GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKK
1756
17.5.14 21:52

@1985bara jéé, tak to budeme od sebe jenom o den :) to je pěkný. No už jsem fakt ráda, že je nějaká část zamnou. Teď mě ještě děsí OPU a pak to samé čekání. Ale o tom ti asi nemusím ani psát :)
A jak pak dlouho budeš píchat ten Clexan? A ten taky pícháš do břicha? Mě se už teď poslední dny stimulky tvoří modřinky po injekci asi to je tím jak mám nafouklé břicho. Protože první dny aplikace byly v pohodě, když byl špek ještě „měký“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.5.14 21:54

@LKK clexan se vetsinou picha do 12tt myslim a pak v tretim trimestru,,jinak me se modriny uz nedelaji, vzdy po vpichu okamzite masiruju postizene misto a je to ok, jinak jsem byla po clexanu jak tyrana zena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.5.14 21:55

@LKK jinak opu je fakt brnkacka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
17.5.14 22:17

@1985bara do 12tt 8o tak to je mazec. A to máš problém se srážlivostí krve?
No mě se někdo podívat na břicho, tak asi také čučí co doma děláme :D
Doufám hlavně v to, aby po OPU nebolelo nějak extra moc břicho a aby hned napíchli žílu před narkózou. Vyčetla jsem tady, že je to někdy „maso“ v Gennetu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.5.14 22:19

@LKK me ji minule napichla na druhy pokus, protoze mi to davala do zapesti a to ja moc nemusim a zila se ji zkroutila, ted vime ze musim mit vzdy tu tenkou detskou jehlu aby to bylo ok,,jinak mi nasli leidenskou mutaci - coz je problem se srazlivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.5.14 22:20

@LKK a aspon minule me bricho po opu nebolelo jen na wc pri velky :-),,ale ted to muze byt jine, mam vic vajuch, minule jich bylo 8 a ted mam jen na jedne strane 6kousku a na druhe nevime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
17.5.14 22:28

@1985bara do zápěstí 8o jeje tak toho se bojím-jsem zvyklá do „jamky“ na ruce. Zkusím to možná ukecat zda by to nebylo možné dát tam. Já totiž často omdlívám pokud to nejde hned a rychle :D

No to je nadělení s tou srážlivostí, tak hlavně, že se na to přišlo a jste už „připravený“.

Máš také během stimulky hroznou nechuť k jídlu? Já už jsem z toho nervózní. Ať už je úterý ráno :) jsem zvědavá jakou úrodu budu mít při mém vyšším AMH. Snad z těch 20 tam bude nějaké vajíčko :)
Kolik si měla při 1.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
17.5.14 22:32

@1985bara to mi povídej co se bude týkat velké strany v následujících týdnech. Budu mít vůbec strach tlačit až tam vloží toho drobka a možná i po OPU už to bude jiné. To bude mazec :mrgreen:

No mě Mokrá oznámila, že tam toho je kolem 20 dohromady. Myslíš, že se to tam ještě rozmnožuje a nebo už jen dozrávají? Tím, že jsem měla jen jeden UTZ neměla jsem možnost to zjistit. Jak je možné, že ti neřekli kolik jich je na druhém vaječníku? Zase když je míň kousků, tak je jich více kvalitních a ještě nehrozí hyperstimulák. Za to při větším počtu jich není tolik dobrých a ještě hrozí hyper.

Nebolí tě bříško? Já už ho dnes nějak cítím-takový tlak na jedné straně a hlavně divný pocit při čůrání. Příjde mi, že je močový měchýř nějak utiskovaný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.5.14 22:38

@LKK jj s tema pocitama to mam podobne, jinak levou stranu mam nejakou divnou, neni mi videt pri utz vajecnik, je tam nejaky schovany a je videt az po zatlaceni na bricho, coz ted nejde,,jinak nechuti netrpim, jen prujmem (coz pri prvni stimulaci gonalem bylo naopak :-) ) myslim ze uz se nerozmnozuji, by poradne nestihli dozrat, protoze ovitrelle je na ovulaci aby to nejak prasklo ci co,,,mela jsem jich 8 z toho 5oplodnili a do 5dne byli vsichni ale pred ET to 4 vzdali a jednoho co zustal mi zavedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
17.5.14 22:45

@1985bara tak to tam bude také nějaká nadílka, když ti nejde na něj zatlačit. Takže to budeš mít takový bonus s překvapením :)

Toho se také bojím, že najednou to může vzdát většina. Máme horší spermio a teprve až 3.den kultivace se zařazují do vývoje. Proto jsou tyto dny kritické. Vy také máte PICSI? A ty si z České Lípy? :)

No já tu nechuť mám někdy docela silnou :roll: a ani mi moc nechutná jídlo. Bála jsem se jak budu tloustnou během stimulky a ono to bude ještě naopak :D i když jsem už asi zavodněná z těch 4 litrů denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.5.14 22:52

@LKK ja se priznam, ze ted 4litry neudelam, pri prvni stimulce jsem se hyperstimulaku bala jak cert krize, ale po opu to napravim, protoze je vetsi riziko ze se hyper. dostavi,,ano mame picsi a jsem z okoli CL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
17.5.14 23:18

@1985bara jak mi holky tady psali, tak mě Mokrá pro jistotu předepsala Diphereline místo toho Ovitrelle na indukci ovulace právě kvůli hyperstimuláku. Tak snad se mu také vyhnu, ale mám z něho strach.
Jinak já jsem přímo z cl :)
A jak je to s tou akcí do 30.6., že je zdarma ten Embryoscop? Měla si ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.5.14 23:19

@LKK jj mame ho zahrnuty do protokolu, takze dr rikal ze kdyz bude misto, takze to budeme mit,,,jinak minule jsem taky mela ovitrelle a vse ok,,fakt jsi z lipy? to bysme nekdy mohli zakavickovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
17.5.14 23:28

@1985bara to jsme na tom stejně s tím Ebryoscopem. Ale při mém štěstí také nebude místo :)
Tak já poprvé v životě slyším, že na indukci ovu se dává ten Diph. měla jsem zato, že je to jen Pregnyl a nebo ten Ovitrelle. Já si toho všimla až doma, že mi udělala změnu, tak jsem neměla možnost se Mokré na to optat. Až tady jsem to zjistila :) Upřímně ani na netu o tom nic nepíšou 8o Přitom tomu nerozumím. Pokud to má omezit hyperstimulák, tak by to měli předepisovat automaticky když vidí na UTZ víc kousků.
Jinak určitě můžeme jít zakafíčkovat :) budu jedině ráda mít kolem sebe člověka který prochází tím stejným. Protože toto nikdo jiný nepochopí a kdo to nezažil, tak má řeči typu „nemysli nato“, „příjde to až to nejmíň budeš čekat“ atd.
Klidně napiš do zpráv odkud jsi ať to můžeme do budoucna naplánovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.5.14 23:31

@LKK ja si tedy mam porad s kym povidat, ale tak nejak tomu nikdo nerozumi a kazdymu to musim vysvetlovat,,,ale vety stylu nemysli na to atd to me taky vytaci, protoze u me to opravdu neni psychika, ale telo co me zrazuje, pisnu ti do zpravy odkaz na muj face, co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.