GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65383
6.6.14 10:43

@Mar31 ne já to mela vždy stimulovane lékařka
Musela jsem od 1.dne cyklu zobat prášky
Bylo to v průběhu 2 let---musela jsem se vždy oklepat z neúspěchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.6.14 10:49

@Petra Z to je mi líto, určitě to muselo být psychický náročný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
6.6.14 11:05

@Mar31 no celkem ano
První se povedl ale nedopadlo to
Ale ja syna z prvního Ivf nastesti mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.6.14 11:13

@Mar31 loudila jsem v gennetu přirozený cyklus dr. říkala že je nemá ráda a měla pravdu vypadalo vše OK ale hladiny hormonů byly na h… takže mezi KETem cyklus pauza :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.6.14 11:41

@Lucinkananynka Chodim k dr Mokre.No musí to vyjit, prece tam nebudeme chodit furt dokola :dance: a jak dlouho jsi po prvním pokusu? Maji pak nějakou snahu zjistit, proc to nevyslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
6.6.14 11:56

@Eva Sz můžu se tě zeptat? ty si měla v březnu mimoděložní a v květnu už stimuluješ jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.6.14 12:59

@barusssska presne tak. Březen mimoděložní a stimulovat začínám na konci cervna. Mimodelozni bylo prirozene a necekane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
6.6.14 14:14

@Eva Sz Já měla mimoděložní z IVF před rokem. V srpnu jsme zkoušeli KET, ale nevyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.6.14 20:08

@Mar31 Ahoj, s neschopenkou to automaticky vůbec není. Já jsem zůstala doma pouze ten jeden den po transferu, pak hned normál do práce, jsem v kanceláři, ale máme často různé akce..tak se dá říct že zaměstnání celkem živé. Navíc jsem i trochu starší 37let a taky celkem hubená. Taky se dostavily nevolnosti, ale i tak se mi zatím nechce zůstávat doma :) Myslím že sama uvidíš na co se budeš cítit. Pokud bude vše v pořádku..doktoři Tě nebudou nutit neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.14 21:43

@Eva Sz
Byla jsem na transféru 9.května, bohužel nevyšel. ted jedeme do gennetu19.června tak uvidíme co doktor řekne, ale myslím, že další menstruaci už začnu zobat práška a půjdeme na druhý pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.6.14 08:35

@barusssska me někdo z doktorů rikal, ze před IVF chtějí dát pryc vejcovodů právě kvůli mimodeloznimu tehotenstvi, aby tam to oplodnene vejce neskoncilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
7.6.14 11:04

@Eva Sz tak to nevím o tom jsem neslyšela, ale zdraví vejcovod bych si vzít nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.6.14 11:44

@barusssska u me je problém jen ten vejcovod.Taky jsem si je po operaci na podzim nechala, i když byly oba nepruchozi, ale po tom mimodeloznim jsem nechala odstranit oba.On je fakt prusvid, ze tam to embryo muže zaplout. A Ty jsi na IVF z jakého duvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
7.6.14 13:15

@Eva Sz mám endometriozu a špatný spermiky, ale jinak nic závažnýho :),ale přirozeně to prostě nešlo :( Já jeden vejcovod pořád mám je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.6.14 18:59

@barusssska je super, ze vam to vyslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.