Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lamara Ahoooj a hodně štěstí do dalšího pokusu
![]()
@Eva Sz To je medrolem zkus víc pít to se pak víc odvodňuješ
já mám medrol taky a to je jedinný co pomáhá ![]()
Taky se snažím hodně pít, ale víc jak 3 litry denně nedám… už takhle chodím pořád na záchod a mám pocit, že budu za chvíli mít v břiše žáby.
Myslíte, že to špinění takhle 12 DC je normální? Byla jsem z toho trochu vykulená. Bolívá mě břicho jak před nebo při ms. Když jsem se připravovala předtím na OPU, tak si takovýho nic nepamatuju. Vsázim na to, že po tý hydrošce a drillingu to je jiné. Jakoby víc probuzené.
@Eva Sz A proč bereš HA tak dlouho? Já měla jen na měsíc, a stačí to!
Já jsem pila jako duha když jsem začala ten medrol brát a ted mi nějak přestalo chutnat.Je fakt, ze když jsem na začátku hodně pila, tak jsem i hubla a ted asi zadržují vodu. Musim to zase napravit.Ale stejne je to pro to tělo prda. Dostaly jste holky nejake doporučení při stimulaci?
@Eva Sz Jako veterán po 4 stimulce
ti můžu říct pij co můžeš a jez hodně zeleniny a ovoce a vejce a maso já si vybírala vše co má vysoký obsah listovky avokádo banány atd a vajec bylo habakuk
![]()
Mě dok. doporučila kromě toho moře vody v rámci pitného režimu calcium (ještě jsem nebyla schopná si dojít do lékárny), stravu bohatou na protejny a užívám nosifol, 2 sáčky denně. Toť vše.
To budu muset přidat do jídelníčku trochu víc vajec a masa… a taky tvaroh, jogurt, mléko,… ![]()
Přesně, já piju jak duha, už si připadám jak žába, žbluňk žbluňk!
Zatím dávám 3,5 l každý den. Pak mi doporučili pít Nutridrinky kvůli bílkovinám, calcium 2× denně a taky maso, vejce a tak, což mám ráda, ale kvůli tomu pití vůbec nemám místo v bříše ještě na jídlo!!
Jinak jasná věc, budu informovat co a jak! pa a taky se všechny opatrujte! ![]()
@hačilka ahojky
. No dnes js zjistila, ze mi nedopadl KET. Jsem sice 12 den, ale to uz nehraje roli. Navic mam opet antibiotika, opet angina, opet po transferu(tedy minule i predminule to vzdy tak bylo).takze to asi priroda zaridila po svém. takže ted nic podnikat nebudu, ale přeji hodně štěstí vám všem! průběžně to tu sleduji
@milánek77 jéé ty se máš já bych jela hned, taky k moři
musím to zaklepat, ale mě je už dobře, žádný extra chutě nemám. Ještě jsem nic nepřibrala a mám pořád -6kg, ale paní doktorka říkala, že to přijde. A břicho taky nic moc, jen takovej malej špek. Trošku mě pobolívá v podbříšku asi jak se tam všechno napína, tak jem si dneska koupila magneziium, tak uvidíme jestli to povolí. Jinak na další poradnu jdu až 24.7. tak nám snad konečně řeknou co to bude, pořád se schovává
a 29.7. na velký UTZ.No celkem to utíká dnes jsem 15+5 za chvilku se to překulí do 5 měsíce ![]()
Dobrý den, jsem tady nova
,jsem ve fazi přípravy na KET uzívam estrofem a chtela bych se zetat zda je normalní bolesti v podbřislu, tvrdost a casté běhaní na malou poradí mi nekdo dekuji ![]()
Jen čtu o tom pití a mam zizen jako prase
Je fakt, ze jsem celý život pila hodně spatne, protoze jsem spatne jedla avzdy mi rikali, az to snis, tak se napijes a vleče se to se mnou celý zivot.Ale učím se to
@kalicka mela jsem ji brát 6-8 tydnu, ale neměli pro me termín nebo me spis rovnou neobjednali, tak ji budu brát az do 4.7.Nekdy jsem z tech jejich informací zmatena ![]()
@Eva Sz Ty jo.. to by mě teda naštvali, kdyby pro mě neměli nějak hned termín. Nejhorší na všem je to čekání… čekáš na tohle, pak na tamto. Pak když už to frčí, tak je člověk takovej odhodlanější a nabuzenější a tím pádem podle mě i optimištější a to po nás všichni chtěj přeci. Abychom moc nepřemýšlely a byly veselé a zdravé a věřily si. Jenže my jsme ženský, že jo.. a ty přemýšlej o všem horem, dolem a pak ještě z boku.
Co se týče těch mužskejch. Ti to prostě nechápou. Máme to doma taky tak. Vždycky když se ptám, co si o tom myslí nebo že už budeme začínat stimulovat a že mě musí podporovat, tak se mi dostane jen odpovědi. Vždyť já vím, mě na tom taky záleží, ale tak nějak potichu. Hm. Ale já si potřebuju pokecat, že jo!!
Při tomhle pokusu jsme se totiž rozhodli o tom nikde neříkat… ani rodině, ani známým, nikomu. Ušetříme si takový ty otázky: Tak co? Jak jste na tom.. Neboj, to vyjde. Nesmíš na to tak myslet! BLABLABLA! Takhle to buď vyjde a budeme mít bezva zprávu nebo nevyjde a nebudu muset zase snášet soucitný pohledy a moudro od babičky, že lidi jsou na tom i hůř!
Omlouvám se, nechala jsem se nějak unést. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.