Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva Sz Tak to jsme na tom stejně u nás jsou jedinný problén neprůchozí vejcovody
a věk
.S neschopenkou je to individuální já dala 3IVF jen z neschopenkou po transferu ale na poslední pokus jsem doma už na práci kašlu
![]()
@LKK Moooc brzo a zbytečný stres
kdysi tu jedna holka napsala že se od transferu do krve bere jak těhotná a je já nejlíp
a měla pravdu člověk si to užije bez velkých stesů
a já bohužel nezažila ty // ale tenhle přístup mě pomohl ![]()
@Petra Z No jo není já bych raději šla u nás na injekci
ale Mokrá říkala ať cinknu a domluvíme se
jezdit takovou dálku kvůli vyvolávačce se mi nechce ![]()
@Petra Z @hačilka holky děkuju
vcera jsem tu narazila na diskuzi kde resili testy 6.den od Et, tak me to „nakoplo“ a prd. Asi budu muset nechat Pc stale zavreny-ono je lepsi asi po nicem nepatrat
@Petra Z ale jo posledně jsem tam taky mazala, ale Mokrá říkala ať zavolám
že se domluvíme, nechtěla jsem ji obcházet tak počkám do pondělka třeba se stane zázrak a pro změnu budu fungovat normálně
![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, berete nějaké vitamíny, nebo pijete nějaké čaje, které by mohly pomoct k úspěšnému embryotransféru? mě ted čeká příští měsíc druhý pokus.
@hačilka píše:
@Eva Sz Tak to jsme na tom stejně u nás jsou jedinný problén neprůchozí vejcovody![]()
a věk
.S neschopenkou je to individuální já dala 3IVF jen z neschopenkou po transferu ale na poslední pokus jsem doma už na práci kašlu
![]()
![]()
no já uvidím. Jelikož jsem prvnička v tomto:-), tak si nechám poradit. Věk mi taky nehraje do karet a taky endometryoza. Nemáme to my ženy těžší? ![]()
@Lucinkananynka Před KETem konryhelový čaj a červené na sliznici
Jinak vitaníny jsem brala všechny možné teď už na to kašlu jen listovku a jím hodně ovoce a zeleniny
![]()
@LKK ahoj, jsme na tom uplne stejne, taky bilo, ale je fakt moc brzy, ja testila kvuli segre aby jsme mohli drbat co a jak
, no a takhle budeme verit ze to bude ok,,,zatim se nevzdavam a urcite nevesim hlavu, minule jsem taky testila od 7.dne, ted jsem to vyzkousela o den driv noo, rozhodne se ted citim lip, kdyz vim ted ‚vysledek‘ takhle se sama sebe ptam je tam nebo tam neni a kdyz vidim bilo, tak vyhrozuju at se kouka ukazat ![]()
Ahoj dámy,
po kontrole u paní doktorky začnu 1.6. stimulaci s Menopurem, nikdy jsem se tak na injekci netěšila tak jako teď a 6.6. jdu na kontrolu. Na stránkách Gennetu mají psáno že v červnu je PK zdarma, že je červen měsíc reprodukční medicíny jestli se nepletu. Tak hurá do toho. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.