GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1736
6.5.14 16:22

Ahoj, no já si myslím, když dobereš anikoncepci, tak to dostaneš a pak se teprve píchá. Já jsem začala píchat 2 den MS. A měla jsem menogon, jako poprvé a bezproblémů. Sice se míchal, ale stimulace byla ok.Pak k tomu cetrotide.Ale jestli si nevíš rady, tak určitě zavolej do Gennetu oni ti sestřičky poradí. Je to docela podstatná věc, aby jsi něco nepropásla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.5.14 18:58

Mně jde hlavně o to, abych to celý dobře pochopila! :D Mám v tom trošku hokej. Takže to by znamenalo, že doberu antiko, pak budu čekat, až dostanu měsíčky a druhý den měsíčků začnu stimulovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.5.14 19:00

Přesně tak, MS se dostaví tak do 2 dnů. Tak až to dostaneš, tak já jsem začínala 2 den.Ale jak říkám, radši si to ještě ověř, ale určo to tak bude.Taky chodím k dr. Mokrý a jsem s ní spokojená. Teď v květnu tradá na ket :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.5.14 19:01

@Mar31 ja to mam tak, ze jsem vcera antiko dobrala a v patek zacinam pichat menopur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.5.14 19:03

Je to individuální :D jak tak koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
6.5.14 19:16

@Mar31 Já to ani nedostala, nestihlo to :),ale za jak dlouho sem si začala píchat to nevím. Já brala dvě platíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.5.14 19:47

@Mar31 Spíš začneš hned ten den ale to budeš mít napsané v protokolu neboj :D já Ms ano nedostala jen 2dny špinila ale to je individuální, já míchala menogon a dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
6.5.14 20:04

@Mar31 ahoj začneš píchat nezávisle na MS 4dny po dobrání antiko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.5.14 08:42

Tak vidím, že možností je víc! :-))Ale aspoň zhruba vim co a jak, moc děkuju. Až přijedu z tý dovčy, chtěla jsem pak jet ještě na prodlouženej víkend, tak tu počítáme, co a jak, Dr. Mokrá říkala, že cestovat můžu, akorát si to musim píchat pravidelně. Tak uvidíme, třeba to vyjde, že se vrátim z dovolený, bude pauza, na prodlouženym víkendu budu píchat a pak už budu chodit na kontroly. :pankac: Snad se všechno povede jak má a vyjde nám to třeba hned napoprvé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
7.5.14 19:38

Holky, tak já Vám nevím podle čeho se určuje začátek stimulace. MS jsem nedostala po dobrání antiko a zítra už píchám a to také chodím k doktorce Mokré :nevim: snad vědí co dělají.

@barusssska koukám, že na tom budu asi stejně jako ty-stimulace bez MS. Snad to je v pořádku. Ale když vidím tvůj podpisek, tak mě to uklidňuje :) jinak gratuluji k těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
7.5.14 19:44

@LKK děkuji moc, taky mi to bylo divný, ale volala jsem si tam a bylo mi řečeno, že je to vše v pořádku :)Tak jsem chodila k dr. Mokrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
7.5.14 19:45

@LKK To neřeš já dobrala antiko 4dny píchala Luveris což ty asi nemáš a pak hned menogon a reagovala jsem výborně neboj :lol: tak 2 dny jsem špinila ale to se za Ms nebere :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
7.5.14 19:52

@barusssska já jsem taky právě hned dneska volala do Gennetu :D bylo mi řečeno, že se na MS nemám vůbec ohlížet díky té antikoncepci. Ještě zítra má čas :) a nebo to ještě můžu dostat během stimulky?

@hačilka Luveris nemám-pouze Menopur.

Moc Vám děkuji za uklidnění :hug:

Holky kdyby někdo z Vás měl zájem máme uzavřenou skupinku co podstupují IVF, atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
9.5.14 18:53

Ahojky, ještě bych se ráda optala zda při kontrole folikulu dělají UTZ vaginální nebo klasický?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
9.5.14 18:55

@LKK vaginalni, vse se ze zacatku dela spodem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.