Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myslíš? Víš já jsem byla přesvědčená, že to ted vyjde. A pak to zklamání. A ty jsi teda jak na tom ted.
@Lucinkananynka koukni se tady nad diskusi a dej zapnout podpisy… čekám na ms…pak se objednám na tu hysteroskopii…
@Lucinkananynka ano......znova…
jen kratší stimulace a vajíčka se odeberou nezralá…
musím do prácě ted ![]()
Ahoj holky, ženy:-)
tak jsem se dnes zaregistrovala. Již dlouho tady sjíždím diskuze a dnes jsem si řekla, že přišel můj čas se přidat. Taky chodím do Gennetu v Liberci. Momentálně jsem na medrolu, kyselině listové a natikoncepci. V červnu bych měla začít stimulovat. už jsem toho dost načetla, ale stejně nevím, co mě čeká. Je to poprvé.
@Eva Sz to je fajn ze ses přidala
Ja si dneska vyběhala před operační vyšetření a čekám na ms at můžu na tu hysteroskopii
Já mám dnes dovolenou, tak se poflakuji. Počasí šílené. Chystám se volat do Gennetu, protože jsem v sobotu vynechala jeden prášek antikoncepce a nějak mě bolí břicho a trochu špiním, tak se chci zeptat, jak se na to dívají
A proč tě čeká tento zákrok? Nějak jsem nečetla dozadu, tak se neorientuji.Eva
@Eva Sz jee dovolena ![]()
Protoze následně návštěvě kdyz delala ultrazvuk tak v děloze byly nějaký myomy tak chce před stimulaci raději kouknout co to je at je pak vše v pořádku
@Eva Sz mám z ivf syna---je mu 5 let
a při stimulaci jsem měla dost embryí a vše šlo do mrazáčku
takže jsem podstoupila pak 6 ketů----rozmražení embryí a vložení a nic z toho…jen jedno těhotenství a konec v 6.týdnu
takže ted musíme do toho zase znova…stimulace, odběr vajíček…
@Petra Z @Eva Sz Ahoj holky taky jsem tam volala dr. není
Ms zase nikde
zase zpoždění
@Eva Sz Taky mám stimulovat v červnu teda jrstli se MZ ráčí dostavit
![]()
Hačilka - tak to budeme stimulovat spolu:-)
Petro, tak to je pozitivní, že máš syna. A děkuji, konečně vím, co to je KET.
To já menstruuji pravidelně a hormonální profil mám dobrý, spermiogram máme taky dobrý, jen ty vejcovody nám to pokazili. Sotva jsme začali letos chodit do gennetu, tak se čekalo na MS kvůli odběrům, tu jsem nedostala a zjistilo se, že jsem mimoděložně těhotná 7tt. takže jsem si je rovnou nechala oba vzít. Měla jsi Petro neschopenku? Já si celou dobu myslela, jak budu chodit do práce, ale co takhle čtu, tak jsou většinou holky doma
@1985bara ahoj Baru, tak jsem dnes testila a zcela snehobilo ![]()
A jak to zvladas ty? Me to dnes nejak rozhodilo. Jsem 6.den od et s blast.
@hačilka jee to bych ti řekla, že tam dr. není…říkala mi to…
@Eva Sz no já první ivf měla v Praze v Podolí…už je to dávno. Neschopenku jsem neměla ale jen proto, že to bylo o prázdninách a já mám prázdniny ![]()
ale jinak bych jí po odběru vajíček potřebovala, měla jsem jich moc a měla jsem hyperstimulační syndrom
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.