GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.13 09:36

Ivet74

Ahoj holky, tak dnes 12 den po ket test bílo. :,( Volala jsem do Gennetu. Zítra mi to jen potvrdí z krve. Uvidíme zda dáme ještě jeden pokus. Zatím nejsme rozhudnuti. Chlap chce asi víc než já. Já mám strach. :?
Mrzí mě to, protože čas je můj nepřítel. :-(
No teď to řešit nebudu. Užijeme si zítra Silvestra a pořádně zapaříme. :mrgreen: A pak se uvidí. :-)
Holky takže užívejte zbytek roku a vše nejlepší do roku 2014. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7048
30.12.13 10:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak dnes 12 den po ket test bílo. :,( Volala jsem do Gennetu. Zítra mi to jen potvrdí z krve. Uvidíme zda dáme ještě jeden pokus. Zatím nejsme rozhudnuti. Chlap chce asi víc než já. Já mám strach. :?
Mrzí mě to, protože čas je můj nepřítel. :-(
No teď to řešit nebudu. Užijeme si zítra Silvestra a pořádně zapaříme. :mrgreen: A pak se uvidí. :-)
Holky takže užívejte zbytek roku a vše nejlepší do roku 2014. :kytka:

Ahojky to je mi líto vím jaké to je :,( :,( ale nevzdávej se mě udělalo nejlíp když se naplánoval další pokus :D čas je mrcha :lol:Tak ať ten nový rok je lepšíííííííííííííííííííííííííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.13 10:17

Ivet74

@hačilka - jojo, my uvažujeme o dalším pokusu. Jenže mám strach, že proběhne stimulace, budou nějaká embrya a pak neprojde PGS/PGD žádné. A pak už je to opravdu konečná. :-(
Posílala jsem pozvánku na uzavřenou skupinu, raději bych tam. Došlo Ti to?
případně kopiruji i sem. Je to pro holky kolem 40, které mají IVF a PGD/PGS.

https://www.emimino.cz/…m-40-174671/

Tak kdo chcete raději v uzavřené skupině, tak zde je odkaz.

• Citovat
  • Upravit
7048
30.12.13 15:33
@Anonymní píše:
@hačilka - jojo, my uvažujeme o dalším pokusu. Jenže mám strach, že proběhne stimulace, budou nějaká embrya a pak neprojde PGS/PGD žádné. A pak už je to opravdu konečná. :-(
případně kopiruji i sem. Je to pro holky kolem 40, které mají IVF a PGD/PGS.https://www.emimino.cz/…m-40-174671/
Mám uplně stejné obavy ale tak to prostě je trochu bojujem proti přírodě málo kdo nad 35 má víc než 1zdravé embryo je krásné že ženský nad 40 otěhotní přirozeně a maj zdravé děti ale kolik jich je :nevim: Já to chci ještě jednou zkusit to vydržím a pak si prostě řeknem že jsme udělali co se dalo a půjdem dál :hug:
Tak kdo chcete raději v uzavřené skupině, tak zde je odkaz.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.12.13 14:59

@andilek89 Ahoj já myslím, že jsi udělala dobře, že jsi se sama objednala do Copu a doktorka ať si říká co chce.Sama od sebe tě už mohla dávno někam poslat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.12.13 15:16

Ivet74…Tak jak dopadla krev potvrdily to? jestli je to opravdu negativní tak to mě moc mrzí :? Já mám z toho KETU taky docela hrůzu :nevim: Škoda, že těch prověřených embryek nemáme víc jak ty tak já. Takhle máme každá jeden pokus sakra :zed:
Já už mám docela hrůzu z toho brát pořád ty léky po kterých se kyne. Jinak těch 27 kg sem schodila za půl roku pravidelným hodinovým cvičením obden.Sou to spíš utahovací cviky a stačí mi na to obývák ;) Proto mě teď tak štve braní těch léků to co sem schodila mám opět nahoře a na to těhotensví se teda popravdě vůbec necítím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.12.13 15:23

@hačilka přesně jak píšeš, když to člověk cvičí pravidelně tak jako tvůj muž tak to určitě pomáhá. No budu se muset na to cvičení kouknout, ale to ranní cvičení u mě asi nebude možný přes týden, když do práce vstávám ve 3.30 uvidíme jak dopadne Ket jestli nevýjde tak se stejně budu muset rozhejbat a začít cvičit a hlavně hubnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.12.13 15:25

@TerkaBaterka Ahoj kam ses nám vytratila, jak se máš a jak se ti těhulkuje v kolikátým už jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
31.12.13 18:13

@allmeyo Ahooooj na to je brrr 3.30 au co to máš za utahovací cviky? tak pěkně hubnout? Já mezi IVF zhubnu tak 4 až 5 kg a při stimulaci a po medrolu je to zase tu :cert: Jinak se nám ty těhule vytratily všechny :lol: potřebujem zářné příklady :D do dalších bojů :lol: Jinak dámy ať ten rok 2014 je ten náš vítězný hlavně 74ročník prostě musíííííííííí zabodovat :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
31.12.13 18:33
@Anonymní píše:
případně kopiruji i sem. Je to pro holky kolem 40, které mají IVF a PGD/PGS.https://www.emimino.cz/…m-40-174671/
Hele ono mě to tam nechce pustit 8o nejdřín jo a pak to dělá caviky :nevim:
Tak kdo chcete raději v uzavřené skupině, tak zde je odkaz.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 16:00

Ahoj holky!! Po delší době vás zdravím a přeju do nového roku hlavně zdraví, štěstí a ať se všichni konečně dočkáme :hug:
Teda holky, řeknu vám, že to těhotenství jsou pěkný nervy, byla jsem v klidu asi jen ten první týden po KETu, pak nervy, že na testu je jen slabá čárka, jestli vyjde krev, pak ultrazvuk… Od 6. týdne jsem střídavě špinila a krvácela vlastně skoro pořád, celý 3 týdny, takže pěknej stres, ale v 8. týdnu v Gennetu na UTZ všechno v pořádku, dr. Petr byl optimistickej, přátelsky nás vyhodil, že doufá, že už se dlouho neuvidíme :lol: a ať už si jdu ke své dr. A tam teď v pondělí bylo taky všechno v pořádku, začínáme 10.týden a nepřestávám se modlit… A to krvácení ustalo paradoxně až když jsem vysadila na konci 8.týdne všechny ty sajrajty co do sebe všechny cpeme :roll:
A kampak se nám ztratila Terka a Petisekm?? A jak ty Peťule??
Holčiny, moc bych vám všem přála úspěch, všichni si to zasloužíme!! Držím vám moc palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.1.14 16:30

@Pampeliška7 Ahoj no hlavně ať už je to jen lepší a lepší :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
1.1.14 18:03

AHoj holky, taky vám přeju aby pro vás byl rok 2014 ten štastný a konečně se zadařilo a miminka k vám přišla.
Já se mám dobře. v pátek budu končit dle Gennetu 19 týden. Dle mého dr. resp. dle poslední MS jsem o necelý týden mín, ale beru spíš ten genetácký odhad.
14.1. jdeme na velký utz a snad už se dozvíme, co čekáme :) Postupně začínáme koukat po nábytku atd. Už mám i někdy pocit, že začínám cítit pohyby, ale jistá si tím moc nejsem. Ale když se něco ve mě hne, je to krásný pocit a už se těším, až to budou opravdové kopanečky a až je bude moct cítit i manžel. Ten je prostě úžasnej. Pořád mě muchluje, těší se na miminko a miluje ho už ted. Jsem štastná a moc ho miluju a na mimi se strašně těšíme.
Moc vám holky držím palce, abyste zažili to štěstí, které ted prožívám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65363
1.1.14 18:05

@TerkaBaterka jee to je hezký…moc ti to přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
1.1.14 18:07

Dr tvrdi ze je to zbytecny ze to zvladne sama ale nejak ji to nejde a chci byt v poradku nez otehotnim abych neohrozila mimco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.