GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
27.3.14 17:48

@heluska123 taky jsme nechteli ivf, ale zjistili prave tou laparkou ze mam endometriozu, cili by to byli zbytecny nervy a cekani s iui, ja mam jinak vse ok, jak dozravani, ovu, sliznici, menzes presne na den, spermio se nam ted zlepsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
27.3.14 18:07

Prosim te muzes mi pisnout do zprav co je vse okoli ivf a kolik to vse stoji dekuji moc @1985bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
27.3.14 18:08

A tam to vysetreni jsi byla pod narkouzou me prave narkoza nedela dobre tak jsek zvedava jak to bude u nas vse probihat @1985bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.3.14 18:31

@heluska123 mas ji tam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.4.14 18:07

Ahoj holky, nevíte jak v Gennetu řeší když by mělo OPU vyjít na víkend nebo nedej bože na státní svátek?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
3.4.14 18:14

Odebírají i o víkendu já byla v sobotu, svátky to nevím, ale myslím si, že když je potřeba tak i o svátku, přece to nenechají prasknout nenechají prasknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.4.14 18:23

@barusssska děkuji, tak aspoň vím, že dělají OPU v sobotu :)
mě totiž pokud vše výjde jak má, tak OPU vychází na víkend ne-li na velikonoční pondělí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
3.4.14 19:24

Ahoj, taky jsem OPU před 14dny v sobotu. V neděli tam nejsou, pač mě informovali o embryych až v pondělí..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.4.14 19:53

@faldi @barusssska holky opravdu Vám moc děkuji za zkušenosti :hug: :kytka:
Mohu se ještě optat jak je to s našima polovičkama v den OPU?
Mě tam ráno nějak odveze jak řekne doktorka a oni mu pak budou volat kvůli odběru spermatu? Nebo mu budu moci zavolat ještě já než půjdu na sál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
3.4.14 20:36

@Joll23 ahoj, muj chlap tam zustal, nikam nesel, jen cca pul hodky pred mym zakrokem sel do kabinky a pak se zase vratil ke ma na pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.4.14 20:56

@1985bara ahoj, tak to jsem nečekala, že může být chlap na pokoji 8o :)
A ty si ráno nastoupila a kdy si šla na zákrok? Případně kdyby nezůstal na pokoji, tak bych mu mohla zavolat ať dorazí na spermio. Bydlíme kousek od Gennetu, tak by to byla otázka pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
3.4.14 21:02

@Joll23 urco mu zavolat muzes, ja jsem sla na radu kolem pul devate a byla jsem prvni na rade, podle papiru sel chlap v pul osme na spermio, jinak nastup je vzdy v 7 rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.4.14 21:34

@1985bara jee, tak to se máš. Taky bych chtěla přijít a jít hned na řadu :)
To je dobrý, že budeme mít i rozepsaný čas kdy bude muset jít odevzdat spermio atd. Bohužel kdy půjdu na ředu, tak to tam asi nebude :D ale asi dle odběru spermatu si to mohu trošku odvodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
3.4.14 21:36

@Joll23 cas mit rozepsany nebudete, ja jsem prisla na 7 a sestra mi nahore rekla, ze jsem prvni nebo druha ale opravdu podle odberu si muzes odvodit kdy jdes, jak rikam ja sla necelou hodku na radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
4.4.14 07:54

My přijeli oba dva na 7hodinu, pak jsme byli oba na pokoji, já se převlíkla do té košile :) a přítel pak šel, musel do práce, tak šel hned asi jako první. Ale ty odběry bývají kolem půl 8 :) takže vše v klidu. Polovičky dají :D my zůstáváme a za 2 hodky si můžeš balit a odjet :lol: Držím palce :pankac: ať to dobře dopadne, nejhorší je to čekání, když ti volají, jak se vyvyjí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.