Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Řeknu ti to takhle..já a přítel jsme mladý, už 3× jsem potratila, byla jsem všude i v Imunii v Praze, kde zjistili, že mám hustou krev, že ty potraty bylo z toho. Vždycky se nám podařilo otěhotnět normálně, vžy skoro po roce. A už jsmr to vzdali, že půjdem do ivf, tak nám událi veškeré testy. Zvolili jsme met. PISCI, prodlouž kultivaci a PGD embrya bylo to kolem 18tis. léky hradí pojištovna, já nměla menogon.
@faldi no ty bláho já už přibrala jen po antikoncepci
Clexan na co to je ![]()
@LKK já platila 5 300 stovka byla za to, že sem tam půl hodiny ležela ![]()
@faldi já už sem se lekla, že mě zapomněli něco dát
tak bylo by hezký, kdyby ti to na poprvé vyšlo a mě teda taky ![]()
@faldi já mám za to že zaváděli 5 denní, ale třeba by mě zajímalo kolika buněčné a to teda nevím kde se to jako dočtu…holky si tady píšou že mají 6 buněčné nebo 8 buněčné a já teda vůbec nevím a tobě dávali kolika denní?
No mě 6 denní, ale už blastocystu, to už je to nej stadium. Už i paní embyoložka říkala, že je čas na transfer
na té televizi to bylo nádherný, až mě kápla slza ![]()
@allmeyo tak to je teda mazec. By mě zajímalo podle čeho se rozlišuje kde budou lidi ždímat a kde jim to dají gratis ![]()
@faldi ty jo tak já nakonec budu mít taky 6 denní mám taky blastocystu
jo jo na telce to bylo pěkně vidět jak se derou buňky ven a jak doktorka stála nade mnou a říkala všechno proběhlo v naprostým pořádku chtělo se mi řvát
co máš v papírech já 1×BL2g1-2 ![]()
A neschváli snad to, že pobyty v nemocnicích a jiných zdravot. ústavech bude pobyt levnější, snad 60?každej si dělá co chce ![]()
@allmeyo @LKK V tom bude holky nějaký jiný úhel pohledu
jinak Gennet není drahý co jsem koukala na jiné CARy tak maj slušné ceny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.