GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1736
31.1.14 20:13

To bude dobrý! hlavně žádnej stres, chce to pohodu a bude to dobrý :) i já věřím, že tenhle rok bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
31.1.14 20:14
@faldi píše:
To bude dobrý! hlavně žádnej stres, chce to pohodu a bude to dobrý :) i já věřím, že tenhle rok bude :palec:

Si piš :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.1.14 20:22

@faldi já sem od toho pondělka na neschopence, ležela jsem ten den po zákroku a druhý den taky polehávala a od 3 dne už normálně fungovala, ale nic moc nedělala :) mě teda docela dost dlouho bolel podbřišek a v kříži jinak nic. Mě teda nenatahuje a hlava nebolí mě není nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.14 22:58

Tak k tomu označení embrya, já mela 1BL 1g1 a bohužel nic

• Citovat
  • Upravit
658
31.1.14 23:02

@LKK
A Petule1965 je už těhulka? Já jsem teda nepročítala všechny příspěvky za tu dlouhou dobu co jsem tu nebyla.
A jaký problém máš ty, že se zatim nedaří? Máě už nějaké pokusy za sebou?
Neboj, odběrem krve to vše začíná a jen se naděješ budeš mít miminko u sebe v náruči! :srdce:
Mě to všechno tak strašně uteklo a každou cestu do Liberce jsem se do Gennetu svým zbůsobem těšila a byla ráda, že jsem pod dohledem odborníků na slovo vzatých. Dr. Mokrá je prostě skvělá a důvěřovala jsem ji na 100%!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.2.14 12:16

@Mončina Ahoooj jo Petula byla objednáná na laparku čekala na Ms a je těhule holka jedna šikovná :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
1.2.14 13:03

Holky neví někdo, když užívám prášky na štítnou žlázu a až půjdu na krev zda si ho ráno mám či nemám brát? Úplně jsem se zapomněla nato optat :zed:

Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
1.2.14 13:05

@Mončina přesně jak píše @hačilka :)
My jsme teprve úplně na začátku všech vyšetření :(

Děkuji snad to uteče a budu mít prcka u sebe :hug:  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
1.2.14 13:42

@LKK tak si ho vezmes hned po krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.2.14 21:05

@allmeyo Tý jo taky jsi měla takové rozkošné červené puntíky tak 2cm průměr na břiše? Si říkám jak budu vypadat na konci stimulky :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
1.2.14 21:09

@hačilka Jo jo měla doktorka mě na to upozorňovala, že se můžou dělat. Ale mě se nedělali při každým vpichu jen u některýho a když už se udělal tak pak zmizel na konci stimulky sem neměla ani jeden flek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.2.14 21:12

@allmeyo No já se nějak nestuduju raději :mrgreen: ale jak jsem dneska píchala tak ten včerejší vpich je teda nádhera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
1.2.14 21:16

@hačilka flek, neflek hlavně, že z toho bude pořádná a kvalitní úroda :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.2.14 21:19

@allmeyo jasan :mavam: :mavam: makám na tom i to avokádo mě už i chutná :nevim: k večeri bylo s vejcetem aby vejcata měla proteiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
1.2.14 21:35

@hačilka ty jo vajíčko a avokádo jde to vůbec dohromady :think: Já si myslím, že kdyby člověk nepodstupoval něco takového tak si určitě jen tak avokádo a vajíčko nedá ;) ale co by člověk pro tu kvalitu neudělal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.