Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@misha alex Jj, jdu v pondělí a dneska večer aplikace Pregnylu… Jsi dobrá, žes netestovala… Já to minulý měsíc nevydržela a testovala už 10DC ![]()
@sabutoma My si nechali zaslat výsledky spermiogramu na mail, tak jsme je měli ještě ten den… Na genetiku jsme měli nějakou doktorku. Já jdu v pondělí na to IUI a pak 20. mám konzultaci ohledně dalšího postupu, tak jsem zvědavá…
@1Anička1 to jste asi o něco vpředu
ano na tu genetiku jdem taky k dr Křečkové. Zaslání na email nám nikdo neřekl, že je tu možnost
Ale to už si počkáme
Se tě tak zeptám copak je to, to IUI?
Holky, co jste byly na prvotrimes. screeningu v Liberci ve 13tt, řekli Vám tam už pohlaví?
Já byla na screeningu a neřekli. Tenkrát tam nebyla moc příjemná doktorka, byl to fofr že jsem se neodvážila se zeptat. Ale teď ve 20tt nám potvrdili chlapečka a paní dr. byla moc hodná a příjenmá
Záleží na koho natrefíš ![]()
To asi ne. Ale říká se, že zkušený dr. to dokáže poznat už na 12tt. Nám to doktorka řekla v 17 tt.
@sabutoma IUI je inseminace (vpravení spermií do dělohy v předpokládaný den ovulace)… Jinak konzultaci toho 20. mít nebudeme, vše jsme odbyli včera ![]()
Holky, prosím vás, jak to chodí v Gennetu, když jdete na IVF? Ptám se kvůli práci, kdy se odebírají vajíčka (ráno nebo to jde i odpoledne)? A stejná otázka na ET… Děkuju.
@1Anička1 OPU se dela rano pod narkozou a ET je od 12 do 15 myslim
@1985bara A myslíš, že je dobré jít pak hned druhý den do práce? Pracuju v kanceláři… Jak jsi to měla ty?
@1Anička1 po odběru vajíček třeba já bych do práce nemohla…měla jsem hyperstimulační syndrom a strašně mě bolelo břicho…
ale zase---je to individuální
po et bych šla, kdyby tehdá nebyly prázdniny, tím pádem jsem měl dovolenou ![]()
po ketech jsem chodila do práce
@1Anička1 ja byla doma od zacatku stimulace, delam pokladni a nedelalo mi to v praci dobre, ale jinak jsem se po OPU citila dobre
Holky, prosím vás, kdo se zde léčíte a máte za sebou úspěšné IVF, nezbyly vám injekce Menopur i Gonal? bohužel jsem již samoplátce a půjdu na 10.IVF
.. každá lahvička by pomohla. pište do soukrom. schránky. děkuji ![]()
Ahojky holky byli jsme na genetu v liberci manzel ma spatny spermiogram ze embrilok doporucil IUI a chtela bych se zepata kolik jste za to v libereci platili pribliznou cenu? my jseme meli 3 zamkle tehotenstvi as bez srdecni akce a uz pres rok nam to nejde prave tak bych se chtela informovat pribliznou cenu a vice na infromaci a tetka cekm zda budu ovluka ekuji za odpoved moc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.