Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pampeliška7 @TerkaBaterka Zdravím těhule
Jak se vám daří? Doufám že dobře
písněte nám nějaké veselé těhudrby
![]()
Dnes jsem volala do gennetu, co moje špinění a antikoncepce. Rekla mi, ze to je normalni, zvlast, kdyz jsem před tim antikoncepci nebrala. Objednala me na 4.7.Tam mi reknou, ze mam vysadit antikoncepci a dají mi léky na stimulaci.Tak nevim, jak to pak bude casove probihat.Mela bych Mít krátký protokolm
@Eva Sz ja taky spinila cely 2 mesice, pak napr v utery jsem vysadila, ve ct to dostala a v patek jsem na 11 dni zacala stimulovat
@1985bara takže pak to bude fofr.To špinění me nebavi, ale co se dá delat. A to jsi 11 dni stimulovala a pak to probihalo jak? Za kolik dni byl odber?
@Eva Sz stimulovala jsem 11dni, pak je den volna a byl odber, za 4 dny byl transfer, vychazelo mi to na sobotu a nechteli jsme cekat az do pondeli, takze jsme transferovali 4denni embryo a cekali na ostatni tri jestli vydrzi do pondelka a pak je zamrazili
@1985bara a při tom odběru jsi potom byla doma? U me v práci o tom nikdo neví a ani nechci, aby to dopředu někdo vedel.
@Eva Sz ja jsem doma uz od minule stimulace v unoru, v praci to kazdy vi, ale zalezi na tobe jak se budes citit, v den a po je nejlepsi klidovy rezim, takze dovca by byla dobra
@1985bara me to došlo hned, jak jsem to odeslala, ze jsi mi už jednou psala, ze jsi doma od unora. A jak se cítíš s miminkem v brisku? Vse je ok?
@hačilka Ahoj holky! Hačilko, jsi hodná že sis na mě ještě vzpomněla
Občas vás dočítám, takže jsem pořád tak nějak v obraze, přibylo hodně nových holek, tak vám všem přeju ať se brzo zadaří a neztrácejte naději! Já už jsem v 33.tt a čekáme holčičku!
Minulý týden jsem nastoupila na mateřskou, takže to je i k dotazu Mar31, já chodila do práce celý těhotenství, doma jsem vlastně byla jen v den OPU a půlden při transferu, hned potom jsem zase najela na svůj běžný denní režim, vůbec jsem nedodržovala nějak moc klidu po transferu, lítala jsem se psem po lese, rovnala dřevo do dřevníku a vůbec jsem vlastně dělala všechno. A to mi vydrželo doteď, pořád sekám zahradu, před 14 dny jsem s manželem pokládala zámkovou dlažbu a tak
ale já jsem hodně nestandardní těhule, bříško na mě skoro není vidět a cítím se tak dobře jako bych ani těhotná nebyla. Takže neboj, nebudeš automaticky braná jako riziková, i když mi doktorka taky neschopenku opakovaně nabízela, hlavně když jsem do 8.tt krvácela, ale já si stála na svým, že je to buď a nebo a ležení nepomůže, takže jsem i s tím chodila do práce. Ale samozřejmě záleží jakou práci děláš a jak se ty osobně cítíš.
Holky, moc vám všem přeju ať se na vás to štěstíčko taky už usměje!!
Jinak myslím, že TerkaBaterka by už měla mít po porodu, byla skoro přesně o 2 měsíce přede mnou… tak třeba sem dá vědět ![]()
@Pampeliška7 No to je skvělé
že se máš fajn a jsi v pořádku:) no že by měla Terka rodit ti jsem ai nevzdychla
toto letí je fakt že bych já měla mít červencové kdyby
,no teď už ani nakoukám na termín prostě až to vyjde tak to bude, tak ať se daří a nezapoměň průbšžně házet info ![]()
Holky, myslite ze kdyz zavolam do gennetu ze mi dochazi clexane ze by mi mohli poslat recept postou? fakt se mi nechce jet 50km tam a zpatky
@1985bara To by mohli, mě posílali neschopenku
jsem na ni zapomněla
nebo ti to nemůže napsat na gyndě? Bych ti dala zbyl mi ale k nám to máš ještě dál
![]()
@hačilka na gynde nemuzou.mam zkusit obvodaka ale nezveda mi to. zkusim v pondeli a kdyztak ten gennet
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.