Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kdo že je hubenej
po pilulích z Gennetu no to je nestydatost
![]()
No žádná hitparáda, i kamarádka mi to říkala, ale zkus to, radši si pořid do zásoby ještě nějakej
hele mě to nedalo a zkusila jsem 8 den mama…a zdálo se mi že tam byl mini duch, ale jak máš testy doma, tak je to hrůza
Co čtu, tak píší, že testy až kolem 14dne, kdy se čeká menstr.ale já beru utroš.+ estrofem a ten i to asi drží, moc tomu nerozumím ![]()
@Petra Z ty jo tak to se na něj asi vyprdnu a zítra si skočím pro jinej. Třeba by mě ukázal klamnej výsledek a to nechci
a když ti tenhle na h…ukázal / tak na jiným si měla jiný výsledek?
Já jsem tě neviděla celou, ale ta sexy košilka, co ti dají, tě zšíří
ale silná jses mi nezdála ![]()
@faldi taky beru utroš a estrofem
já zkusila 9 den s mama a byla / ![]()
@faldi buď ráda, žes mě neviděla celou, ještě že jsi ležela
Košilku sem měla svojí tu jejich modrou sem už po druhé stimulaci nepřetáhla přes prdelku
![]()
No me ten jejich ukázal druhou, ale byla slabounká a do 5 minut tam asi nebyla, spíš po 5 minutách
Všechny jsou na hou… mě zásadně ukazují / papírky jedny potentovaný ![]()
To já ani snad nepřibrala a to beru stále 1 prednison,1 anopyryn, listovku, ted do toho jeste ten utroš a estro a večer v 9 se opíchám Clexanem ![]()
@allmeyo ne
všechny /
jo vlastně před tím mamatest confort krásného ducha…ovšem byla to falešná pozitivita ![]()
@faldi píše:
To já ani snad nepřibrala a to beru stále 1 prednison,1 anopyryn, listovku, ted do toho jeste ten utroš a estro a večer v 9 se opíchám Clexanem
Tý jo ta si dává do nosu a netloustne ![]()
Holky je to docela zajímavé s tím Ket. Ale jsem ještě začítečník, tak přesně nevim v čem je ta výhoda ![]()
Může mi někdo prosím vysvětlit kolik člověk za to platí? Já jen kdyby šlo do IVF, že bych zkusila změnit ten CAR na Prahu, kde se zato neplatí, kdyby to byla nějaká vysoká částka. Ale je to pěkně nespravedlivé ![]()
Jinak já už doufám, že konečně příští týden půjdu na tu krev, aby se to rozjelo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.