GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
27.12.13 20:15

@allmeyo No já byla vždy akční kolo motorka cvičení tak se aspoň vyřádím :roll: ale ráno to je ble to se musím přemlovat chci cvičit ráno až pujdu makat to jsem zvědavá jak to dám :nevim: jinak mojžíšovka super je to za chvilku odcvičený a záda makaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.12.13 20:33

@hačilka chtěla bych vám předat mojí nechuť k jídlu, nemam chuť na nic a jím jen z povinnosti. Ten mrňous je nějakej nenažranej a když se každé dvě hodiny nuceně nenajím, je mi blivno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
27.12.13 20:44

@Petule 1985 to víš potřebuje materiál :lol: hlavně mu posílej samé dobroty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.12.13 22:13

@hačilka Tak já sem taky tak nějak byla zvyklá cvičit 4× týdně hodinu taky se mi podařilo zhubnout 27 kg, ale před iui sem přestala a teď mi je ze sebe na :poblion: Kolik času zabere to cvičení? já sem někde kdysi četla, že by se mělo hodinu ráno a hodinu večer a to mě myslím odradilo :think: Taky by se to prý nemělo poprvé dělat bez dohledu někoho kdo tomu rozumí, že si člověk může i ublížit tak já ti nevím teda :nevim: @Petule 1985 Snad se taky dočkáme tý nechuťě k jídlu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
28.12.13 10:21

@allmeyo ne snad ale urcite se dočkáte. Moc vam držím palečky. Ale musím říct ze ze strachu aby se povedlo otěhotnět se stal strach aby se to udrželo a bylo vse ok. Jak rekla jedna kamarádka zvykej si začíná celoživotní strach o své dítě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 10:26

Ivet74

Ahoj holky, tak zázrak se nekoná. Test sněhobílo. 10den po ket. :-( Co bude dál nevím. Potřebujeme čas, ten vše zahojí. :-(

• Citovat
  • Upravit
1435
28.12.13 10:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak zázrak se nekoná. Test sněhobílo. 10den po ket. :-( Co bude dál nevím. Potřebujeme čas, ten vše zahojí. :-(
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.12.13 10:46

Ahojky Ivet74 počkej na krev ty testy jsou na prd :cert: @allmeyo mojžíšovka 20minut až půl hoďky stáhla jsem si cviky z nettu ale kolikrát se mají opakovat tam není tak vše 10× uvidím kdyby mi nekdo řek že na 100% pomůžekdyž budu viset hlavou dolu tak to taky zkusím :roll: musím prostě porád něco dělat 8o a taky žeru jablka k snídani a večer tak myslím že jsem trochu zhubla :roll: @Petule 1985 na holka já měla nechutanství blela jsenm kolikrát až do večera a kynula jsem taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.12.13 13:53
@allmeyo píše:
@žiraf No to normálně jeden čumí co se všechno může stát při testování :think: :) a to že se vám narodí v Lednu prďolka je fakt úžasnýýýý :kytka: :pankac: :dance:

jo to mi povídej kdyby mě to někdo řek tak bych si řekla že to není možný :nevim: Až když se to stane osobně tak člověk kouká :andel: Děkujeme taky jsme se snažili dlouho sice ne dlouho přes umělý ale přirozeně a pořád to nešlo. Přeji Vám všem at se to taky povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 14:05

Ivet74

@hačilka nehodila by jsi sem odkaz na tu Mojžíšové metodu? Hacilko, test opravdu ukazuje smutnou pravdu. Jsem jak rybicka, vubec nic mi neni. Kdyz jsem byla cca pred 2ma lety mimodelozne tehotna, tak jsem se citila jinak. Vzdy me boli prsa a ted nic.
@allmeyo jak se Ti podarilo dat dolu 27kg.?. Klobouk dolů

• Citovat
  • Upravit
7048
28.12.13 15:30

Ivet74 no a mě boleli prsa břicho pobolívalo byla jsem jak balon a nic dokonce Ms napřišla ale to asi byla reakce na estrofem jak jsem ho přestala brát tak jsem splaskla to tápání je na prd prostě když ho tam loupnou tak tam má zůstat :roll: mojžíšovku jsem sem nedávala ale mě pomáhá na záda a hlavička si řekne jak se snaží :roll: dělat maximum :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 16:52

Ivet74

http://www.youtube.com/watch?…
HAČILKO JE TOTO TO CVICENI.

• Citovat
  • Upravit
29
28.12.13 19:34

Ahoj holky.
Já jsem byla před Vánoci na první konzultaci a na krvi (genetika), teď v lednu 2.-3. den cyklu další krev a 6.-11. den hysteroskopie. Jsem zvědavá, jak budeme pokračovat dál.
Jinak přeji všem krásný svátky, hezky si odpočiňte :-) Doufám, že se nám všem nakonec zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
29.12.13 14:58
@Anonymní píše:
http://www.youtube.com/watch?…
HAČILKO JE TOTO TO CVICENI.

jo to je přesně ono to jsem ještě neviděla :-O no musím se krotit já to cvičím trochu rychleji :roll: manžel měl loni posun ploténky takže to cvičí taky dost to chválí když cvičí pravidelně :D Jinak toto cvičení bylo uznáno jako léčebné metoda na podporu otěhotnění sestra Mojžíšová byla zajímavá dáma :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.12.13 16:57

Dekuju uz od cervna neberu antikoncepci hlidam si plodne dny a stale nejsem tehotna :,( doktorka me sprdla ze ty prasky musim jist a ze mi nedoporucuje otehotnet kvuli tomu ze my spatne vychazi cytologie ale nic s tim nedela tak sem se sama objednala do Copu do Brna a to me sjela nejvic ze je to zbytecny ze to zvladne sama a nejak ji to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.