GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65365
30.5.14 10:41

@LKK jeeee holka je brzy :mrgreen: neblázni..jsi jen 6.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.5.14 10:42

@Eva Sz Tak to jsme na tom stejně u nás jsou jedinný problén neprůchozí vejcovody :zed: :zed: a věk :roll:.S neschopenkou je to individuální já dala 3IVF jen z neschopenkou po transferu ale na poslední pokus jsem doma už na práci kašlu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.5.14 10:45

@LKK Moooc brzo a zbytečný stres :lol: :lol: kdysi tu jedna holka napsala že se od transferu do krve bere jak těhotná a je já nejlíp :lol: :lol: a měla pravdu člověk si to užije bez velkých stesů :lol: :lol: a já bohužel nezažila ty // ale tenhle přístup mě pomohl :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.5.14 10:47

@Petra Z No jo není já bych raději šla u nás na injekci :D ale Mokrá říkala ať cinknu a domluvíme se :think: :think: jezdit takovou dálku kvůli vyvolávačce se mi nechce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
30.5.14 10:48

@hačilka a tvoje gyndařka ti jí nedá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
30.5.14 10:49

@Petra Z @hačilka holky děkuju :hug: vcera jsem tu narazila na diskuzi kde resili testy 6.den od Et, tak me to „nakoplo“ a prd. Asi budu muset nechat Pc stale zavreny-ono je lepsi asi po nicem nepatrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.5.14 10:54

@Petra Z ale jo posledně jsem tam taky mazala, ale Mokrá říkala ať zavolám :think: že se domluvíme, nechtěla jsem ji obcházet tak počkám do pondělka třeba se stane zázrak a pro změnu budu fungovat normálně :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.5.14 10:55

@LKK To jen si čti ale nějaké klinější téma :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
30.5.14 10:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 11:07

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, berete nějaké vitamíny, nebo pijete nějaké čaje, které by mohly pomoct k úspěšnému embryotransféru? mě ted čeká příští měsíc druhý pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.5.14 11:38
@hačilka píše:
@Eva Sz Tak to jsme na tom stejně u nás jsou jedinný problén neprůchozí vejcovody :zed: :zed: a věk :roll:.S neschopenkou je to individuální já dala 3IVF jen z neschopenkou po transferu ale na poslední pokus jsem doma už na práci kašlu :pankac: :pankac: :pankac:

no já uvidím. Jelikož jsem prvnička v tomto:-), tak si nechám poradit. Věk mi taky nehraje do karet a taky endometryoza. Nemáme to my ženy těžší? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.5.14 11:53

@LKK žádný nervy, záleží kdy se zahnízdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.5.14 13:15

@Lucinkananynka Před KETem konryhelový čaj a červené na sliznici :lol: :lol: Jinak vitaníny jsem brala všechny možné teď už na to kašlu jen listovku a jím hodně ovoce a zeleniny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
30.5.14 13:26

@LKK ahoj, jsme na tom uplne stejne, taky bilo, ale je fakt moc brzy, ja testila kvuli segre aby jsme mohli drbat co a jak :-), no a takhle budeme verit ze to bude ok,,,zatim se nevzdavam a urcite nevesim hlavu, minule jsem taky testila od 7.dne, ted jsem to vyzkousela o den driv noo, rozhodne se ted citim lip, kdyz vim ted ‚vysledek‘ takhle se sama sebe ptam je tam nebo tam neni a kdyz vidim bilo, tak vyhrozuju at se kouka ukazat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.5.14 14:05

Ahoj dámy,
po kontrole u paní doktorky začnu 1.6. stimulaci s Menopurem, nikdy jsem se tak na injekci netěšila tak jako teď a 6.6. jdu na kontrolu. Na stránkách Gennetu mají psáno že v červnu je PK zdarma, že je červen měsíc reprodukční medicíny jestli se nepletu. Tak hurá do toho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.