Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@heluska123 Ahojky, IUI je v Gennetu zdarma. Platíš jen regulační poplatek 30Kč a pak je nějaký doplatek za léky, ale to je tak 100-200Kč… Pregnyl, který ti budou píchat na dozrání vajíčka stojí taky jen 30.
Dekuji moc tedy jsi me potesila ja myslela ze to bude naka velka paka za penize tak to skusim jit do toho dekuji moc
@1Anička1
@heluska123 Určitě do toho jdi, já mám teď právě za sebou 2. pokus
Velká pálka je pak IVF. Přeju hodně štěstí ![]()
Dekuji moc to vim ze ivko je drahy budu ti drzet palecky at ty to vyjde ja jsem taky z liberece @1Anička1
@heluska123 Jj, děkuju. Jsem teprve 2DPO, takže ještě se budu napínat dlouho, jestli to vyšlo nebo ne
Už jste domluveni, kdy půjdeš na IUI?
Jeste ne cekam co mi doporuci doktor vokrc co mi rekne na ten vysledk z spermiogramu ale asi me na to poslele a ty chodis potom zakroku nornamlne do prace nebo se doporucuje klidek ja mam i probkem i z ovlukuou ze ji mam ale fonikli jsou mali prave tak toho se bojim aby nam pak v tom genetu pomohli pravbudu ti drzet palecky at ti to vyjde ja jsem 13Dc pravee muzu se zeoatat kolik ti je jestli ti to nevadi?@1Anička1
Ahojky jeste bych mela dotazik jestli nahodou nevis kdyz ma jit manzel na kontrolni spermiogram jestli se neco za to plati dekuji moc za odpoved @1Anička1
@heluska123 ne ne za to se snad neplatí
Chlap jde v úterý tak uvidíme ![]()
Na kontrolni a to jsi mela doporuceni zas od gynekola nebo staci tam zajit a jen se obejdnat budu rad kdyz mi das vedet xekuji a preji hezmy den @Petra Z
@heluska123 stačí zavolat a objednat chlapa…
a kdyžtak se poptej sestřičky po telefonu
Tak jsme byli u dr, chlapovi se spermio zlepsilo, to je fajn, poslali jsme zadost na pojistovnu na dalsi pokus a ja ted cekam az to dostanu a budu zobat 6–8 tydnu antiko a jdeme na to znovu
@1985bara Ahoooj no tak super
taky čekám až to dostanu a můžu zobat mňamky před KETem
samozřejmě mám zpoždění už 4dny to jsem snad od puberty nezažila
![]()
@hačilka no to jsou dobre zpravy, ja jsem si zrovna vcera na tebe vzpomnela
, akorat jsem to dneska dostala, tak jsem si oddychla, ze jsme tu konzultaci stihli, jinak by byl mesic v haji ![]()
@1985bara Tak to je super, že máte lepší spermio
Prosím tě, když si zažádám o IVF, tak se bere vždy antiko? Potřebovala bych si vypočítat, kdy budu mít odběry vajíček a ET. Jde to vůbec takhle dopředu spočítat?
@1Anička1 ja mam antiko kvuli endometrioze, aby nezacala ‚bujet a byla uspana‘, ja vim ze ted zacnu brat HA na 42dni, to me chce dr videt a pak jeste jedno platicko 21dni a zacinam stimulovat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.