Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara ahojky
já už mám také po všem a snad se hřeje v bříšku ![]()
Jinak z mé nadílky den před ET to většina vzdala a zůstali mi pouze 2. Jednoho mám u sebe a jednoho u ledu. Docela mě to dostalo, že byla taková ztráta ![]()
A jak se ti vede?
@LKK urcite se hreje,,,no ja az na silenou bolest v prsou od pichnuti ovitrelle je vse ok,,kdy jsi mela ET?
@Lucinkananynka to mě mrzí…
jaký je dalsí plán???už nějaký máte??
No 19.června jedeme na další konzultaci co dál. Máme ještě jednoho mrazáčka takže zřejmě druhý KET. A co ty?
@Lucinkananynka no......
mám toho za sebou už dost…jedno dítě z ivf a 6 neúspěšných ketů
deska jsem přestala brát léky na úpravu cyklu, čekám na ms, pak objednat ještě na hysteroskopii----a v červenci dalsí stimulace
6 neúspěšných ketů? Bože to snad ani není možné a řekli ti v čem to vězí? To už tě muselo stát spoustu peněz vid? No my máme jen jeden pokus a pokud to nevyjde tak taky budu muset znovu stimulovat. Smím se zeptat kolik ti je?
@Lucinkananynka no…ale já začínala v podolí v praze…
pak jsem přešla do liberce.Tak se převáželi i embrya.
Právě že dost…je mi 39,tak jdeme jestě do posledního pokusu
Mě je 37 a jsem z toho dost špatná, máme jen jeden pokus a když to nevyjde tak celý kolotoč znovu tak si říkám jestli už na to nejsem stará.
Moje švagrová byla na IVF v praze, první pokus a hned dvojčátka, kluk a holka, sice byly menší problémy, ale má ted 2 krásné zdravé děti.
@Lucinkananynka nejsi
![]()
mě se taky naštěstí povedl první transfer…
ale neboj, to miminko mít budeš ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.