika ze je az moc optimisticky, ale me je strasne prijemny ho poslouchat i kdyz nam rekl spatne zpravy, tak jsem se pred nim dokazala nerozbrecet a to je co rict ![]()
@hačilka tak to je potom jiny
, kluk by byl do rodiny akorat do poctu vid ![]()
ja chci holcicku, chlap spise kluka, ale rika ze holka taky muze nosit monterky opravovat auta a natirat plot
,jinak objednal uplne suprovy dupacky skoda motorsport, je to sice brzy, ale uplne se do nich zamiloval a pro me je to dukaz toho za to konecne bere tak ze brzy nebudeme samy
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.