Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva Sz ja zustala doma uz pri prvni stimulaci, delam pokladni v kaufu a to neni fakt dobry na to bricho
, takze jsem doma od zacatku unora, po neuspechu jsme se s chlapem domluvili na tom ze zustanu doma abych mela klid a pohodu
@1985bara tak asi tim, ze jsi byla v klidu doma, tak se to povedlo. ja mam v cervnu 14 dni dovolenou a pak by to melo probihat, tak budu mit taky snad vycistenou hlavu. a pri te stimulaci je taky nejake omezeni?
@Eva Sz neni jsou holky co normal chodi do prace, ale me to nedelalo dobre, nahybat se pres ten pas atd
@1985bara to věřím, já sedím za přepážkou a docela stres, tak uvidím. A hlavně jedeme vodu, s injekcema v sudu:-)Myslíš, že v přípravě, stimulaci byl nějaký rozdíl než v té první, že to teď vyšlo?
@hankamisa ja byla na laparce kvuli cyste na podzim. Rekla jsem, at mi rovnou zkontroluji vejcovody. Zjistili, ze je mam oba ucpane a k tomu endometryozu. v unoru jsem byla poprve v gennetu, ale nez se neco poradne rozjelo, tak jsem v breznu skoncila na sale s mimodeloznim tehotenstvim. Vejcovody jsem si nechala vzit.
@barusssska Ahoj..jak se Ti daří? Už jsi byla na screeningu? Já jdu zítra. Jinak nevolnosti furt držej
ale bříško už vyskočilo! Tak se měj prima.
@milánek77 Ahojky,já jdu taky zítra, tak už jsem nervozní. U mě nevolnosti už trošku lepší. Na břichu mám špek
jinak snad všechno v pohodě. Tak dej vědět jak jste velcí ![]()
Holky berete něco na úspěšné IVF? čaje vitamíny, nějaké rady…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.