GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
30.5.14 14:07

@odie no super alespon nejaky koruny usetreny :-) a preji krasnou urodu uspesne zakoncenou az za 9 mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.5.14 14:11

@odie Ahojky to jsi tam asi nebyla dneska že? Doktorka tam prý není :nevim: Pokud se MS umoudří tak za chvilku taky začnu píchat menopur mooooc se těším :D No tak to je super škada že není PISCI v akci to je větší darda, ale co každá ušetřená kačka dobrá :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
30.5.14 14:21

@1985bara tak to mě těší, že nejsem jediná kdo takto brzo testí :D
kolika denní ti zaváděli?
No, ale nečekala jsem, že to bude až takto na hlavu. Opravdu toto čekání z toho celého kolotoče je nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
30.5.14 14:23

@LKK me zavadeli 4denni, protoze mi to jinak vychazelo na pondeli a to jsme nechteli cekat kdyby se nahodou nevydarilo a nakonec to zvladli vsechny, taky jsem minule testila takhle brzy a ted jeste o den a mam ho i o den mladsi, takze plasim brzy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.5.14 15:00

@hačilka nene, byly jsme tam 22.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.5.14 15:09

@1985bara jj, alespoň se při tom všem placení, ušetří nějaká korunka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.5.14 21:06
@1985bara píše:
@LKK ahoj, jsme na tom uplne stejne, taky bilo, ale je fakt moc brzy, ja testila kvuli segre aby jsme mohli drbat co a jak :-), no a takhle budeme verit ze to bude ok,,,zatim se nevzdavam a urcite nevesim hlavu, minule jsem taky testila od 7.dne, ted jsem to vyzkousela o den driv noo, rozhodne se ted citim lip, kdyz vim ted ‚vysledek‘ takhle se sama sebe ptam je tam nebo tam neni a kdyz vidim bilo, tak vyhrozuju at se kouka ukazat :mrgreen:

ja jsem zvedava na sebe. jsem dost netrpelivy clovek, tak budu urcite chodit kolem testu jak mslny pes. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.5.14 21:09
@odie píše:
Ahoj dámy,
po kontrole u paní doktorky začnu 1.6. stimulaci s Menopurem, nikdy jsem se tak na injekci netěšila tak jako teď a 6.6. jdu na kontrolu. Na stránkách Gennetu mají psáno že v červnu je PK zdarma, že je červen měsíc reprodukční medicíny jestli se nepletu. Tak hurá do toho. :)

Prosim prosim? co to je PK? nejak ty zkratky jeste nedavam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
30.5.14 21:21

@Eva Sz to je prodlouzena kultivace :)
Uprimne ti reknu kdyby byla moznost umeleho spanku po embryotransferu na tech cca 10dnu, tak jdu hned do toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.5.14 21:53

@LKK Já chci taky narkózu po transferu :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
30.5.14 21:59

@hačilka že jo :pankac: :lol: myslím, že by se měli ty mudrové nadtím zamyslet a možná by bylo i více úspěchu.
Do včera jsem byla úplně v pohodě, ale dnes jsem fakt na pěst.
Drž mi palce ať zítra netestuju :zed:

A ty jsi teď ve fázi čekání na MS, aby jste mohli rozjet poslední kolo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.5.14 22:11

@LKK Vydrž dej se do pohody, upni se k tomu že ty testy jsou nespolehlivé a ještě je brzy :D :D :D :D :D :D :D
Jo já zase čekám na MS a začínám svojí 4stimulaci :jazyk: :jazyk: mám to bez antikoncepce protože s ní by se to nestíhalo 8o tak že čékám na MS a od druhého dne píchám menopur :jazyk: už opravdu naposledy :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
2.6.14 06:31

Dobre pondelni rano, chtela jsem se zeptat.Mate nekdo zkusenost s antikoncepci pred stimulaci. pred tydnem jsem na jeden prasek zapomnela a v teminu menstruace jsem zacala spinit a i kdyz beru dal? tak lehce spinim. Dnes se chystam volat do gennetu, co s tim. Mudr Mokra rikala, rikala, ze kdyz budu spinit, ze to nema vyznam, ze mi neco pichnou. Myslim si, ze se mi to tim vsechno asi protahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.6.14 10:57

@Eva Sz Ahojky to fakt nevím já brala antiko 21dní pak hned píchala luveris, špinila jsem v průběhu stimulace menopurem cca kolem termínu MS, taky jdu volat MS dorazila jde se stimulovat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
2.6.14 11:00

@hačilka já volala rano :mrgreen:
9.6. Jdu na tu hysteroskopii ---ale nemam ten čípek :nevim: betadine se jmenuje myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.