Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ve čtvrtek to budou 3 týdny. Ale do Gennnetu jdu 24.4 tak se to dozvím, co a jak ![]()
@milánek77 tto ani ne, jsem spis nobni ptak…delam v noci a rano mirim do hajan..
@milánek77 tak to roste myslím že říkla 3949.tak uvidíme 30.4. na utz
děkuji za držení pěstí
@barusssska píše:
@milánek77 tak to roste myslím že říkla 3949.tak uvidíme 30.4. na utzděkuji za držení pěstí
Jé, to je skvělý..roste to tedy nádherně..tak si to hezky užívej ![]()
Ahojky. Já se dnes ráno probudila a zjistila jsem, že špinim, studený pot mě polil.Tak jsem volala do caru a bylo mi řečeno, že je to v pohodě, že se to stává a když jsem řekla, že mi takhle začalo mimoděložní, tak mi bylo řečeno, ať se ozvu v pátek jak mi je.Jako týden čekat v nervech jestli je vše o. k.?Tak to neee!!!No tak jsem šla ke svojí gynekoložce, ta mě hned vzala, byla zlatá, prohmatala, koukla do pochvy přes zrcadla a udělala utz. A je tam, kde má být v DĚLOZE!!! uffffff.Je tam prý velký žloutkový váček a velikostně cca 4 týdny. A bylo tam prý asi vidět trošku krvácení, ale nepatrné. Napsala mi Acorutin 3× denně a minimálně na 14 dní nemocenská a odpočívat. No byli to zase nervy, ale tak snad už bude dobře. V caru opět zklamali, než aby se někdo uráčil mi udělat jeden blbej utz, tak radši budou zase čekat. Minule mi to mimoděl. skoro prasklo.
@barusssska No pěkný, ještě že jsi se nenechala odbýt a postarala se o klid
Mě dneska volali z Caru a posunuli první prohlídku ještě na později než před tím..na 12.5.to už se mi zdá vážně dlouho
to už bych měla být skoro v 10 tt.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.