Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milánek77 přesně tak. jedno taky 5denní
nejhorší jsou zkušenosti, po těch se člověk zkoumá ještě víc
tobě taky držím pěsti. v úterý jdu na krev, tak se uvidí.
@barusssska píše:
@milánek77 přesně tak. jedno taky 5dennínejhorší jsou zkušenosti, po těch se člověk zkoumá ještě víc
tobě taky držím pěsti. v úterý jdu na krev, tak se uvidí.
Jj, zkušenosti, člověk porovnává jak to bylo..když to nevyšlo a že je to teď stejný a dělá psí kusy. Já jdu na krev až ve čtvrtek.
Zdravím
Jsem po 2 IVF. První se neuchytilo. Při 2. IVF mi byla vložena 5 denní blastička. Měla jsem mírný OHSS, který jsem přepila doma. V noci z 8 na 9 den po ET mě vzbudila silná bolest podbřišku. A ráno na testu //. Jsem 25tt a zrovna mě do břicha čutá malej Matyášek
Věřte Gennetu!!! Jsou moc šikovní a vědí co dělají. S našema dg. to vypadalo že budeme bezdětný a ejhle… ![]()
@Lotty83 díky moc za povzbuzení, šance tedy stále trvá..test udělám v neděli ![]()
@milánek77 na neděli držím palečky a vám všem tady přeju ať se co nejdřív dočkáte. I když sama moc dobře vím že se to vleče… Ještě jednou nevzdávejte to, bojujte!!! A já vím že budete!!!
![]()
Hezký ráno holky, nemůžu tomu uvěřit, ale na testu druhá čárka..do limitu. Moje první v životě ![]()
Obrovská gratulace!!! To je jasný, to byly ty bolesti. Já to měla taky tak
To se mimísek zavrtal
![]()
Holky moc vám všem děkuju..je to pro mě překvápko
snsd je zavrtaný pořádně! Ve čtvrtek krev…uf.
@Lotty83 píše:
ZdravímJsem po 2 IVF. První se neuchytilo. Při 2. IVF mi byla vložena 5 denní blastička. Měla jsem mírný OHSS, který jsem přepila doma. V noci z 8 na 9 den po ET mě vzbudila silná bolest podbřišku. A ráno na testu //. Jsem 25tt a zrovna mě do břicha čutá malej Matyášek
Věřte Gennetu!!! Jsou moc šikovní a vědí co dělají. S našema dg. to vypadalo že budeme bezdětný a ejhle…
To je hezký… takový zprávičky potřebujeme všechny slyšet. Takže díky a hodně štěstí! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.