GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
21.5.14 12:13

@Petra Z nn dame jen 1 zbytek k ledu, je to druhy pokus, az pri dalsich pojedeme stereo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
21.5.14 12:14

@1985bara aha jasné :mrgreen:
Hele matyas je taky jen z jednoho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
21.5.14 15:43

@allmeyo - dík za info. no jsem na sebe zvědavá. je mi z toho na nic, vůbec se mi na to nechce. :nevim: ale asi budu muset páč ambulantní léčba nezabrala tak jak by měla. fungovat začalo vše mimo sliznice, té se nechce růst. ach, jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.5.14 00:39

Ahoj dámy :)
hodně dlouho jsem tady nebyla. V lednu jsem měla 1.IVF s ICSI a PK, vkládaly jsem 2 bobísky, na zamražení nám nic nezbylo a nic, vnitřně si myslím že to bylo protože jsem uklouzla na ledu páč moji mimoňský mimoni akutně potřebovali ven, sice jsem neupadla, ale i tak ten poklek byl asi dost hrča pro bobísky a tak budeme teď pokračovat. Dneska odpoledne jedem do Gennetu na kontrolu a pro léky, a pořád mi vrtá hlavou jestli mám nechat dát asistovaný hatching nebo ne? Poradíte mi nebo povíte mi váš názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
22.5.14 07:52

@odie ahoj mam pocit ze v gennetu AH moc nedelaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.5.14 09:18

@1985bara uvidíme co mi odpoledne poví paní doktorka, sice je to naše "teprve 2. IVF " ale ráda bych aby nám to vyšlo a ráda bych tomu pomohla co to jde, a myslela jsem že ten hatching by mohl, ale po přečtení všech možných příspěvků, diskusí a poraden si stejně nejsem jistá jestli udělat nebo nedělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
22.5.14 09:59

@odie Dělají AH my co máme PGS tak nám ho dělaj na pojišťovnu jinak asi 2000-2500 za embryjko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
22.5.14 12:10

@hačilka me rikal dr ze to je zbytecne pri normal ET tak asi se to dela pri KETU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
22.5.14 14:22

@1985bara No teď bude ET i u zmrzlíků PGS s AH tak vyzkoušíme obě varianty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.5.14 10:20

No me Dr.Petr rekl, ze AH jsou zbytecne vyhozene penize. Ze kdyz je embryjko zdrave a ma se to povest, tak tohle musi zvladnout samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
24.5.14 12:25

Ahoj holky, prave jsme si privezli mimise domu, v pondeli mi budou volat co je se zbyvalymi 3, jestli jsou vhodna k zavedeni :-),,trasnfer dopadl super az nad ocekavani dobre rikala dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
24.5.14 12:27

@LKK ahoj, tak jak se citis ja uz mam po vsem a hreje se v brisku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.5.14 16:22

Ahoj dámy,
kontrola v Gennetu byla v pohodě, dostala jsem léky, budu píchat Menopur, 1.6. začínám. Taky jsem se ptala na ten AH a paní doktorka mi řekla, že není prokázán jeho vliv na otěhotnění, že pokud budu chtít tak mi ho samozřejmě udělají ale sama doktorka mi řekla, že by investovala peníze jinam. Takže ten AH asi nedám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
25.5.14 16:28

@odie ahoj, no super, preji hladky prubeh a stastny konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.5.14 16:42

@1985bara děkuji, tobě taky :) už se těším, po OPU si vezmu neschopenku a budu na chalupě aby to vyšlo, a ono to vyjde, musí, já tomu věřím :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.