Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hankamisa Takové názory přednes na u psychologa tam tě určo pochopí
si tady ten svůj výlev mohla nechat to se jen tak nevidí
![]()
jo a žaludek v poho negativní myšlení prý zvedá žaludeční štávy dost dobře
@faldi Tak přeju mooooc štěstí
a pozitivní myšlenky a bude hotovo
![]()
Teda děvčata… kdo by to byl řekl, že se to tu dokáze takhle „otočit“.
Já si myslím, že každá z nás tady očekává vlastně pozitivní zprávy, pokecat si a mít někoho na své straně s podobnýma problémama.
Takže na nějaký hádání se vyprdněte! Ta nespokojená paní by si měla najít jiný CAR a my ostatní budeme dál důvěřovat Gennetu a jejich snažení a budeme věřit tomu, že příroda je tentokrát na naší straně! Já tomu teda věřím a paní doktorka Mokrá je super a přesvědčila mě o tom, že jí jde o mě a moje miminko! Člověk někdy musí mít ostřejší lokty aby dosáhl maxima toho, co chce, a to platí i tady v Gennetu. Ale zkušenosti nabíráme všichni a to nás posilňuje a posouvá dál k touženému cíli! A kdyby nám tam někdo chtěl ublížit, tak už by to dávno udělali. Možná paní kouká moc na telku. Takových smyšlených případů tam je dost.
Nám ostatním přeju jen spoustu trpělivosti a sil a těším se na zprávy.ˇMusíme se vzájemně podporovat!! ![]()
Ahoj holky, prosím o radu. Dostala jsem antiko, kterou mám brát 21 dní a pak stimulace na IVF. Mám začít brát v den MS. Po utrogestanu jsem měla min. měsíc taky hodně slabou MS a teď jsem 6. den po dobrání Utrogestanu. Včera jsem špinila jen minimálně a dneska stejně nebo možná ještě míň. Volala jsem do Gennetu a říkali, že se MS musí rozjet a pak se začíná brát. Co myslíte? Co když se mi nerozjede? To bych musela o měsíc odložit?? Děkuju.
Hezký den děvcata tak jsem byla dnes na UZ pred transferem a dr.mi rekla ze mam hranicní výstelku delohy a víc mi nemuze navýsit estrofem tak bude transfer 7.7 abych prý mela jeste cas narust nevíte jestli to doopravdy muze jeste narust? nemate s tím nekdo zkusenost
dekuji
Ja myslím že se to rozjede nekomu to trva po Utrogestanu dele
to prijde nebojte me to taky nechodí presne
telo si rekne samo kdy je cas
neberete uz nic jineho ne?
Neberu teď už nic, ale minulý měsíc jsem to měla taky hrozně slabý, na vložku to bylo tak 1 den, jinak na intimky… Mám strach, že se to nerozjede, už jsem na IVF připravená a těšim se…
Holky, někde jsem četla, že v rámci příprav na IVF a na ET je dobrá akupunktura. Co si o tom myslíte a víte kam se na ní dá tady v LBC zajít?
@1Anička1 zkus se naložit do horké vody
Jinak 6 dni po utrogestanu by to mela byt ms ---nejsi těhotná??
@evca16 neboj ještě to naroste nevis výšku sliznice??
@evca16 no to celkem ano…ale do termínu to doroste ---chce to alespoň 7-8
Vy mate s tím zkusenost? jsem z toho nestastná nevím co pro to víc udelat ani v gennetu nemohou víc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.