Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara Super hlavně že byla sranda
u nás to vypadá na 15 folíků tak uvidíme kolik bude vajíček ![]()
@hačilka taky dobra uroda, ja jich teda od zacatku mela jen 9,ale jsem rada ze v kazdem se neco skryvalo ![]()
@1985bara No já mám čím dál tím lepší nosnost
1IVF 4vejce 2IVF 18vajec na sonu bylo vidět jen 9 tak jsem zvědavá kolik jich bude doufám že v pondělí pomažu na OPU ![]()
@hačilka rikala jsi ze pujdes asi o vikendu nee? nebo jsem si te spletla? my by jsme asi v pondeli sli na ET
@1985bara asi jsi se spletla já počítala s úterým ale doufám že pondělí v sobotu jedu na kontrolu
![]()
@hačilka ahaaa,tak to se omluvuju, preji ti aby to melo take takovy hladky prubeh jako jsem mela jaa
@faldi Ahoj a to byl tvůj první pokus? u mě to první byl
taky příště testovat nebudu
Taky sem na 12.2 objednaná k doktorce domluvit se co a jak…taky bereš prednison? já už sem teda přibrala za celou tu dobu docela dost tak mám hrůzu ![]()
Ahoj, jj taky to byl 1.pokus, mám už z toho docela hrůzu. Vysadila jsem ten utroš, anopyrin, ten clexan a prednison beru do pondělí beru 1/2 tablety denně a příští týden ob-den 1/2tablety denně. Mě už paní doktorka říkala, když jsem stimulovala, že mě dá něco jiného, kdyby to nevyšlo, protože se mi dělaly fleky po vpichu a měla jsem Menogon.Tak tam byla trochu alergická reakce, ale jinak tak stimulace byla v pohodě a zareagovala jsem dobře…ale bylo to úplně k… ![]()
Staršně mě to mrzí ![]()
@faldi No můj to je sice první pokus, ale už 2 IVF u 1 IVF nedošlo vůbec na ET ani KET a toho se právě bojím, aby u dalšího pokusu bylo aspoň co zavádět bojím se toho, aby třeba zase výsledek nebyla 0 ![]()
Já sem taky měla Menogon, protože ten je ještě hrazen pojištovnou proto mi ho nabídla a že dělá fleky tak to mi taky říkala, taky sem jich pár měla. Prednison beru přesně jako ty do konce týdne denně 1/2 tablety a od pondělka ob-den 1/2 tablety a pak už nebrat, ale uvidím co mi řekne ve středu doktorka já myslím, že mi ho neukončí úplně…Taky si předtím brala antikoncepci?
Brala, ale bylo to tuším, ještě než jsem začala stimulovat a měla jsem ji jen na měsíc. Měla jsem tam malou cystu, tak proto mě ji nasadila, ale bylo to hned dobrý.
Tak mi dneska rano volala koordinatorka, z 9 vajuch se jich nam 5 oplodnilo, zatim jsem s tema nasema deckama spokojena
@faldi no mě jí zatím nasadila před každou stimulací tak si myslím, že jí vyfasuju i teď a to je zase 21 dní
Ted po vysazení utroše a estrofemu bych to měla dostat tak by bylo dobrý, kdybych jí už mohla začít brát než zase měsíc čekat na další MS ![]()
No mě sestrička říkala, že tak do 10 dnů by se měla dostavit, tak uvidíme, co z toho bude. Já doufám, že už tu žádost sepíšem toho 12 mezitím si odkrámuju
a pak hned píchání
V kolik jdeš toho 12?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.