GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
2.6.14 11:03

@Petra Z nepřeba poprvé jsem ho měla a v noci mi vypadl do WC :lol: :lol: :lol: tak jsem koukal :mrgreen: a proč je ta voda taková hnusná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a teď mi ho taky nedali 8o stejně tě tam ošplouchnou dezinfekci až budeš chrnět :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
2.6.14 11:06

@hačilka no pry si ho mam sehnat pokud si pro nej nestihnu přijet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.6.14 11:12

@Petra Z Fakt jo :lol: to se nějak neřešilo :lol: :lol: tak na gyndě ti ho písnou nevím jestlí je volně prodejný 8o 8o
To já zas dostala že volám na blbý číslo :jazyk: :jazyk: jsem si uložila co mi z něj volali :roll: :roll: :roll: a špatné, tak to položím a volám na to co mi řekla a na telefonu stejná sestra :jazyk: :jazyk: :jazyk: asi má dnes poučovací náladu :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.6.14 11:13

@Petra Z jo já jedu v pátek na sono :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
2.6.14 11:14

@hačilka gyndr mam jinde a takovou přímá sestřičku :zed: ze tam nejedu :D
Zitra si jdu pro výsledek predoperacniho tak se zeptám tam sestřičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
2.6.14 11:15

@hačilka jupiiiii
Ja chtela jít ve čtvrtek nebo v pátek a neměli volno
Protoze od pondělí pak je manžel zase v práci ---tak nevim kdo a jak me vyzvedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
2.6.14 12:52
@hačilka píše:
@Eva Sz Ahojky to fakt nevím já brala antiko 21dní pak hned píchala luveris, špinila jsem v průběhu stimulace menopurem cca kolem termínu MS, taky jdu volat MS dorazila jde se stimulovat :lol: :lol: :lol: :lol:

@hačilka tak super, Tobe uz to zacina.taky se uz tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
2.6.14 12:55

@LKK jak to s tebou vypada???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
2.6.14 12:57

@Eva Sz ahoj, ja spinila taky cely 2 mesice, zacala jsem vzdycky po 14.dnu brani antiko, dr mi zase rikal, ze bohuzel tenhle nekomfort musim prezit, ale jinak ze prasky zabiraji na tu endosku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
2.6.14 12:57

@1985bara ahojky ja testy stale zcela negativni :,( do toho jsem jeste vcera trosku spinila, ale dnes zatim nic. Tak nevim co se deje.
A jak si na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
2.6.14 12:59

@Petra Z @hačilka taky vam pripada ze jsou ted ty sestry takovy nabrouseny? teda jen nektery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
2.6.14 13:00

@LKK to je mi lito, cekala jsem pozitivni zpravy :(, ani se mi nechce ti to psat, ja vcera nasla sotva vykoukatelnyho ducha a dneska na me slaba carka jukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
2.6.14 13:06

@1985bara jee, tak to gratuluji :hug: To uz asi nebudu ani ducha ocekavat-zavadeli blastocytu kvality aa a stejne prd :(
No v patek pojedu na krev a uz ani nevim zda testovat.
A jak se citis? Musi to byt nadherny pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
2.6.14 13:09

@LKK je to krasny pocit, ale ze zkusenosti vim ze // na testu to vsechno teprve zacina, mam za sebou 2 neuspesne tehu,,,ale v ducha jeste ocekavej, treba si dava na cas, nez se ti ukaze, ja mela 4denni jednickovou morulu,,jinak na krev jedu v pondeli, chtela jsem taky v patek, ale chlap chce jet se mnou a v patek nemuze, tak to nechame na pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
2.6.14 13:15

@1985bara jsme se mohli potkat a treba by si na me bafla ten tehu bacil :)
No uz se radeji chci drzet pri zemi at to pak o to vic neboli. V tuto dobu uz by mel byt aspon dusik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.