GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
5.1.14 20:13

@Pampeliška7 moc děkuju…jsem ráda, že nemám strach jen já…i kdyz minule mi doktorka říkala, že ted už je to v pohodě…že se nemusím bát…ale znáš to sama. Zítra se ozvu až to budu mít hotové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.1.14 20:18

No těhule to je fajn že se vám daří dobře :lol: tak hezky prospívejte tak v březnu jsem vám v patách :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 09:26

@petisekm Ahoj, tak jak jsi dopadla včera na ultrazvuku?? A jak to probíhalo?? Napiš, ať vím co mě čeká :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
7.1.14 10:35

@Pampeliška7 ahoj, poprvé jsem v gennetu narazila na doktorku se kterou jsem si asi nesedla. naštvalo mě, že mi říká co jak vidí…že šíjové projasnění je 1,5 (jak kdybych vedela co to znamena)a kdyz jsem se jí zeptala na určité věci tak mi řekla, že od toho jsou doktoři a né ona…jinak miminko je v pořádku, dle ultrazvuku je zdravé ted jen čekám na výsledky krve. podle jejich ultrazvuku jsem uz 13+3tt a posunuli mi termín porodu o 13 dní dříve…tak uvidíme jak to dopadne. nakonec jsem nic neplatila a za 3 týdny musím k nim na krev znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.1.14 11:39

@petisekm Super, že utz dopadl dobře. Taky mi v Gennetu posunuli TP o týden dřív, ale i bych to čekala, protože nám zaváděli 5-denní embryjko, takže i já se počítám o týden víc těhu. Můj gynekolog teda striktně jede podle poslední MS!!! Ale jak to je ve skutečnosti nevím. Uvidíme příští týden na velkém utz, jak bude mimi veliké, tak se na to i sama chci zeptat. Ale týden sem týden tam, to asi nic neznamená. :) Hlavně že jsou miminka v pořádku, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 11:51

@petisekm Jéé, tak to je super, že je všechno v pořádku a miminko je zdravé!! Moc ti to přeju, už bych to taky chtěla mít za sebou… mám pořád strašný strach, jestli moje miminko žije a roste tak jak má :roll: jsou to nervy, hlavně když ještě nemám za sebou ty kritické týdny a prošla jsem si v minulosti zamlklým… no musím jen čekat, ale ty už si to užívej!! :potlesk: Stejně jako Terka, ty jsi stejně mým příkladem :lol: měly jsme toho tolik stejnýho, tak jen doufám, že tě i nadále budu následovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.1.14 13:06

@Pampeliška7 TO mě moc těší, že jsem někomu vzorem :) Děkuju. :hug: Určitě mě a další těhulky budeš následovat a už bude vše v pořádku. Já, ačkoliv jsem už ve 20.tt mám stále strach, aby bylo vše v pořádku. Podle mě se tohoto strachu nezbavíme až do porodu a pak už asi taky ne.. Ale když už začneš miminko cítit, je to zase o chlup lepší pocit, že víš, že tam je a je OK. :) Tak hlavně pevné nervy, nesmíš si připouštět to zlé, ale věřit v to dobré a dobré to bude. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
7.1.14 14:55

Ahoj holky, od června 2012 se snažíme o miminko. Nyní mi zjistili antisperm ve výši 105. Doktorka mi vypsala doporučenku na IVF. Včera jsem se objednávala a úplnou náhodou mají volno již zítra 8.1. Chtěla bych se zeptat, jak probíhala první konzultace a měl jste někdo obdobný problém? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
8.1.14 18:18

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla…
Mam takový dotaz - neděli jsem začala se stimulaci Gonalem, už dva dny to nemam a ani nespinim, ale asi před hodinou mě začalo trochu bolet břicho a začala jsem krvácet, ne špinit, ale přímo krvácet.
Bojím se, aby se něco nedělo… :,(
Máte s tím některa zkušenost? Je to normální?

Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
8.1.14 18:25

@wlucinka hele to je proste reakce na celkem drsný zásah do tela----mých tvůj popis me pobavil :mrgreen:
Infekce gonalu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
8.1.14 18:27

@Petra Z co tě pobavilo?
A jooooo, už to vidím :D děkuji za upozornění - upravím ‚infekce‘ :mrgreen: a děkuji za uklidnění Peťo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
8.1.14 18:53

@wlucinka no je to opravdu nápor na tělo
Ja mam ms velice slabou. Když jsem tenkrát začala stimulovat tak jsem myslela ze vykrvacim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
8.1.14 20:18

@Petra Z já právě nechci nic podcenit… :andel: a nechci být zbrkla a hned volat do gennetu, tak jsem věřila, ze osobní zkušenosti vás všech mi pomůžou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.1.14 10:06

Tak my jdeme do Gennetu 17. února po roce snažení. Mně je 22, manželovi 23. Byl mi předepsán od mého doktora Clostilbegyt, který jsem brala 2 cykly po 2 denně stejně nic. Tak jsme se rozhodli jít do Gennetu v Liberci právě. Jsme objednaný k doktoru Petrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
14.1.14 14:36

@alina.f :mavam: dr Petr je skvělej, taky k němu chodíme… Nemáš se čeho bát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.