Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky muzu se zeptat? zitra mam jit na ten ET, jak je to s tim utrosem? mam zavadet i rano? to se mi nezda
@1985bara ano mě řekli zavést i před ketem speciálně jsems e na to ptala
@1985bara Jooo Péťa má pravdu zavést ráno a po ET zavést polední dávku jestli máš 3×denně ![]()
@hačilka jj mam 3×2denne, jedna holcina mi rekla, ze ji dr naridil, vecer pred a rano nezavadet ale polknout
@1985bara v podoli taky říkali ráno nedat a v Liberci zase dat ze si čípek stejně očistit nejakym roztokem
@1985bara No já byla 2× a vždy jsem ráno zaváděla no po ET jsem se ptala myslím Petra a ten řekl zavést
no někde to mají jinak ![]()
@hačilka @Petra Z az mi budou rano volat, tak se zeptam co a jak, pridali se dalsi holciny, ze jim rikali polknout, ale vy jste z gennetu a vite vic, tak dam na vas ![]()
@1985bara Se zeptej to je lepší
nebo na stránkách gennetu by to mohlo být
já potřebovala vědět už nevím co a oni měli na stránkách popsáno jak se chovat po ET tak třeba tam maj i toto ![]()
@1985bara jasan zeptej se kdyz ti to nedá
A kdybys nevzala a pak dala hned po ket a vecer nic se nestane
@Petra Z muzu se zeptat prosim te, kdyz jsi prestupovala z caru do gennetu, jak to bylo s mrazackama? musela sis prevoz vyzadat sama, nebo si to zaridili oni?
@1985bara oni sami
Ale musela jsem s chlapem ověřit podpisy na souhlas s převozem a ten jim dodala a zbytek byl na nich
@Petra Z dekuji jedna holcina se ma rozmyslet jestli chce mrazit, dava si jedno a jedno ji zbyde, v pripade neuspechu prave nevedela jak to chodi se snehulackama, puvodne kvuli prechodu nechtela mrazit coz mi prijde jako zbytecne vyhazovani, kdyz je tu ta moznost, jeste jednou za ni dekuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.