GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
26.6.14 20:31

@hankamisa Takové názory přednes na u psychologa tam tě určo pochopí :jazyk: :jazyk: si tady ten svůj výlev mohla nechat to se jen tak nevidí :palec: :palec: :palec:
jo a žaludek v poho negativní myšlení prý zvedá žaludeční štávy dost dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.6.14 21:12

@faldi Tak přeju mooooc štěstí :lol: :lol: :lol: a pozitivní myšlenky a bude hotovo :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
27.6.14 09:02

Teda děvčata… kdo by to byl řekl, že se to tu dokáze takhle „otočit“.

Já si myslím, že každá z nás tady očekává vlastně pozitivní zprávy, pokecat si a mít někoho na své straně s podobnýma problémama.

Takže na nějaký hádání se vyprdněte! Ta nespokojená paní by si měla najít jiný CAR a my ostatní budeme dál důvěřovat Gennetu a jejich snažení a budeme věřit tomu, že příroda je tentokrát na naší straně! Já tomu teda věřím a paní doktorka Mokrá je super a přesvědčila mě o tom, že jí jde o mě a moje miminko! Člověk někdy musí mít ostřejší lokty aby dosáhl maxima toho, co chce, a to platí i tady v Gennetu. Ale zkušenosti nabíráme všichni a to nás posilňuje a posouvá dál k touženému cíli! A kdyby nám tam někdo chtěl ublížit, tak už by to dávno udělali. Možná paní kouká moc na telku. Takových smyšlených případů tam je dost.
Nám ostatním přeju jen spoustu trpělivosti a sil a těším se na zprávy.ˇMusíme se vzájemně podporovat!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
27.6.14 15:06

Ahoj holky, prosím o radu. Dostala jsem antiko, kterou mám brát 21 dní a pak stimulace na IVF. Mám začít brát v den MS. Po utrogestanu jsem měla min. měsíc taky hodně slabou MS a teď jsem 6. den po dobrání Utrogestanu. Včera jsem špinila jen minimálně a dneska stejně nebo možná ještě míň. Volala jsem do Gennetu a říkali, že se MS musí rozjet a pak se začíná brát. Co myslíte? Co když se mi nerozjede? To bych musela o měsíc odložit?? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
27.6.14 15:43

Hezký den děvcata tak jsem byla dnes na UZ pred transferem a dr.mi rekla ze mam hranicní výstelku delohy a víc mi nemuze navýsit estrofem tak bude transfer 7.7 abych prý mela jeste cas narust nevíte jestli to doopravdy muze jeste narust? nemate s tím nekdo zkusenost :( dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
27.6.14 15:46

Ja myslím že se to rozjede nekomu to trva po Utrogestanu dele :) to prijde nebojte me to taky nechodí presne :) telo si rekne samo kdy je cas :)neberete uz nic jineho ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
27.6.14 15:51

Neberu teď už nic, ale minulý měsíc jsem to měla taky hrozně slabý, na vložku to bylo tak 1 den, jinak na intimky… Mám strach, že se to nerozjede, už jsem na IVF připravená a těšim se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
27.6.14 15:55

A co treba sex me teda vetsinou pomuze:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
27.6.14 16:07

Holky, někde jsem četla, že v rámci příprav na IVF a na ET je dobrá akupunktura. Co si o tom myslíte a víte kam se na ní dá tady v LBC zajít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
27.6.14 17:04

Liberci nevím ale nabízeli to v Gennetu v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
27.6.14 17:14

@1Anička1 zkus se naložit do horké vody
Jinak 6 dni po utrogestanu by to mela byt ms ---nejsi těhotná?? :D @evca16 neboj ještě to naroste nevis výšku sliznice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
27.6.14 18:03

5,1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
27.6.14 18:05

Je to malo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
27.6.14 18:59

@evca16 no to celkem ano…ale do termínu to doroste ---chce to alespoň 7-8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
27.6.14 19:07

Vy mate s tím zkusenost? jsem z toho nestastná nevím co pro to víc udelat ani v gennetu nemohou víc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.