GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
13.6.14 19:43

@1985bara To si budeš chudero ředit krev cele tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
13.6.14 19:51

@Eva Sz myslim ze to je do konce prvniho trimestru a pak ten posledni a v 6nedeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
13.6.14 20:11

Holky nevíte některá jaká je optimální hodnota fsh? přišly mi výsledky 8,3 prý je to mírně zvýšené ale jen hraniční. :nevim: HP i štítku mám ok a na amh se ještě čeká. to prý rozhodne zda budu vůbec schopná normálního početí.

holky nezbyl některé pregnyl? pokud ano pište SZ. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.6.14 22:42

AMH je určitě rozhodující tak vydrž a podle výsledku uvidíš…FSH není tak směrodatný a přesný ale AMH řekne jak na tom tvé vaječníky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
15.6.14 07:36

@marcula -mě bylo řečeno že to jak na tom vaječníky jsou je fsh (předčasné stárnutí),amh je prý na to kolik v sobě mám ještě vajíček, jejichž počet je dán už při narození. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
19.6.14 12:20

Ahoj chci se zeptat. Darovala jsem v minulosti vajíčka. Teď bych chtěla miminko. Měl někdo třebas problém a otěhotněním. Nebo naopak. A je větší pravděpodobnost více miminek najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
23.6.14 11:45

Ahoj, prosim o radu.Uz vic jak měsíc beru medrol, antikoncepci a kyselinu listovou a boli me jazyk.Mam ho flekaty a citlivy.Asi popraskany. Nikdy jsem s tim neměla problemy.Mam podezření na medrol.Mate někdo podobnou zkušenost. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.6.14 11:51

@Eva Sz Ahojky, medrol jsem brala přes rok, ale jazyk nic. Já přibrala a bolely mě achylovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
23.6.14 12:00

@barusssska tak nevim, co ten jazyk blbne. Rekli mi, at nečtu příbalový letak, tak jsem ho nečetla. Snad se toho medrolu brzy zbavim.jsem cela rozbitam7 antikoncepce už vic jak měsíc spinim, ted ten jazyk. I žaludek me poboliva a mam furt pocit jak před nebo po zvraceni. A jakou davku toho medrolu jsi mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.6.14 12:00

@Eva Sz ahoj medrol beru uz podruhe od unora cca 2mesice a vubec nic mi nedela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.6.14 12:01

@Eva Sz medrolu se zbavis cca az v 8-9tt :-) ja beru pulku denne, s antinou jsem spinila cele dva mesice co jsem ji brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
23.6.14 12:29

@1985bara ja to preziju, nic jiného mi nezbyde. Mas po tom medrolu žízeň? Já mám někdy silenou zizena čim vic piju, tim mám větší zizen :zed: A když si ho ráno vezmu, tak mam strasne horko v puse. A to se snažím ho poradne zapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.6.14 12:31

@Eva Sz me fakt nic nedela a s horkosti to je fakt na :poblion:, ja si dam plnou pusu vody a pak ho tam vstrcim a polknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
23.6.14 12:46

Uvidím. 4.7m jdu do gennetu, tam už dostanu léky na stimulaci. Jak to funguje? Je to na recept. Chci klasicke injekce, nechci platit za pera.Tak doufam, ze budou povolni a dají mi na vyber.Jak jste to měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
23.6.14 12:59

@Eva Sz Ahoj já taky po medrolu akorát nakynula a bolel mě občes želudek bylo mi ny :poblion: :poblion: :poblion: ale už je to ok :D Léky dostaneš v gennetu nemusíš mít pero když nechceš :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.