Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka nevim jestli jsem mela problémy ![]()
Před Ivf to nikdo neřešil pak to vyšlo a tak jsem čekala ze to vyjde zase
@Petra Z No to já taky počítala že to bude hned jako z holkama jsme holt jen starší
ale imuna bych se nebála když už dítě máš a není to tak dlouho ![]()
Děkuji za info, zkusím tam zavolat a uvidíme, nechci jít „bezhlavě“ do dalšího pokusu, aniž bych věděla, jestli není někde jinde chyba. Medrol jsem ted brala taky. Ted ho mám postupně vysazovat. Bojim, se, aby se mi do dalšího pokusu nerozjela endometrioza
, byla by hloupost užívat několik měsíců antikocepci? Před pokusem jsem jí necelé 3 měsíce brala.
@1985bara Ahoooj tak jsem se přepočítala OPU bude až ve středu
vypadá to na 20folíků ale ještě musí povyrůst to jsem zvědavá kam je dám
břicho mě bolí ani na jídlo nemám chuť taky se tam prd vejde
![]()
@hačilka paaani 20 kousku, to budes mit bricho jak kopacak, me rano volali deti z tabora je jich stale 5 a rikala koordinatorka ze vypadaji mooc dobre, v pondeli mi rano zavola, ale s nejvetsi pravdepodobnosti to probehne v po
Ahoj, zvažuju že bych do Liberce jela darovat. Ale mám to celkem daleko, blízko je jenom Hradec, a tam nechtějí bezdětné. To dojíždění pro mě bude dost finančně náročné, tak se chci zeptat, jestli je tu někdo, kdo byl darovat a může mi říct, kolikrát tam byl na kontrolách a vyšetřeních?
Děkuju
@1985bara To je super že se dětem tak daří
v pondělí dělá ET Mokrá to máš fajn
No ranec je příšerný se modlím ať už si je vycucnou ![]()
@hačilka fakt mokra??? ja chtela petra, je s nim super zabava, ona mi pripada jak studenej psi cumak ![]()
@1985bara No já ji mám raději
je přímější já to ťuťu okolo moc nemusím ale neboj bude to ok ![]()
@hačilka ja s ni jednala jednou a stacilo, tak to se tam chlapovi ani nebude chtit jet, taky ji nemusi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.