Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara tak tu neznám, mě to dělal Nožička a ten byl teda superovej
@barusssska muzu se zeptat jak to probihalo? mam to na 9,30 a tim ze jsme z daleka tak bude krev i utz v jeden den
@hačilka Ahoj,kdy budeš testovat? A jak se cítíš? Mela jsi prodlouženou kultivaci? V patek už jdu pro stimulaci, tak už to vypukne.Uz mám po dovolene, vcera první den v práci a jsem unavena.
@1985bara Ahoj, mě si sice asi nepamatuješ, jsem díky libereckýmu Gennetu taky těhotná, ale k tvýmu dotazu, předpokládám že tam jdeš na ten prvotrimestrální screening, taky mi brali krev a dělali uzv v jeden den, dr. Johanová na můj vkus nic moc, byla jsem vyděšená až hrůza jestli je všechno v pořádku a ona při tom uzv vůbec nic neříkala, což mě docela mátlo. Prostě si tam koukala na tu obrazovku a mlčela, já nervy nadranc. Ale vše bylo OK, to nám řekla až když nám dávala písemnou zprávu. Pak jsem v 18. tt zažila na uzv i Soukeníka a s tím jsem teda byla spokojenější, normálně se mnou mluvil a říkal mi co zrovna vidí, takže jsem byla víc v klidu. Ale je to asi věc názoru. Tak držím palečky!! ![]()
@Eva Sz testovat už asi nebudu zítra krev bude to 14dní od transferu
cítím se docela fajn občas bolení jako na MS, prsa nateklá ale já už příznaky moc neřeším ty hormony co beru dělaj divy
při KETech jsem se cítila jako těhu a nic
tak už se jen modlím jako ateistovi mi to moc nejde
![]()
@1985bara Hele @Pampeliška7 bude mít objektivnější názor já ho měla na KET a to evidentně nebyla jeho parketa
@Pampeliška7 Holka zlatá ty už to máš za pár viď?
Tak ať je vše na 1
![]()
@hačilka Ahoj Hačilko, moc a moc ti držím palečky na tu zítřejší krev, už to přece musí vyjít!!!
a jinak i já měla Soukeníka na KET a u mě to teda zvládnul na výbornou
pořád vidím jak dneska to embryo na obrazovce před KETem a nemůžu uvěřit, že teď mi dělá boule na bříšku a do termínu to máme 4 týdny…
@1985bara no byli jsme tam přes půl hodiny, pořád se točil, tak jsme museli do něj šťouchat. Jinak nám ukázal jednotlivý části těla, řekl nám co vidíme, jestli to funguje tak jak má. Slyšeli jsme srdíčko. Udělal nám fotku o tu jsem si teda řekla, to trvalo dlouho aby tam bylo něco vidět, viděli jsme jen páteř
Povídal si s miminkem, bylo to hrozně fajn. Manžel koukal na obrazovku a byl z toho vyprsklej
My už měli krev hotovou, tak nám pak řekl výsledky a bylo to
platit nic nebudeš protože jsi po IVF.Jen za fotku jsem pltila 60,– nechala jsem si jí poslat na e-mail, jinak chtějí 100,– Tak si to užijte a těšte se je to super brouka vidět ![]()
@barusssska @Pampeliška7 holky, dekuju vam mockrat za sdelene info
, snad se dr johanova dobre vyspi ![]()
@Pampeliška7 my se porad taky nemuzeme vzpamatovat ze po tom vsem se na nas usmalo stesti, jinak si te matne pamatuju, procitala jsem diskuzi celou
a samozrejme gratuluji ![]()
Moc držím palce alepson mate nejaké priznaky ja po transferu necitila nic a to bych radsi mela vase priznaky
![]()
Dr. Soukeníka ani neznam je z Liberce vzdy mam stestí jen na dr. Mokrou a jednou na dr. Petra ![]()
@hačilka tak to jsem napnuta jak kšandy a držím moc pesti.Budu čekat na dobrou zpravu.
@evca16 @Eva Sz Díky ženy no je to buď a nebo
bohužel už jsem 3× slyšela to špatné tak to dobré ani nečekám jen v koutku duše doufám
![]()
@hačilka - Raduš, holka bude to dobré. Navíc i kdyby to nedopadlo, tak máš a budeš mít ještě prověřené bobany navíc.
![]()
@hačilka Ahoj
na zítra držím všechno co můžu
jsi dobrá, že jsi vydržela netestovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.