GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
5.2.14 17:13

@1985bara Super hlavně že byla sranda :lol: u nás to vypadá na 15 folíků tak uvidíme kolik bude vajíček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.2.14 17:15

@hačilka taky dobra uroda, ja jich teda od zacatku mela jen 9,ale jsem rada ze v kazdem se neco skryvalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.2.14 17:23

@1985bara No já mám čím dál tím lepší nosnost :mrgreen: 1IVF 4vejce 2IVF 18vajec na sonu bylo vidět jen 9 tak jsem zvědavá kolik jich bude doufám že v pondělí pomažu na OPU :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.2.14 17:25

@hačilka rikala jsi ze pujdes asi o vikendu nee? nebo jsem si te spletla? my by jsme asi v pondeli sli na ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.2.14 17:31

@1985bara asi jsi se spletla já počítala s úterým ale doufám že pondělí v sobotu jedu na kontrolu :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.2.14 17:36

@hačilka ahaaa,tak to se omluvuju, preji ti aby to melo take takovy hladky prubeh jako jsem mela jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
5.2.14 17:44

@1985bara super zprava :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.2.14 18:08

@Petra Z kuji kuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
6.2.14 10:40

@faldi Ahoj a to byl tvůj první pokus? u mě to první byl :zed: taky příště testovat nebudu :pocitac: Taky sem na 12.2 objednaná k doktorce domluvit se co a jak…taky bereš prednison? já už sem teda přibrala za celou tu dobu docela dost tak mám hrůzu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.2.14 11:19

Ahoj, jj taky to byl 1.pokus, mám už z toho docela hrůzu. Vysadila jsem ten utroš, anopyrin, ten clexan a prednison beru do pondělí beru 1/2 tablety denně a příští týden ob-den 1/2tablety denně. Mě už paní doktorka říkala, když jsem stimulovala, že mě dá něco jiného, kdyby to nevyšlo, protože se mi dělaly fleky po vpichu a měla jsem Menogon.Tak tam byla trochu alergická reakce, ale jinak tak stimulace byla v pohodě a zareagovala jsem dobře…ale bylo to úplně k… :(
Staršně mě to mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
6.2.14 11:42

@faldi No můj to je sice první pokus, ale už 2 IVF u 1 IVF nedošlo vůbec na ET ani KET a toho se právě bojím, aby u dalšího pokusu bylo aspoň co zavádět bojím se toho, aby třeba zase výsledek nebyla 0 :nevim:
Já sem taky měla Menogon, protože ten je ještě hrazen pojištovnou proto mi ho nabídla a že dělá fleky tak to mi taky říkala, taky sem jich pár měla. Prednison beru přesně jako ty do konce týdne denně 1/2 tablety a od pondělka ob-den 1/2 tablety a pak už nebrat, ale uvidím co mi řekne ve středu doktorka já myslím, že mi ho neukončí úplně…Taky si předtím brala antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.2.14 12:26

Brala, ale bylo to tuším, ještě než jsem začala stimulovat a měla jsem ji jen na měsíc. Měla jsem tam malou cystu, tak proto mě ji nasadila, ale bylo to hned dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.2.14 12:27

Tak mi dneska rano volala koordinatorka, z 9 vajuch se jich nam 5 oplodnilo, zatim jsem s tema nasema deckama spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
6.2.14 12:38

@faldi no mě jí zatím nasadila před každou stimulací tak si myslím, že jí vyfasuju i teď a to je zase 21 dní :zed: Ted po vysazení utroše a estrofemu bych to měla dostat tak by bylo dobrý, kdybych jí už mohla začít brát než zase měsíc čekat na další MS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.2.14 12:51

No mě sestrička říkala, že tak do 10 dnů by se měla dostavit, tak uvidíme, co z toho bude. Já doufám, že už tu žádost sepíšem toho 12 mezitím si odkrámuju :zed: a pak hned píchání :) V kolik jdeš toho 12?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.