Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To bude dobrý! hlavně žádnej stres, chce to pohodu a bude to dobrý
i já věřím, že tenhle rok bude ![]()
@faldi píše:
To bude dobrý! hlavně žádnej stres, chce to pohodu a bude to dobrýi já věřím, že tenhle rok bude
Si piš
![]()
@faldi já sem od toho pondělka na neschopence, ležela jsem ten den po zákroku a druhý den taky polehávala a od 3 dne už normálně fungovala, ale nic moc nedělala
mě teda docela dost dlouho bolel podbřišek a v kříži jinak nic. Mě teda nenatahuje a hlava nebolí mě není nic ![]()
@LKK
A Petule1965 je už těhulka? Já jsem teda nepročítala všechny příspěvky za tu dlouhou dobu co jsem tu nebyla.
A jaký problém máš ty, že se zatim nedaří? Máě už nějaké pokusy za sebou?
Neboj, odběrem krve to vše začíná a jen se naděješ budeš mít miminko u sebe v náruči! ![]()
Mě to všechno tak strašně uteklo a každou cestu do Liberce jsem se do Gennetu svým zbůsobem těšila a byla ráda, že jsem pod dohledem odborníků na slovo vzatých. Dr. Mokrá je prostě skvělá a důvěřovala jsem ji na 100%!
@Mončina Ahoooj jo Petula byla objednáná na laparku čekala na Ms a je těhule holka jedna šikovná
![]()
Holky neví někdo, když užívám prášky na štítnou žlázu a až půjdu na krev zda si ho ráno mám či nemám brát? Úplně jsem se zapomněla nato optat ![]()
Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:56
@Mončina přesně jak píše @hačilka ![]()
My jsme teprve úplně na začátku všech vyšetření ![]()
Děkuji snad to uteče a budu mít prcka u sebe
![]()
@allmeyo Tý jo taky jsi měla takové rozkošné červené puntíky tak 2cm průměr na břiše? Si říkám jak budu vypadat na konci stimulky
![]()
@hačilka Jo jo měla doktorka mě na to upozorňovala, že se můžou dělat. Ale mě se nedělali při každým vpichu jen u některýho a když už se udělal tak pak zmizel na konci stimulky sem neměla ani jeden flek ![]()
@allmeyo No já se nějak nestuduju raději
ale jak jsem dneska píchala tak ten včerejší vpich je teda nádhera ![]()
@hačilka flek, neflek hlavně, že z toho bude pořádná a kvalitní úroda
![]()
@allmeyo jasan
makám na tom i to avokádo mě už i chutná
k večeri bylo s vejcetem aby vejcata měla proteiny ![]()
@hačilka ty jo vajíčko a avokádo jde to vůbec dohromady
Já si myslím, že kdyby člověk nepodstupoval něco takového tak si určitě jen tak avokádo a vajíčko nedá
ale co by člověk pro tu kvalitu neudělal ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.