Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak zítra Uz a pak termín transferu tak moc se tesím snad do tretice vseho dobrého uz to dokazeme. ![]()
Vsichni jsou stejní u nas se o tom taky moc nemluví, a kdyz chci tak mi rekne, ze si to moc preje ale ze mi nemuze nijak pomoct ![]()
@evca16 Ahoj,i já se chystám na ket, asi v půlce července
snad to taky na potřetí klapne ![]()
Jak už jsem psala, chlapi to mají jednoduší. My se ladujeme hormonama, pichame si injekce, narkoza, odber, transfer, cekani, tehotenstvi, porod, kojeni…Ale asi to tak musí byt, protoze jsme silnejsi.Muj chlap to vse snasi dobře. Přijďte na spermiogram-jde bez reci, krev…proste super.Co se tyka podpory, tak se taky snaží. Je zlatý. Ale ja mám takove nervy, jako ze jsem naladova, nekdy bych někomu nejraději něco udelala
A to ještě nestimuluji. Stale kvůli antikoncepce spinim, tak ten sex je taky takový divny.Ale ja to preziju.Jak pisete, nejhorsi je cekani, kdyz se nic nedeje.Dnes odjíždíme na vodu, tak do neděle zabava, doufam, ze tam nikomu neublizim, prece jen budu mít v ruce furt padlo
A pak už jen 5 dni a bude se něco dit. Vy kdo o tom mlcite, jak to resite v práci? Odběr a ET. IVF zdar! Nazdar.,nejak se mi zlepšila nalada a nebo už mi fakt hrabe
@evca16 určíte to klapne. tento rok mi přijde dost plodny. Vsude tehule a nebo pidi mimi.Budu čekat na zpravy.4amozrejme dobre
@Eva Sz Ze začátku super, byla jsem zabavená žádné válení doma to 3× nepomohlo ale předevčírem jsem zašpinila a včera ještě taky občas tak mě to vyděsilo
![]()
Ale dneska už dobrý ještě jsem v klídku doma něco poklízím pak zalezu k pc na gauč
Mám pocit že to bude dobrý
bohužel hodně dělají hormony co beru tak uvidím
![]()
@evca16 Jako bychom byly jedno tělo… mě to taky do třetice určo vyjde… zatím tomu věřím a s tím chlapem to je taky tak. Když chci a řeknu si, tak se na mě soucitně podívá, jako že je se mnou… ale pak je rád, že dám pokoj. ![]()
@Eva Sz Vodáci se zdraví AHOOOJ!!! Vodu si dosytosti užij. To je super. A když někoho jako nechtěně majzneš pádlem, tak budeš mít náladu ještě lepší. Uvidíš! ![]()
Chtěla jsem se tu na to špinění ptát. Ale koukám, že jsi na tom taky stejně. Dneska jsem se zase divila, co to jako má být. Svaluju veškerou vinu na tu proklatou HA. Prsa mám jak balonky a pořádně bolej a to břicho taky pobolívá a špinim. Už ať to přejde.
Co se týče sexu, tak tam mi to máme spíš jako ojedinělou záležitost. Frekvence nám pokulhává. ![]()
A s tím mlčením. V práci hold musím dávat propustky, kde je razítko Gennet, takže to jim asi dochází samo a mýmu vedoucímu jsem to řekla, aby se nedivil, že mám tolikrát za poslední dobu doktora nebo celodenní neschopnost kvůli narkoze. Jinak to ale nikomu neříkám a dělám jako že nic. Ale je to někdy těžký. ![]()
@kalicka ja jsem taky spinila cely dva mesice, sex je u nas tedy tabu uz od zacatku dubna, nejak mi to se spinenim nejde po chuti a chlap je na tom stejne
, no a ted nemuzeme kvuli mimisovi ![]()
@1985bara Pokud si od minule (r. 2011) všechno pamatuju správně, tak teď ten průběh veškerých příprav je uplně jinej. Předtím jsem měla taky HA a vůbec nic mě nebolelo. Jako by se mi celou tu dobu nic nedělo. Myslím, ale že to díky drillingu je teď nějak jiný, bolavejší. Ale jen houšť… pokud to vede k těhu, tak to vydržim ještě stokrát víc. ![]()
@kalicka ja si taky rikam ze pro toho mimise vse vydrzime i kdyby byl sex tabu az do sestinedeli ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.