GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
23.3.14 19:07

@hačilka taky hezky řečeno :D to už jsem taky někde četla, že se má hodně pít a tím se tomu předejde. Myslíš, že 3litry denně při stimulaci o potom stačí?
Rady zkušených jsou k nezaplacení :)

@1985bara jaky je rozdil mezi těmi léky? Asi jen v tom podání, viď. Tak když bych si vzala jen jehli bez toho pera, tak bych neměla doplácet ani ty 3500Kč.
To mi povídej-já když vidím doktora, tak trnu hrůzou :) Na druhou stranu bych s tím chtěla začít co nevidět ať to mám za sebou. Verdikt, že doma je malá pravděpodobnost úspěchu mě do toho nakopává ještě víc a se stimulací bych chtěla začít do, tak za měsíc až dva.

OPU se dělá ambulantně? Ráno příjdu a tak za 3-4hodinky domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.3.14 19:22

@Joll23 ano na OPU prijedes rano, napichnou te na pokoji, pak cekas na radu, jdes na sal a tam te cca za 20min probudi, dovezou na pokoj a za 3 hodky jdes domu, doporucuje se klidovy rezim…chtela jsem gonal, protoze jsem predpokladala ze budu chodit do prace, al nakonec jsem zustala doma a tak ted volime tu mene pohodlnou metodu a to je to michani injekci, to by jsi nemela doplacet tak vysokou cenu, nevim jestli jen tech 30,– nebo tak nejak,,ja zacinam prave za tech 40 dni, protoze mi dr opet nasadil HA kvuli endosce aby se uspala pred dalsim kolem a jinak za 14 dni volam, jestli pojistovna schvalila a domluvim se na kontrole,,jinak ja jsem opravdu pila i tech 6litru denne, dala jsem si sklenicku (0,2dcl kazdych 30 min a dalo se)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.3.14 19:33

@1985bara já budu naštěstí doma, tak bych šla asi taky do injekcí.
A ta endoška se pozná jak?
Ty si vypila 6litrů denně 8o :mrgreen: teda to by mě snad odvezli, kvůli otravě z vody. Já piju totiž hrozně málo :(
Jak dlouho se čeká naschválení od té pojišťovny?

Holky myslíte, že je velký rozdíl mezi zmraženým a čerstvým spermio? Já jen, že s mužem je to někdy složité naplánovat přímo čas na nějaký den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.3.14 19:36

@Joll23 endometriozu poznali z te hydrolaparoskopie, jinak jsem nevedela ze ji mam, mam pravidelny menzes i ovu :-), jj 6 litru, musela jsem si planovat jak pojedu do kramu, abych vydrzela :-) vic jak pul hodky to nebylo, ja taky jinak piju malo i 1,5litru je moc na me :-). na schvaleni rikaji 14 dni, ja jim volam cca ke trem tydnum, davam jim nacas :-). s tim cerstvym nebo mrazenym nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
23.3.14 20:03

Ahoj, taky jsme daly přednost PISCI i když máme spermio v poho :) teď v sobotu jsem byla na OPU a zítra čekám telefon kolik bude embryjek :) měla jsem 11 vajuch. Jinak je to moje 2.ivf i poprvé bylo pisci, ale bohužel, jsem si to obrečela, protože se napoprvé nezdařlo :( a mrazáčky nebyly, tudíš jsem si musela píchat znova, ale v poho, nevadí mi to :lol: člověk si zvykne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.3.14 20:05

@faldi jupii dalsi kolo a tohle bude uspesne uvidis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
23.3.14 20:07

Snad jo :) už jsem vyžrala, to co jsem mohla, včetně potratů :( Příští týden frčím do Frant. lázní na 21dní, trochu se vymáchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
23.3.14 20:09

JJ sestřička mi říkala, že každý ten cyklus je jiný. Minule jsem měla 15 vajuch, z toho 7 zralých,6 se jich přestalo vyvíjet a jeden bojovník zbyl, ale nic :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.3.14 20:37

@1985bara tak to věřím, že při takovém množství denně musíš pečlivě plánovat každý krok z baráku :mrgreen:
ale 6litrů to bych asi nedala :think:

@faldi tak to hodně štěstí ať vydrží nejlépe všechny :)

No, ale jak Vás tady čtu, tak Vás hrozně obdivuji. To je pešek když ještě nejsou žádný mrazáčci :( i to PISCI jsem myslela, že je nadějnější. Mohu se zeptat kvůli jakým problémům se přistoupilo k IVF? Opravdu se to chce vybavit železnýma nervama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
24.3.14 08:29

No u nás se přistoupilo k ivf, protože jsem měla ty potraty, pak když jsme v gennetu podstoupila hydrolaparoskopii tak mi zjistili, že mám neprůchodný pravý vejcovod, tak to bylo to rozhodnutí proč ivf.Ono by to šlo asi normálně, ale člověk už po tom všem nemá na to sílu. Ten vejcovod může být porušem i při běžné kyretáži, když tě čistí, to člověku nebere :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
27.3.14 10:58
@1985bara píše:
@kalicka ty mimi nevidis jako cil? blouzneni to mozna je ale kazde bludiste ma vychod

Samom, že jo. To je ten největší cíl, za kterým si taky celou tu dobu jdu. A jen tak se nevzdám. Už jsem překonala opravdu hodně překážek! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
27.3.14 10:59
@ppaja píše:
Ahojik, zdravim všechny :mavam: take mi to kalicko prijde po 5 letem snazeni jako zbytecny boj :zed:Příspěvek upraven 06.03.14 v 20:58

To vyhrajem, jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
27.3.14 16:40

Ahojky holky jsem byla dnseka v genetu na doporuceni gynekologa vrkoce a 15 kvetna jdu na konzultaci nakemu doktorovi petrovi muzte mi o tom neco pisnout a jak dlouho pujdu pak na umelko dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.3.14 17:03

@heluska123 ahoj, my jsme meli prvni konzultaci s dr petrem v zari a to se nas vyptaval na ruzne nemoci atd, ale jeste predtim jsme uz meli hotovou genetiku!, doporucil nam, ze by se rad podival jake to je uvnitr, cili hydrolaparoskopie, ta probehla v rijnu po menstruaci a v listopadu byla kontrola(endometrioza), v prosinci konzultace kvuli IVF, byla mi nasazena antiko na 2mesice, v pulce druheho platicka byl utz a dostala jsem leky potrebne k ivf, zacala jsem 26.1., 5.2. jsem mela opu a 10.2. ET, bohuzel bezuspesne, ted mame ten samy prubeh uz tyden zobu antiko a cca za 35dni zaciname

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
27.3.14 17:45

Dekuji to mi mame uz taky genetiku udelanou vse je ok ale me dozravji vajicka a ja do ivf nechci pouze iui aby mi pomohli stou ovulaci a spermiku aby tam dala bud to vyjde nebo ne drzim ti palecky at ze ti xari dobre a klapne vam to :hug: @1985bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.