GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
4.4.14 15:25

@milánek77 přesně tak. jedno taky 5denní :)nejhorší jsou zkušenosti, po těch se člověk zkoumá ještě víc :( tobě taky držím pěsti. v úterý jdu na krev, tak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.4.14 15:51
@barusssska píše:
@milánek77 přesně tak. jedno taky 5denní :)nejhorší jsou zkušenosti, po těch se člověk zkoumá ještě víc :( tobě taky držím pěsti. v úterý jdu na krev, tak se uvidí.

Jj, zkušenosti, člověk porovnává jak to bylo..když to nevyšlo a že je to teď stejný a dělá psí kusy. Já jdu na krev až ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.14 22:49

Zdravím :-) Jsem po 2 IVF. První se neuchytilo. Při 2. IVF mi byla vložena 5 denní blastička. Měla jsem mírný OHSS, který jsem přepila doma. V noci z 8 na 9 den po ET mě vzbudila silná bolest podbřišku. A ráno na testu //. Jsem 25tt a zrovna mě do břicha čutá malej Matyášek :-) Věřte Gennetu!!! Jsou moc šikovní a vědí co dělají. S našema dg. to vypadalo že budeme bezdětný a ejhle… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
4.4.14 22:55

@Lotty83 diky za slova podpory a blahopreji k mimisovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.4.14 23:13

@Lotty83 díky moc za povzbuzení, šance tedy stále trvá..test udělám v neděli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.14 23:17

@milánek77 na neděli držím palečky a vám všem tady přeju ať se co nejdřív dočkáte. I když sama moc dobře vím že se to vleče… Ještě jednou nevzdávejte to, bojujte!!! A já vím že budete!!! :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.4.14 08:05

@Lotty83 díky moc..každý povzbudivý slovo pomáhá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.4.14 08:32

Hezký ráno holky, nemůžu tomu uvěřit, ale na testu druhá čárka..do limitu. Moje první v životě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65355
6.4.14 09:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.4.14 09:38

To bude pěkná neděle :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.4.14 09:55

Obrovská gratulace!!! To je jasný, to byly ty bolesti. Já to měla taky tak :-) To se mimísek zavrtal :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.4.14 10:24

@milánek77 super zacatek nedele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.4.14 10:29

Holky moc vám všem děkuju..je to pro mě překvápko :) snsd je zavrtaný pořádně! Ve čtvrtek krev…uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
6.4.14 10:31

@milánek77 supeeeer :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
7.4.14 10:20
@Lotty83 píše:
Zdravím :-) Jsem po 2 IVF. První se neuchytilo. Při 2. IVF mi byla vložena 5 denní blastička. Měla jsem mírný OHSS, který jsem přepila doma. V noci z 8 na 9 den po ET mě vzbudila silná bolest podbřišku. A ráno na testu //. Jsem 25tt a zrovna mě do břicha čutá malej Matyášek :-) Věřte Gennetu!!! Jsou moc šikovní a vědí co dělají. S našema dg. to vypadalo že budeme bezdětný a ejhle… :-)

To je hezký… takový zprávičky potřebujeme všechny slyšet. Takže díky a hodně štěstí! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.