Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milánek77 Ahojky,tak vše dopadlo dobře, kombinované riziko T21 1/37850,a T13+18 1/50000.Jinak dle věku 1/1050.Jinak byl pořád otočený zády, tak že jsme ho museli otáčet a strkat do něj. Projasnění moc změřit nešlo, ale na konec se podařilo 1,5mm, tak je to snad o. k. a nosní kůstku máme. Jsme podle utz 13+1 a máme 6,8 cm.Ve 21tt jdeme znovu na UTZ tak snad se dobré zprávy jen potvrdí. A co ty?
@barusssska Ahoj, tak to máte naprosto perfektní
Já byla u MUDr. Nožičky, s výsledky byl velmi spokojen než si všiml mého věku v papírech..je mi 37, díky tomu výsledky T21 1/230, T13+18 1/50 000, jsem 12+1 dle UTZ 12+2, jinak vše v naprostém pořádku..dělá to jen ten věk
4.7.kontrolní odběry. V neděli odlétáme na dovču, tak si konečně odpočinu..jsem furt v práci. Tak se opatruj a držím dál palce!
To bude všechno v pořádku
,taky jsme byli u Nožičky
docela fajn chlap
jéé to ti závidím, tak si to hezky užij. Já jsem na nemocenský, tak můžu tak před barák ![]()
A zase se ozvi, měj se krásně
Ahoj holky, moc prosím o info - je pravda, že po umělém oplodnění budu mít automaticky rizikový těhotenství a budu muset zůstat celý těhotenství doma na neschopence?? Moc díky
@Mar31 většinou to tak je
Ale pokud nebudeš chtít nutit te nikdo nemůže
@barusssska - nemá ten nožička náhodou soukromou ordinaci v jablonci někde u přehrady? to jméno mi totiž něco říká
![]()
@Petra Z píše:
@Mar31 většinou to tak je
Ale pokud nebudeš chtít nutit te nikdo nemůže
A musí to tak být pokaždé? Ach jo, vůbec si to nedovedu představit.
Hlavně vůbec netuším, jak bych to udělala v práci.
@Mar31 myslim ze kdyz ti to vyjde a najdes vytouzene // udelas vse pro to aby tobe a mimisovi bylo dobre a jeste rada zustanes doma, to mi ver, ja si to taky nedokazala predstavit ![]()
@1985bara píše:
@Mar31 myslim ze kdyz ti to vyjde a najdes vytouzene // udelas vse pro to aby tobe a mimisovi bylo dobre a jeste rada zustanes doma, to mi ver, ja si to taky nedokazala predstavit
Asi máš pravdu, ale teď se toho bojím
A tys to tak měla??
@Mar31 Taky jsem si to malovala, jak do 7 měsíce budu makat a po týdnu v práci špinění a už jsem skoro 3 měsíce doma. Není to tak hrozný. A ještě, že doma jsem bylo mi tak špatně, že bych snad do práce ani nedošla.
@barusssska Myslím že nemá cenu něco podcenit a raději je lepší být doma než chodit do práce..do práce pak budeme ještě chodit po zbytek života..
já zustanu rozhodně ode dne transferu doma..a nebudu o tom ani přemýšlet
![]()
Holky, díky moc za zkušenosti. Budu se na všechno ptát příští týden doktorky, 1ivf mě čeká v červenci. Tak jen abych byla trochu připravená!
![]()
@Mar31 ja jsem zustala doma od prvni stimulace, nedelalo mi to dobre na bricho v praci ![]()
Ahoj holky, prosím o radu.
Od neděle jsem mírně špinila a dnes mi příjde, že se mi rozjíždí MS
testy negativní a já nevím zda mohu vysadit všechny prášky, abych zbytečně neblokovala MS a bolí mě už i břicho jak na MS.
Bohužel zítra ráno jedem pryč a já nestíhám jet ráno na krev.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.