GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
28.2.14 20:50

@hačilka Tak budu držet pěstičky :hug:, tentokrát to určitě vyjde :srdce:! Čas je pořádná mrcha, kord když jde o ivf, Já mám ještě necelých 12let, ale jen 1 pokus, tak že také nic moc. U nás tento měsíc nativ nevyšel, opět mám cist :roll: :mavam:. 31.3 jedem na další konzultaci a asi se rovnou domluvíme na laparoskopii a pak na ivf. Těším se :dance:, ale taky se pěkně bojím, ale to má si každá z nás, po špatných zkušenostech. Musíme bojovat, jinak to nejde :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.2.14 21:08

@Petule 1985 Ahoj to je super že se ti daří a mimi prospívá :lol: :lol: @Vlaďka 27 Ty máš 3 pokus jako poslední? No ale víš co se říká do třetice :palec: :palec: :palec: :palec: to je teď moje heslo :lol: tak a´t už to konečně vyjde :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.3.14 14:17

Ahoj holky, dneska jsem byla na odběru krve kvůli screeningu v 1.trimestru a překvapilo mě, že nenabírali žádné zkumavky s krví, ale vyndala sestřička zkumavku skoro prázdnou? Nevíte, jak to tam dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.3.14 16:19

Zdravím děvčata, nevíte některá jaké jsou aktuálně čekací doby při objednání? Jestli k doktoru Petrovi nebo k doktorce Mokré, to mi je celkem i jedno. Chtěla bych se zase po menší přestávce objednat a pokusit zase štěstíčko… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
4.3.14 16:27

@kalicka ahoj, ja jsem byla na krvi pred tydnem v pondeli a objednat se k dr, ale ma misto az po 20.3. do te doby plno, min. tyden mel dovolenou (myslim petra)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.3.14 16:29

Kéž by člověk měl alespoň nějakou minijistotu nebo viděl aspoň z veliké dálky nějaký cíl! Připadá mi to snažení jako bezvýznamný blouznění. Ale půjdeme zase do toho. Nějaký penízky jsme ušetřili, tak se v Gennetu zase budou mít o něco lépe! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
4.3.14 16:36

@kalicka ty mimi nevidis jako cil? blouzneni to mozna je ale kazde bludiste ma vychod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
4.3.14 16:53

Ahoj, paní dr. Mokrá má od 10.3 týden volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
4.3.14 21:09

Ahojik, zdravim všechny :mavam: take mi to kalicko prijde po 5 letem snazeni jako zbytecny boj :zed:

Příspěvek upraven 06.03.14 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
4.3.14 21:10

Kazdopadne letos take chci zkusit gennet v liberci, dr. petr :-)

Příspěvek upraven 06.03.14 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
4.3.14 21:26

@ppaja drzim palce treba se tam potkame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
4.3.14 21:50
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.3.14 20:05

Ahojky, můžu se poradit ohledně hydrolaparoskopie?? Chodím také do Gennetu v Liberci. Máme s přítelem za sebou spermiogram a Genetiku a to máme prý vše OK na 100% :-)

Je hydrolaparoskopie jenom metodou diagnostickou??

Nebo když souhlasím před hydrolaparoskopií s případným dalším zákrokem = mohou mi profouknout vejcovody, odstranit cystu, endometriozu či srůsty… pokud by mi něco takového hrozilo, věřím že ne…

To jsem vyčetla z těch papírů co mám - jsou tam kolonky ano či ne - souhlasím s tím a tím při zákroku… a ptala jsem se na to i té paní na Genetice (že když dám svolení před zákrokem a něco tam bude - tak proč bych šla na další zákrok)

Každý říká něco jiného… :cert:

Kamarádka byla na hydro před rokem, řekli jí že nemá průchodné vejcovody - že jedině IVF a uzavřeno… Tak šla na normální laparoskopii a za měsíc byla těhotná :)

Tak se nemohu rozhodnout zda jít na hydro nebo na klasickou laparo… jsou to přeci jen 2narkózy (pokud bych musela na obojí…)

A máte někdo zkušenost s Nosifolem??

děkuji Lucie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.3.14 20:17

@spicy ahoj, nosifol jsem nikdy neuzivala, k te hydrolap. take jsem na ni byla, dala jsem souhlasy se vsim, nasli mi endometriozni loziska, ale take mi je neodstranili, nemam pruchodny levy vejcovod, tudiz ho nemohli profouknout, jen rekli ivf, ktere jsme podstoupili ale s neuspechem, ted jdeme na dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.3.14 20:41

1985bara děkuji za odpověď. Toho se právě bojím… Zda to není zbytečné a není lepší jít rovnou na Laparoskopii… A na klasické laparoskopii jsi nebyla?? Určitě maji v Gennetu z IVF nemalé peníze, tak není jisté - jestli nechtějí tak nějak dotlačit každého až sem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.