Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@misha alex no ten důvod proč jsme nechtěli zkoušet další iui bylo to, že mi bude tento rok 40 a pojišťovna hradí určité věci v IVF jen do 40 tak asi hlavně proto. Kdybych 6 x zkoušela iui tak jak se za rok může byl by hned půl rok v prrrrr
IVF je sice finanční zásah, ale člověk musí zkusit to, kde je větší šance
![]()
@1985bara To bude bublinek
Já jedu až ve středu
počítám žeOPU tak kolem 10 ![]()
@hačilka to doufam ze jich tam bude dost a ve spravne velikosti, musi tam byt bublinek jak v perlivy vode ![]()
Ahoj, jsem tu nová.:-)chtěla jsem se zeptat, jestli tu není někdo po ketu..:-)
Podstoupila jsem ket s 6 denní blastocystou a nyní čekám jak to dopadne..:-)
Nekrvácím, nešpiním, ale vůbec nevím, jestli to je tím, že beru 2-2-2 utrogestan a 2-1-2 estrofem. ![]()
@faldi ahoj, já se přihlásila včera, jsem od pondělí po 1. IUI, jsem taky na utrogestanu a doufám, že se něco zahnízdí. přeju hodně štěstí:-)
Tak utz super, pry to mam jak z ucebnice, na kazdem strane mam neco
, ve stredu jdu na opu ![]()
@faldi a tos ještě nezkoušela test ![]()
11. Den byl vždy den mého testování ![]()
Taky jsme s Gennetem spokojený. Taky jsme si vytrpěli už hodně, skrs dětičky, oba jsme v pořádku a taky mě potkalo pár potratů, ale Gennet vše odhalí
lecjaká černá…jich má, a lidi, kteří chtějí, jim to buď nejde, nebo je ňákej problém
Ale jsme holky silný, ale zvládneme to ![]()
@faldi ahoj, mas pravdu, mame cerny nad nama v patre, 2× ted potratila na 4 mesici a ted uz je zase tehotna ve 3. mesici, takze hned jak mohli tak na to skocili a maji to
To víš, že zkoušla
měla bych si dát pře ruce, pač ty testy jsou jak droga
dneska jsem zkusila ten jejich a byl tam slabej duch
ale pořád si říkám, že je ještě čas, uvidím, co bude z krve
Je jim to jedno, budou živy jen ze sociálních dávek atd…no nebudu se rozčilovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.