Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, díky, zatím ho nevysazuji, budu ho brát, jak řekla doktorka, v neděli to budou 3 týdny bez 1 dne, zkusím test, nechci v týdnu, protože manžel už ráno není doma, když vstávám a nechci na to být sama, pokud to bude negativní. jen mi to rozhodí pravidelný cyklus.
Musíš počítat s oběma variantama, zní to blbě, ale je to tak. Já měla 1.ket a mysleli jsme si, že to klapne na 1 a prd
a to jsem měla všechno ukázkový, jak stimulaci, odběr 15 zralých vajíček. A už jsem se rozhodla, že testovat vůbec nebudu, je to pak o nervy
Ahoj holky, dneska je to tyden co jsem po ETu, vymizely bolesti prsou i me prestalo pichat v podbrisku, jak jsem mela v planu po tydnu si zacit delat testy, jestli bude silit carka nebo jestli je to zbytek ovitrell nebo zustane test snehove bily, tak byl dneska bily
, ja vim je to strasne brzy, ale me to nedalo, jsou holky co po tydnu maji aspon ducha a jeste k tomu kdyz nemam uz zadne priznaky
, musela jsem se nekomu sverit
@Petra Z jj vim vim je to brzy, do ted jsem byla uplne klidna, ale uz se to blizi a moje nervy se zacinaji rozpadat
@1985bara Ahojky vydrž a nestresuj se je ještě fakt moc brzy
vím že čekání je hnus
ale vydrž já už jsem se dočkala aspoň prvního výsledku 11bobánků vydrželo do dneška odebrali jím vzorky a zamrazili je tak už jen 3týdny čekání na výsledky PGS
no a pak čekáme na ms a pak čekáme na KET a pak čekáme na test
kurňa nemám ráda čekání
![]()
@hačilka jezis by me trefilo, ale jinak gratuluji, krasnej pocet
@hačilka super ![]()
Hele a uz vis kolik to všechno bude celkem stát?
@Petra Z Jasně 11 000 pisci a 2 500 prodloužená TVL snad není u pisci nějaký limit jedno i pět bobanů jsme platili stejně
@Petra Z No normálmě jsem se jukla do ceníku fakt u PISCI není psáno množství embryi někde se platí od kusu to by byl mazec
Doplácela jsem ješte léky asi 4000 měla jsem 43-44 ampulí bleeeeee
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.