Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak dnes 12 den po ket test bílo.Volala jsem do Gennetu. Zítra mi to jen potvrdí z krve. Uvidíme zda dáme ještě jeden pokus. Zatím nejsme rozhudnuti. Chlap chce asi víc než já. Já mám strach.
Mrzí mě to, protože čas je můj nepřítel.
No teď to řešit nebudu. Užijeme si zítra Silvestra a pořádně zapaříme.A pak se uvidí.
Holky takže užívejte zbytek roku a vše nejlepší do roku 2014.
Ahojky to je mi líto vím jaké to je
ale nevzdávej se mě udělalo nejlíp když se naplánoval další pokus
čas je mrcha
Tak ať ten nový rok je lepšíííííííííííííííííííííííííí ![]()
@hačilka - jojo, my uvažujeme o dalším pokusu. Jenže mám strach, že proběhne stimulace, budou nějaká embrya a pak neprojde PGS/PGD žádné. A pak už je to opravdu konečná. ![]()
Posílala jsem pozvánku na uzavřenou skupinu, raději bych tam. Došlo Ti to?
případně kopiruji i sem. Je to pro holky kolem 40, které mají IVF a PGD/PGS.
https://www.emimino.cz/…m-40-174671/
Tak kdo chcete raději v uzavřené skupině, tak zde je odkaz.
@Anonymní píše:
@hačilka - jojo, my uvažujeme o dalším pokusu. Jenže mám strach, že proběhne stimulace, budou nějaká embrya a pak neprojde PGS/PGD žádné. A pak už je to opravdu konečná.
případně kopiruji i sem. Je to pro holky kolem 40, které mají IVF a PGD/PGS.https://www.emimino.cz/…m-40-174671/
Mám uplně stejné obavy ale tak to prostě je trochu bojujem proti přírodě málo kdo nad 35 má víc než 1zdravé embryo je krásné že ženský nad 40 otěhotní přirozeně a maj zdravé děti ale kolik jich jeJá to chci ještě jednou zkusit to vydržím a pak si prostě řeknem že jsme udělali co se dalo a půjdem dál
@andilek89 Ahoj já myslím, že jsi udělala dobře, že jsi se sama objednala do Copu a doktorka ať si říká co chce.Sama od sebe tě už mohla dávno někam poslat ![]()
Ivet74…Tak jak dopadla krev potvrdily to? jestli je to opravdu negativní tak to mě moc mrzí
Já mám z toho KETU taky docela hrůzu
Škoda, že těch prověřených embryek nemáme víc jak ty tak já. Takhle máme každá jeden pokus sakra ![]()
Já už mám docela hrůzu z toho brát pořád ty léky po kterých se kyne. Jinak těch 27 kg sem schodila za půl roku pravidelným hodinovým cvičením obden.Sou to spíš utahovací cviky a stačí mi na to obývák
Proto mě teď tak štve braní těch léků to co sem schodila mám opět nahoře a na to těhotensví se teda popravdě vůbec necítím ![]()
@hačilka přesně jak píšeš, když to člověk cvičí pravidelně tak jako tvůj muž tak to určitě pomáhá. No budu se muset na to cvičení kouknout, ale to ranní cvičení u mě asi nebude možný přes týden, když do práce vstávám ve 3.30 uvidíme jak dopadne Ket jestli nevýjde tak se stejně budu muset rozhejbat a začít cvičit a hlavně hubnout ![]()
@TerkaBaterka Ahoj kam ses nám vytratila, jak se máš a jak se ti těhulkuje v kolikátým už jsi?
@allmeyo Ahooooj na to je brrr 3.30 au co to máš za utahovací cviky? tak pěkně hubnout? Já mezi IVF zhubnu tak 4 až 5 kg a při stimulaci a po medrolu je to zase tu
Jinak se nám ty těhule vytratily všechny
potřebujem zářné příklady
do dalších bojů
Jinak dámy ať ten rok 2014 je ten náš vítězný hlavně 74ročník prostě musíííííííííí zabodovat
![]()
@Anonymní píše:
@hačilka - jojo, my uvažujeme o dalším pokusu. Jenže mám strach, že proběhne stimulace, budou nějaká embrya a pak neprojde PGS/PGD žádné. A pak už je to opravdu konečná.
případně kopiruji i sem. Je to pro holky kolem 40, které mají IVF a PGD/PGS.https://www.emimino.cz/…m-40-174671/
Hele ono mě to tam nechce pustitnejdřín jo a pak to dělá caviky
Ahoj holky!! Po delší době vás zdravím a přeju do nového roku hlavně zdraví, štěstí a ať se všichni konečně dočkáme ![]()
Teda holky, řeknu vám, že to těhotenství jsou pěkný nervy, byla jsem v klidu asi jen ten první týden po KETu, pak nervy, že na testu je jen slabá čárka, jestli vyjde krev, pak ultrazvuk… Od 6. týdne jsem střídavě špinila a krvácela vlastně skoro pořád, celý 3 týdny, takže pěknej stres, ale v 8. týdnu v Gennetu na UTZ všechno v pořádku, dr. Petr byl optimistickej, přátelsky nás vyhodil, že doufá, že už se dlouho neuvidíme
a ať už si jdu ke své dr. A tam teď v pondělí bylo taky všechno v pořádku, začínáme 10.týden a nepřestávám se modlit… A to krvácení ustalo paradoxně až když jsem vysadila na konci 8.týdne všechny ty sajrajty co do sebe všechny cpeme ![]()
A kampak se nám ztratila Terka a Petisekm?? A jak ty Peťule??
Holčiny, moc bych vám všem přála úspěch, všichni si to zasloužíme!! Držím vám moc palečky ![]()
AHoj holky, taky vám přeju aby pro vás byl rok 2014 ten štastný a konečně se zadařilo a miminka k vám přišla.
Já se mám dobře. v pátek budu končit dle Gennetu 19 týden. Dle mého dr. resp. dle poslední MS jsem o necelý týden mín, ale beru spíš ten genetácký odhad.
14.1. jdeme na velký utz a snad už se dozvíme, co čekáme
Postupně začínáme koukat po nábytku atd. Už mám i někdy pocit, že začínám cítit pohyby, ale jistá si tím moc nejsem. Ale když se něco ve mě hne, je to krásný pocit a už se těším, až to budou opravdové kopanečky a až je bude moct cítit i manžel. Ten je prostě úžasnej. Pořád mě muchluje, těší se na miminko a miluje ho už ted. Jsem štastná a moc ho miluju a na mimi se strašně těšíme.
Moc vám holky držím palce, abyste zažili to štěstí, které ted prožívám já.
Dr tvrdi ze je to zbytecny ze to zvladne sama ale nejak ji to nejde a chci byt v poradku nez otehotnim abych neohrozila mimco
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, tak dnes 12 den po ket test bílo.
Volala jsem do Gennetu. Zítra mi to jen potvrdí z krve. Uvidíme zda dáme ještě jeden pokus. Zatím nejsme rozhudnuti. Chlap chce asi víc než já. Já mám strach. 

A pak se uvidí. 

Mrzí mě to, protože čas je můj nepřítel.
No teď to řešit nebudu. Užijeme si zítra Silvestra a pořádně zapaříme.
Holky takže užívejte zbytek roku a vše nejlepší do roku 2014.