Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@manitana Ahojky moc blahopřeju a hlavně ať jste všichni zdraví a šťastní
![]()
@faldi Ahoj tak ať to dopadne
ty máš taky embryjka po PGS jestli si dobře pamatuju ![]()
@LKK ahoj, neco se urodilo, nevim ale presne kolik, v patek musim jeste na jeden utz, opu vypada na utery vyfasovala jsem od zitra i cetrotide a v nedeli ovitrelle ![]()
@1985bara tak to je dobře, že tě už také čeká odběr v úterý. Já se na něj chystám v pondělí. Mě dr. řekl hned, že vidí cca 20 „kousků“a rovnou mě objednal na OPU bez dalšího UTZ. Také jsem čekala více kontrol a ono prd ![]()
Jinak prosím tě co si sebou bereš na OPU? Mě řekli jen přezůvky
a občanku nebudu třeba potřebovat?
@LKK nerekl kolik jich vidi ani minule a taky jsem byla jen na jedne kontrole, ted chce dve,,,jiank na opu si beru fakt jen ty botky, nic jinyho nepotrebujes, ja si teda vozim i kosili, jeste nez meli objednany ty vetsi, tak mi tamty byly maly
,,,treba se potkame, rekl ze utery nebo by mozna pripadlo i pondeli ![]()
@1985bara tak to se kdyžtak ozvi kdyby si jela v pondělí
Počkej a to ta košilka je ten andělíček?
A stačí sebou jen zdrav. kartička? Občanku nepotřebují kvůli identifikaci? Nechci sebou zbytečně tahat věci, které nepotřebuji.
@LKK neee, nic nepredkladas, oni nas uz znaji
, to neni andel, je to takova ta jednorazova strasne slusiva kosilka ![]()
@1985bara ![]()
No to budem kočky-se ještě naše polovičky neudrží až nás uvidí v košilce z Gennetu
to jsem nato zvědavá.
Já už měla připravený župan, košilku, ručnk atd a když mi sestra včera oznámila ať si vezmu jen přezůvky čučela jsem jak péro z gauče ![]()
@LKK tak ten muj uz me v ni videl 2×, pri hlsk jsem mela svoji, pak pri opu uz kosili a pri transferu ti ji daji taky,,,prej mi to hrozne slusi ![]()
@LKK Po 1.IVF k ET doslo. A pak jeste 3×KET. Ale nedopadlo to (2×SP). Proto jsme 2.IVF meli uz s PGS, takze tedka jsme ve fazi cekani na mrazacky.
@barusssska Ahój, díky mám se celkem dobře. V pondělí jsem byla na první kontrole v Gennetu + utz tak mimi se má dobře, ručičky, nožičky a srdíčko jak o závod. Jediné co mě teď tak posledních 14 dní trápí jsou celodenní nevolnosti, nemám na nic chuť a ze všeho je mi na zvracení
už aby to přešlo, protože hlavně v práci je to děs. A co Ty..je Ti fajn? Ty už jsi doma že? Tak se opatruj a napiš ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.