Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@odie no super alespon nejaky koruny usetreny
a preji krasnou urodu uspesne zakoncenou az za 9 mesicu ![]()
@odie Ahojky to jsi tam asi nebyla dneska že? Doktorka tam prý není
Pokud se MS umoudří tak za chvilku taky začnu píchat menopur mooooc se těším
No tak to je super škada že není PISCI v akci to je větší darda, ale co každá ušetřená kačka dobrá
![]()
@1985bara tak to mě těší, že nejsem jediná kdo takto brzo testí ![]()
kolika denní ti zaváděli?
No, ale nečekala jsem, že to bude až takto na hlavu. Opravdu toto čekání z toho celého kolotoče je nejhorší.
@LKK me zavadeli 4denni, protoze mi to jinak vychazelo na pondeli a to jsme nechteli cekat kdyby se nahodou nevydarilo a nakonec to zvladli vsechny, taky jsem minule testila takhle brzy a ted jeste o den a mam ho i o den mladsi, takze plasim brzy ![]()
@1985bara jj, alespoň se při tom všem placení, ušetří nějaká korunka ![]()
@1985bara píše:
@LKK ahoj, jsme na tom uplne stejne, taky bilo, ale je fakt moc brzy, ja testila kvuli segre aby jsme mohli drbat co a jak, no a takhle budeme verit ze to bude ok,,,zatim se nevzdavam a urcite nevesim hlavu, minule jsem taky testila od 7.dne, ted jsem to vyzkousela o den driv noo, rozhodne se ted citim lip, kdyz vim ted ‚vysledek‘ takhle se sama sebe ptam je tam nebo tam neni a kdyz vidim bilo, tak vyhrozuju at se kouka ukazat
ja jsem zvedava na sebe. jsem dost netrpelivy clovek, tak budu urcite chodit kolem testu jak mslny pes. ![]()
@odie píše:
Ahoj dámy,
po kontrole u paní doktorky začnu 1.6. stimulaci s Menopurem, nikdy jsem se tak na injekci netěšila tak jako teď a 6.6. jdu na kontrolu. Na stránkách Gennetu mají psáno že v červnu je PK zdarma, že je červen měsíc reprodukční medicíny jestli se nepletu. Tak hurá do toho.
Prosim prosim? co to je PK? nejak ty zkratky jeste nedavam ![]()
@Eva Sz to je prodlouzena kultivace ![]()
Uprimne ti reknu kdyby byla moznost umeleho spanku po embryotransferu na tech cca 10dnu, tak jdu hned do toho ![]()
@hačilka že jo
myslím, že by se měli ty mudrové nadtím zamyslet a možná by bylo i více úspěchu.
Do včera jsem byla úplně v pohodě, ale dnes jsem fakt na pěst.
Drž mi palce ať zítra netestuju ![]()
A ty jsi teď ve fázi čekání na MS, aby jste mohli rozjet poslední kolo?
@LKK Vydrž dej se do pohody, upni se k tomu že ty testy jsou nespolehlivé a ještě je brzy
![]()
Jo já zase čekám na MS a začínám svojí 4stimulaci
mám to bez antikoncepce protože s ní by se to nestíhalo
tak že čékám na MS a od druhého dne píchám menopur
už opravdu naposledy
![]()
Dobre pondelni rano, chtela jsem se zeptat.Mate nekdo zkusenost s antikoncepci pred stimulaci. pred tydnem jsem na jeden prasek zapomnela a v teminu menstruace jsem zacala spinit a i kdyz beru dal? tak lehce spinim. Dnes se chystam volat do gennetu, co s tim. Mudr Mokra rikala, rikala, ze kdyz budu spinit, ze to nema vyznam, ze mi neco pichnou. Myslim si, ze se mi to tim vsechno asi protahne.
@Eva Sz Ahojky to fakt nevím já brala antiko 21dní pak hned píchala luveris, špinila jsem v průběhu stimulace menopurem cca kolem termínu MS, taky jdu volat MS dorazila jde se stimulovat
![]()
@hačilka já volala rano ![]()
9.6. Jdu na tu hysteroskopii ---ale nemam ten čípek
betadine se jmenuje myslim
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.