Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@allmeyo blastocysta může být i pětidenní…
pak je ještě hatchující blastocysta ![]()
Mě taky doktorka říkal, že proběhlo vše v pořádku.1×BL3bc, ale tomu mi prd rozumíme ![]()
Tý jo já měla 1BL1g1-2 jsem si říkala hodně 1 tak dobrý a prd ![]()
@faldi já si taky nestěžuju
a jak si se cítila po zákroku těch pár dní? máš třeba nějaký těhu pocity?
@faldi No opravdu každý si to dělá, tak jak se jim to hodí a nikdo proti tomu nic nezmůže ![]()
@hačilka no jsem zvědavá co tam s námi provedou
![]()
Přítel mi příjde takový nesvůj, tak snad se to změní ![]()
Jinak mi příjde divný proč Praha když každý říká jak tam mají krásné platy - možná je to tím, že tam mají více pacientů a takhle se jim to ještě rozšíří což zase asi není to nej
Já jsem týden byla doma, většinou jsem polehávala, skoro nic jsem nedělala. A teď asi 3 dny mě ráno když si čistím zuby, natahuje
a bolí mě hlava, a to každý den
Tam jsou v pohodě, nebojte
jsou příjemný, já mám p.dr.Mokrou
@LKK Rozhodně mám důvěru k doktorce jinak bych šla jinam já se při Ketu moc neptala protože mě ho dělal dr. s který mě nepadnul do noty docela mě rozhodil takže jsem byla dost mimo
Ale při 1ivf mi při Et primář všechno co jsem chtěla vědět vysvětlil
byla bych ráda abych celé 3ivf prošla s Mokrou ta ti vysvětlí vše jen se musíš ptát ![]()
@faldi jj, já byla taky u dr. Mokré už v září a je opravdu fajn. Ale minulý rok se mi vše nějak začalo sra. sprominutím, tak jsem to již odložila na nový rok a budu doufat, že bude šťastnější a plodnější.
Snad nebudou v Gennetu na mě naštvaný, že tam jdu opět po delší době. Ono je to i složité při mých dlouhých cyklech vychytat 2-3DC a snad mi to vyšlo dvakrát i 1DC na pátek a v pondělí bylo už špinění, tak jsem se bála, aby nebyly zkreslené výsledky. Navíc přítel má i špatnou práci, že horko těžko zvládá volno ze dne na den a když to mám nepravidelné nemůže nic plánovat dopředu. Já byla sama i na té první konzultaci a teď pokud mu to nevýjde pojedu ještě sama a pak do pár dnů tam pojede on na krev a konečně se i zaregistrovat ![]()
No už se nato vše začínám i těšit
teda až nato tloustnutí-to se mi už moc nehodí ![]()
@hačilka je fakt, že mi vlila hrozně příjemnou naději do duše ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.