GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
14.5.14 19:37

@manitana Ahojky moc blahopřeju a hlavně ať jste všichni zdraví a šťastní :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
14.5.14 19:39

@faldi Ahoj tak ať to dopadne :palec: :palec: :palec: ty máš taky embryjka po PGS jestli si dobře pamatuju 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
14.5.14 21:09

@1985bara ahoj, tak jak si dopadla na dnešním UTZ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
14.5.14 22:01

@LKK ahoj, neco se urodilo, nevim ale presne kolik, v patek musim jeste na jeden utz, opu vypada na utery vyfasovala jsem od zitra i cetrotide a v nedeli ovitrelle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
14.5.14 22:13

@1985bara tak to je dobře, že tě už také čeká odběr v úterý. Já se na něj chystám v pondělí. Mě dr. řekl hned, že vidí cca 20 „kousků“a rovnou mě objednal na OPU bez dalšího UTZ. Také jsem čekala více kontrol a ono prd :)

Jinak prosím tě co si sebou bereš na OPU? Mě řekli jen přezůvky 8o a občanku nebudu třeba potřebovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
14.5.14 22:54

@LKK nerekl kolik jich vidi ani minule a taky jsem byla jen na jedne kontrole, ted chce dve,,,jiank na opu si beru fakt jen ty botky, nic jinyho nepotrebujes, ja si teda vozim i kosili, jeste nez meli objednany ty vetsi, tak mi tamty byly maly :-),,,treba se potkame, rekl ze utery nebo by mozna pripadlo i pondeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
14.5.14 23:25

@1985bara tak to se kdyžtak ozvi kdyby si jela v pondělí :) Počkej a to ta košilka je ten andělíček? :mrgreen: A stačí sebou jen zdrav. kartička? Občanku nepotřebují kvůli identifikaci? Nechci sebou zbytečně tahat věci, které nepotřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
14.5.14 23:42

@LKK neee, nic nepredkladas, oni nas uz znaji :-), to neni andel, je to takova ta jednorazova strasne slusiva kosilka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
14.5.14 23:59

@1985bara :D
No to budem kočky-se ještě naše polovičky neudrží až nás uvidí v košilce z Gennetu :mrgreen: to jsem nato zvědavá.
Já už měla připravený župan, košilku, ručnk atd a když mi sestra včera oznámila ať si vezmu jen přezůvky čučela jsem jak péro z gauče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
15.5.14 00:01

@LKK tak ten muj uz me v ni videl 2×, pri hlsk jsem mela svoji, pak pri opu uz kosili a pri transferu ti ji daji taky,,,prej mi to hrozne slusi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
15.5.14 00:06

@1985bara no vidíš to :mrgreen: aspoň tam zažijeme nějaké „vzrůšo“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
15.5.14 05:54

Ahoj :mavam: Jj, mám 3 kousky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.5.14 11:02

@LKK Po 1.IVF k ET doslo. A pak jeste 3×KET. Ale nedopadlo to (2×SP). Proto jsme 2.IVF meli uz s PGS, takze tedka jsme ve fazi cekani na mrazacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.5.14 12:49

@barusssska Ahój, díky mám se celkem dobře. V pondělí jsem byla na první kontrole v Gennetu + utz tak mimi se má dobře, ručičky, nožičky a srdíčko jak o závod. Jediné co mě teď tak posledních 14 dní trápí jsou celodenní nevolnosti, nemám na nic chuť a ze všeho je mi na zvracení :roll: už aby to přešlo, protože hlavně v práci je to děs. A co Ty..je Ti fajn? Ty už jsi doma že? Tak se opatruj a napiš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.5.14 12:50

Jinak všem držím moc palce ať se daří!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.