Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lamara Jo jo přesně jak říká @faldi tu si určitě nech udělat. Nás na tu imunologii poslala dr. Mokrá do Prahy a gennetiku nám dělali tady v LBC.
Já jsem se tam normálně objednávala. Je to přímo u výstupní stanice metra Křižíkova. Jmenuje se to normálně Imunia a jsou tam příjemný. Tak si to najdi na netu a zkus tam zavolat, myslím si, že nebude problém.
@lamara První den jak tam jedeš vám odeberou krev a sperma, vyplníš pár papírů na recepci a jede se domů to je během asi 15 min za měsíc se tam jede zpátky pro výsledky a mluvili jsme s doktorkou…mě teda trvali výsledky 2 měsíce sem myslela, že mě šlehne, když jsme tam jeli poprvé tak na mě v autobuse padla nějaká zimnice a po příjezdu pár dní na to sem byla nachcípaná a v tý krvi už to prostě bylo takže mi místo výsledkú opět vzali krev a opět měsíc čekat ![]()
Já tam byla sama jen na krvi, my máme spermiogram dobrý, ale taky to tam dělají
@faldi a co ty už ti došla MS
mě už jo včera, ale asi to uspíšilo včerejší tulení
![]()
@faldi my máme spermiogram taky dobrý, ale sperma si tam i tak vzali ![]()
@faldi takže až budete doma tak pěkně tuli tuli, aby ta mrcha přišla co nejdřív a mohlo se jít na novo ![]()
NO asi jsme to zakřikly, pač jsem byla na wecku a zdá se, že začínám špinit ![]()
@allmeyo kde si byla na imunu???
A byla nějaká léčba???
Ja ze ted jdu v úterý všude cpou jen med rol nebo prednison tak jsem zvědavá jak dopadneme
@Petra Z V Praze u výstupní stanice metra Křižíkova. Vylezeš z metra a je to hned za rohem
No nám tam na nic nepřišli na nic si nikdo nestěžoval a i přesto sem vyfasovala Prednison
když sem se jí ptala na co sem ho teda jako vyfasovala tak řekla, že snižuje imunitu a že je větší šance na udržení embrya ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.