Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mar31 ne já to mela vždy stimulovane lékařka
Musela jsem od 1.dne cyklu zobat prášky
Bylo to v průběhu 2 let---musela jsem se vždy oklepat z neúspěchu
@Petra Z to je mi líto, určitě to muselo být psychický náročný ![]()
@Mar31 no celkem ano
První se povedl ale nedopadlo to
Ale ja syna z prvního Ivf nastesti mam
@Mar31 loudila jsem v gennetu přirozený cyklus dr. říkala že je nemá ráda a měla pravdu vypadalo vše OK ale hladiny hormonů byly na h… takže mezi KETem cyklus pauza
![]()
@Lucinkananynka Chodim k dr Mokre.No musí to vyjit, prece tam nebudeme chodit furt dokola
a jak dlouho jsi po prvním pokusu? Maji pak nějakou snahu zjistit, proc to nevyslo?
@Eva Sz můžu se tě zeptat? ty si měla v březnu mimoděložní a v květnu už stimuluješ jo?
@barusssska presne tak. Březen mimoděložní a stimulovat začínám na konci cervna. Mimodelozni bylo prirozene a necekane
@Eva Sz Já měla mimoděložní z IVF před rokem. V srpnu jsme zkoušeli KET, ale nevyšel.
@Mar31 Ahoj, s neschopenkou to automaticky vůbec není. Já jsem zůstala doma pouze ten jeden den po transferu, pak hned normál do práce, jsem v kanceláři, ale máme často různé akce..tak se dá říct že zaměstnání celkem živé. Navíc jsem i trochu starší 37let a taky celkem hubená. Taky se dostavily nevolnosti, ale i tak se mi zatím nechce zůstávat doma
Myslím že sama uvidíš na co se budeš cítit. Pokud bude vše v pořádku..doktoři Tě nebudou nutit neboj ![]()
@Eva Sz
Byla jsem na transféru 9.května, bohužel nevyšel. ted jedeme do gennetu19.června tak uvidíme co doktor řekne, ale myslím, že další menstruaci už začnu zobat práška a půjdeme na druhý pokus.
@barusssska me někdo z doktorů rikal, ze před IVF chtějí dát pryc vejcovodů právě kvůli mimodeloznimu tehotenstvi, aby tam to oplodnene vejce neskoncilo.
@Eva Sz tak to nevím o tom jsem neslyšela, ale zdraví vejcovod bych si vzít nenechala.
@barusssska u me je problém jen ten vejcovod.Taky jsem si je po operaci na podzim nechala, i když byly oba nepruchozi, ale po tom mimodeloznim jsem nechala odstranit oba.On je fakt prusvid, ze tam to embryo muže zaplout. A Ty jsi na IVF z jakého duvodu?
@Eva Sz mám endometriozu a špatný spermiky, ale jinak nic závažnýho
,ale přirozeně to prostě nešlo
Já jeden vejcovod pořád mám je v pořádku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.