Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barusssska Tak snad už žaludek OK
Když to tak pročítám..ty diskuze jak je holkám špatně, nemůžou nic jíst ani dělat, jsem vděčná jak to mám. Je to skvělý a doufám že to tak bude i nadále ![]()
@barusssska Dneska se domluvím na termínu s Dr.snad do konce tohoto týdne. Je mi teď pár dní uplně dobře, ani po ránu necítím slabost natož bolest v podbřišku..trochu mě to znervózňuje ![]()
@barusssska Jj, díky..věřim že jo, ale znáš to, každá změna je znát a přináší trochu pochyb.
Ahoj, tak dneska ráno první utz..prcek je na správném místě a bylo i
tak jsem klidná. Včera jsem prozvracela večer, měla jsem šílenoumigrénu a dokonce si vzala prášek proti bolesti a teď mě to děsně štve
Tak snad se u všech daří ![]()
@milánek77 tak to je fajn jen tak dal
Jen bez tech bolesti hlavy
@milánek77 supeeeeer
ty se máš já budu nervozní až do středy ach jo ![]()
@Petra Z děkuju..ta hlava je šílená. Měla jsi někdy při prvním těhu prášek na bolest? Dr. říkal že od toho 6tt do 12tt by se nemělo vůdec užívat..ach jo, jsem blbec ![]()
@barusssska Né to nebuď, já nemám opravdu žádné příznaky, jen sem tam ty křeče a ty taky polevily..tak jsem byla připravená na všechno, ale musí se věřit ![]()
Neměla, ale myslím si, že když to neužíváš dlouhodobě, ale jednorázově, tak si myslim, že se nic nestane neboj ![]()
@milánek77 neboj nic se nestalo byl to jen jeden prášek
Ja mela chřipku na zacatku a dr. rikala kdyžtak paralen
@milánek77 tak se toho utz asi ani nedočkám, začala jsem krvácet
no prostě v prdeli ![]()
@barusssska to snad né..je to krvácení nebo špinění? A nemáš třeba termín menzes? Naordinuj klid!! Tak se drž ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.