GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65362
31.1.14 19:50

@allmeyo blastocysta může být i pětidenní…
pak je ještě hatchující blastocysta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.1.14 19:52

@Petra Z tak hatchující byla ty jo tak co tam teda mám :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
31.1.14 19:52

Mě taky doktorka říkal, že proběhlo vše v pořádku.1×BL3bc, ale tomu mi prd rozumíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.1.14 19:53

@faldi no to mi povídej si teď říkám co já tam vůbec mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
31.1.14 19:54

Já s ním jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
31.1.14 19:55

Tý jo já měla 1BL1g1-2 jsem si říkala hodně 1 tak dobrý a prd :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.1.14 19:56

@faldi já si taky nestěžuju ;) a jak si se cítila po zákroku těch pár dní? máš třeba nějaký těhu pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.1.14 19:57

@hačilka mám to stejně jen o jeden gram těžší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
31.1.14 19:58

@faldi No opravdu každý si to dělá, tak jak se jim to hodí a nikdo proti tomu nic nezmůže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
31.1.14 20:00

@hačilka no jsem zvědavá co tam s námi provedou :think: :)
Přítel mi příjde takový nesvůj, tak snad se to změní :)

Jinak mi příjde divný proč Praha když každý říká jak tam mají krásné platy - možná je to tím, že tam mají více pacientů a takhle se jim to ještě rozšíří což zase asi není to nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
31.1.14 20:01

Já jsem týden byla doma, většinou jsem polehávala, skoro nic jsem nedělala. A teď asi 3 dny mě ráno když si čistím zuby, natahuje :jazyk: a bolí mě hlava, a to každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
31.1.14 20:03

Tam jsou v pohodě, nebojte :) jsou příjemný, já mám p.dr.Mokrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
31.1.14 20:05

@LKK Rozhodně mám důvěru k doktorce jinak bych šla jinam já se při Ketu moc neptala protože mě ho dělal dr. s který mě nepadnul do noty docela mě rozhodil takže jsem byla dost mimo :zed: Ale při 1ivf mi při Et primář všechno co jsem chtěla vědět vysvětlil :lol: byla bych ráda abych celé 3ivf prošla s Mokrou ta ti vysvětlí vše jen se musíš ptát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
31.1.14 20:09

@faldi jj, já byla taky u dr. Mokré už v září a je opravdu fajn. Ale minulý rok se mi vše nějak začalo sra. sprominutím, tak jsem to již odložila na nový rok a budu doufat, že bude šťastnější a plodnější.
Snad nebudou v Gennetu na mě naštvaný, že tam jdu opět po delší době. Ono je to i složité při mých dlouhých cyklech vychytat 2-3DC a snad mi to vyšlo dvakrát i 1DC na pátek a v pondělí bylo už špinění, tak jsem se bála, aby nebyly zkreslené výsledky. Navíc přítel má i špatnou práci, že horko těžko zvládá volno ze dne na den a když to mám nepravidelné nemůže nic plánovat dopředu. Já byla sama i na té první konzultaci a teď pokud mu to nevýjde pojedu ještě sama a pak do pár dnů tam pojede on na krev a konečně se i zaregistrovat :)

No už se nato vše začínám i těšit :) teda až nato tloustnutí-to se mi už moc nehodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
31.1.14 20:11

@hačilka je fakt, že mi vlila hrozně příjemnou naději do duše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.