Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@heluska123 taky jsme nechteli ivf, ale zjistili prave tou laparkou ze mam endometriozu, cili by to byli zbytecny nervy a cekani s iui, ja mam jinak vse ok, jak dozravani, ovu, sliznici, menzes presne na den, spermio se nam ted zlepsilo
Prosim te muzes mi pisnout do zprav co je vse okoli ivf a kolik to vse stoji dekuji moc @1985bara
A tam to vysetreni jsi byla pod narkouzou me prave narkoza nedela dobre tak jsek zvedava jak to bude u nas vse probihat @1985bara
Ahoj holky, nevíte jak v Gennetu řeší když by mělo OPU vyjít na víkend nebo nedej bože na státní svátek?
Děkuji ![]()
Odebírají i o víkendu já byla v sobotu, svátky to nevím, ale myslím si, že když je potřeba tak i o svátku, přece to nenechají prasknout nenechají prasknout.
@barusssska děkuji, tak aspoň vím, že dělají OPU v sobotu ![]()
mě totiž pokud vše výjde jak má, tak OPU vychází na víkend ne-li na velikonoční pondělí ![]()
Ahoj, taky jsem OPU před 14dny v sobotu. V neděli tam nejsou, pač mě informovali o embryych až v pondělí..:-)
@faldi @barusssska holky opravdu Vám moc děkuji za zkušenosti
![]()
Mohu se ještě optat jak je to s našima polovičkama v den OPU?
Mě tam ráno nějak odveze jak řekne doktorka a oni mu pak budou volat kvůli odběru spermatu? Nebo mu budu moci zavolat ještě já než půjdu na sál?
@Joll23 ahoj, muj chlap tam zustal, nikam nesel, jen cca pul hodky pred mym zakrokem sel do kabinky a pak se zase vratil ke ma na pokoj
@1985bara ahoj, tak to jsem nečekala, že může být chlap na pokoji
![]()
A ty si ráno nastoupila a kdy si šla na zákrok? Případně kdyby nezůstal na pokoji, tak bych mu mohla zavolat ať dorazí na spermio. Bydlíme kousek od Gennetu, tak by to byla otázka pár minut.
@Joll23 urco mu zavolat muzes, ja jsem sla na radu kolem pul devate a byla jsem prvni na rade, podle papiru sel chlap v pul osme na spermio, jinak nastup je vzdy v 7 rano
@1985bara jee, tak to se máš. Taky bych chtěla přijít a jít hned na řadu ![]()
To je dobrý, že budeme mít i rozepsaný čas kdy bude muset jít odevzdat spermio atd. Bohužel kdy půjdu na ředu, tak to tam asi nebude
ale asi dle odběru spermatu si to mohu trošku odvodit ![]()
@Joll23 cas mit rozepsany nebudete, ja jsem prisla na 7 a sestra mi nahore rekla, ze jsem prvni nebo druha ale opravdu podle odberu si muzes odvodit kdy jdes, jak rikam ja sla necelou hodku na radu
My přijeli oba dva na 7hodinu, pak jsme byli oba na pokoji, já se převlíkla do té košile
a přítel pak šel, musel do práce, tak šel hned asi jako první. Ale ty odběry bývají kolem půl 8
takže vše v klidu. Polovičky dají
my zůstáváme a za 2 hodky si můžeš balit a odjet
Držím palce
ať to dobře dopadne, nejhorší je to čekání, když ti volají, jak se vyvyjí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.