GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
730
15.3.14 16:17

@misha alex Jj, jdu v pondělí a dneska večer aplikace Pregnylu… Jsi dobrá, žes netestovala… Já to minulý měsíc nevydržela a testovala už 10DC :-D

@sabutoma My si nechali zaslat výsledky spermiogramu na mail, tak jsme je měli ještě ten den… Na genetiku jsme měli nějakou doktorku. Já jdu v pondělí na to IUI a pak 20. mám konzultaci ohledně dalšího postupu, tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.3.14 20:36

@1Anička1 to jste asi o něco vpředu :lol: ano na tu genetiku jdem taky k dr Křečkové. Zaslání na email nám nikdo neřekl, že je tu možnost :think: Ale to už si počkáme :lol: Se tě tak zeptám copak je to, to IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.3.14 09:52

Holky, co jste byly na prvotrimes. screeningu v Liberci ve 13tt, řekli Vám tam už pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.3.14 13:00

Já byla na screeningu a neřekli. Tenkrát tam nebyla moc příjemná doktorka, byl to fofr že jsem se neodvážila se zeptat. Ale teď ve 20tt nám potvrdili chlapečka a paní dr. byla moc hodná a příjenmá :-)Záleží na koho natrefíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.3.14 13:36

@Lotty83
Já si právě myslím, že mi to spíš neřeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.3.14 14:14

To asi ne. Ale říká se, že zkušený dr. to dokáže poznat už na 12tt. Nám to doktorka řekla v 17 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
18.3.14 17:39

@sabutoma IUI je inseminace (vpravení spermií do dělohy v předpokládaný den ovulace)… Jinak konzultaci toho 20. mít nebudeme, vše jsme odbyli včera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
18.3.14 17:41

Holky, prosím vás, jak to chodí v Gennetu, když jdete na IVF? Ptám se kvůli práci, kdy se odebírají vajíčka (ráno nebo to jde i odpoledne)? A stejná otázka na ET… Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
18.3.14 17:50

@1Anička1 OPU se dela rano pod narkozou a ET je od 12 do 15 myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
18.3.14 18:03

@1985bara A myslíš, že je dobré jít pak hned druhý den do práce? Pracuju v kanceláři… Jak jsi to měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65355
18.3.14 18:35

@1Anička1 po odběru vajíček třeba já bych do práce nemohla…měla jsem hyperstimulační syndrom a strašně mě bolelo břicho…
ale zase---je to individuální
po et bych šla, kdyby tehdá nebyly prázdniny, tím pádem jsem měl dovolenou :mrgreen:
po ketech jsem chodila do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65355
18.3.14 18:36

Ale taky záleží na tom, co děláš že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
18.3.14 18:40

@1Anička1 ja byla doma od zacatku stimulace, delam pokladni a nedelalo mi to v praci dobre, ale jinak jsem se po OPU citila dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.3.14 19:45

Menopur nebo Gonal

Holky, prosím vás, kdo se zde léčíte a máte za sebou úspěšné IVF, nezbyly vám injekce Menopur i Gonal? bohužel jsem již samoplátce a půjdu na 10.IVF :(.. každá lahvička by pomohla. pište do soukrom. schránky. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
19.3.14 12:48

Ahojky holky byli jsme na genetu v liberci manzel ma spatny spermiogram ze embrilok doporucil IUI a chtela bych se zepata kolik jste za to v libereci platili pribliznou cenu? my jseme meli 3 zamkle tehotenstvi as bez srdecni akce a uz pres rok nam to nejde prave tak bych se chtela informovat pribliznou cenu a vice na infromaci a tetka cekm zda budu ovluka ekuji za odpoved moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.