GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2552
6.2.14 13:50

@faldi Ty myslíš že ti tu antikoncepci nenasadí? taky bych šla raději hned do píchání, aby to měl člověk co nejdřív za sebou. Já jdu až odpoledne v 15.00 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.2.14 14:21

Vůbec netuším co nasadí a co ne :P já jdu ve 13.30hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
6.2.14 14:35

@faldi co člověk jinýho může dělat že, než jim věřit a sežrat všechno co mu předepíšou že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.2.14 15:22

No už nám nic jinýho nezbejvá :) tak radši budu žrát, to co nám dají, než aby se nedělo nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
6.2.14 15:37

@faldi přesně tak teď nás obě čeká zase ten kolotoč ;) aby se jich co nejvíc dobře vyvíjelo a bylo by jich co nejvíc na poslání na PGD a pak zase ty nervy jaký bude výsledek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.2.14 20:46

Holky mam dotaz, jak me vcera spatne napichli a museli znova, tak me boli dneska cele zapesti a vsimla jsem si za tam mam cervene fleky, ne jen okolo vpichu, kdyz si to namazu voltarenem tak ten je taky na zanety neee? bojim se abych nedostala zanet do zil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.2.14 20:50

@1985bara To asi ne to by jsi měla podél žil takové fleky. to je spíš nějaké podrážděni neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.2.14 20:53

@hačilka kdyz me zacina bolet cele to zapesti i na druhe strane, chjo, ja jsem ji rikala ze to chci radsi nahoru, uz jednou jsem to mela dole a taky me to bolelo jak cert a no a ted kdyz se ji to napoprve nepodarilo a musela pichnout jeste jednou tak se bojim, sestry teda na to taky koukali, ze to mam cely cerveny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.2.14 20:56

@1985bara no uvidíš zítra, když tak mazej k doktorce musíš být fit před ET :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.2.14 20:58

@hačilka jj presne, kdyztak pomazu, ale ted vecer namazu :-), jsem ti chtela napsat ze se v po rano uvidime kdyz jdes na opu, ale et je az od 12 :-), to ja budu jeste hajat, kdyz ty se budes probouzet po zakroku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.2.14 21:03

@1985bara Tak to je dobře embryjka pěkně rostou :lol: já doufámže v pondělí si ty vajucha vycucnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.2.14 21:03

@hačilka urco vycucnou, doufam ze rust budou, hrozim se ranniho telefonatu, po vcerejsku jich je 5oplodnenych, doufam ze jsou hodny a vsechny zustanou s nami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.2.14 21:09

@1985bara Jo telefony jsou nejhorší :,( :,( ale 5 je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.2.14 21:20

@hačilka zatim, ale jo je to vetsina, tak jsme jakztakz spokojeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
7.2.14 00:43

@1985bara Ahoj já měla něco podobného v Listopadu, špatně mě napíchli na OPU už když mě napichovala tak sem říkala, že mě to štípe…říkala, že to přejde nevím jestli to bylo už tím jak se napíchlo a nebo tím jak se ta kanyla vyndávala. Ale jak popisuješ začalo mě bolet zápěstí a měla sem to celý nateklý. Žíly mi na předloktí ztmavly a ta jedna kterou mi napíchla byla i dost vystouplá a měla sem jako ty červený fleky.Byla sem s tím u doktorky a sama koukala se sestrou kde sem k tomu přišla. Dostala sem na to heparinovou mast a měla sem to ledovat. Bolelo to jak čert pěknou dobu až někde do polovičky Ledna jsme doma s přítelem říkaly, že to není možný že to bolelo takovou dobu po tom zákroku…a nebudu lhát, když řeknu, že ještě dnes mám tu hlavní žílu co my napíchli nazelenalou jako když se vybarvuje modřina…ale mě to začalo bolet až tak za 5 dní tebe už druhý den.No uvidíš snad to nebude tak vážné a budeš v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.