GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
29.4.14 20:30

@barusssska Bezva, tak ať je všechno jak má!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
29.4.14 21:36

Děkuji moc, snad jo :)Teda musíííí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.4.14 18:18

@milánek77 Tak vše v pořádku srdíčko buší. Máme 1,4 cm a jsme 7+6.A konečně jsme opustili Gennet, doufám že už tam nikdy muset nebudu.Jen na screening v květnu a červnu. A máme první fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
4.5.14 10:24

@barusssska @Petra Z @hačilka Holky díky všem za info :hug:
@hačilka Ne,zatim ne, nejsou prašulky, ale mojí doktorce bylo divný, že mi udělali během roku 5 iui a ani jedna se nepovedla, ikdyž při hydrolaparce nic nenašli, tak mě napsala žádanku, abych si tam do Gennetu dojela a obědnali mě na tu imunologii do Prahy.
První dcera je taky z iui a to se povedlo na poprvé a byly to nejdříve dvouvaječná dvojčátka.
Uvidíme, jak dopadne ta imunologie a pak se nějak rozhodneme co dál :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
4.5.14 10:25

@barusssska Moooc gratuluju :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7048
4.5.14 12:14

Hojky tak držím palečky třeba se zadaří :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
4.5.14 12:15

@barusssska :hug: :hug: tak hooodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
4.5.14 12:26

Ahojky hoky mam doktora petra taky bas hmed posilam po prvni konzulatci ma hydrlolapraskopiji chtela jsem.se zeptat zda se muzu zeptat doktora ze bych chtela vyzkouset iui nebo myslite ze.to navrhne sam az bude mit. vsechny vysldetky dekuji.za odpoved uz jsem trikam mela zamkle tehotenstvi prave a tetka jen me cekaji same odbery krve a manzela taky spremigoram uz na podruhe to vse delame a zarim vysledtky dopadji dobre vse ok tak nevim kde je ta xhyna omluvte za chybi to mi v mobilu skace vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
4.5.14 15:14

@heluska123 jak se rika lina huba hole nestesti, takze za zeptani nic nedas, taky jsem se ho ptala, ale rekl mi ze s nasima vysledkama je to zbytecne stresovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.5.14 16:05

@barusssska Ahoj..no tak bezva, to jsem ráda, prcek to všechno krásně dohnal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
5.5.14 05:14

Tak hlásím 1dc a hurá do odpočinku. zahazuju teploměr, zahazuju testy, nechám si jen estrofem a chlapa na víkendy. děj se vůle boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.5.14 12:46

Ahoj holky, prosím o radu. :) Včera jsme se s manželem dozvěděli, že není jiná možnost, než IVF. Po dohodě s paní doktorkou začnu brát od 24.5.(1.den menstruace) antikoncepci Gravistat - je to taky kvůli dovolené. Jenže jsem nějak pozapomněla, co bude potom a je mi hloupý znovu volat a ptát se. :D Až doberu antikoncepci, což má být 22.6., budu mít nějakou pauzu nebo začnu hned od 23.6. stimulovat?? Nemáte s tím někdo zkušenosti? My byli z tolika informací celí pryč a přijeli jsme domů a všechno jsme si furt znova opakovali! :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.5.14 13:06

@Mar31 Ahoj pokud je klasická stimulka tak se bere poslední tableta antiko a hned ten večer se píchá myslím luveris 4dny a pak menogon tak to Mokrá většinou píše, ale to by jsi měla vyfasované injekce a protokol o :nevim: stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.5.14 16:09

Přesně u Mokrý jsem, zdá se nám dobrá. :kytka: Pro injekce a protokol si mám jet před odjezdem na tu dovču, což je 11.6., takže to by odpovídalo. Doberu poslední den tabletu(22.6.) a pak asi začnu teda hned píchat. Pak říkala zhruba pátej den od píchání mám přijet na ultrazvuk? Jinak mi dá buď Gonal v peru nebo si budu něco prej míchat sama. Radši bych asi to pero.
Jinak moc díky za info :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.5.14 16:12

@Mar31 ahoj, taky jsem mela pero, ale jen pro me pohodli (chodila jsem do prace) na druhy pokus uz jedem v michackach, jsou levnejsi a kdyz jsem doma tak neni co resit, dneska jsme se vratili z gennetu a dnes uz antiko neberu a tudiz zitra zaciname se stimulaci na druhe IVF, zitra prvni medrol a v patek menopur a uz to pojede :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.