GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKK
1756
30.6.14 22:21

@Petra Z aha, tak to je pak o ničem.
Příště se v Gennetu na to doporučení optám a snad mi ho dají. Pak zkusím zavolat na tu Imunii nebo dr. Malíčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.6.14 22:57

@LKK no udělali nám testy, nasadili prednisol. nevím nemám s čím porovnávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 06:04

@LKK - nám brali krev oběma na imuno -karyotyp a mutace při první konzultaci a ještě k tomu odpoledne. 8o jsem se divila ale prý to nevadí. do prahy jsme nemuseli a po ránu taky ne. prý abychom si ušetřily cestu. a spermio jsme vezli až při další konzultaci přímo z domů a výsledky jsou ještě během toho dne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.14 06:07
@Anonymní píše:
@LKK - nám brali krev oběma na imuno -karyotyp a mutace při první konzultaci a ještě k tomu odpoledne. 8o jsem se divila ale prý to nevadí. do prahy jsme nemuseli a po ránu taky ne. prý abychom si ušetřily cestu. a spermio jsme vezli až při další konzultaci přímo z domů a výsledky jsou ještě během toho dne.

výsledky imuno jsou za cca měsíc a výsledky spermio byli ten samý den.

• Citovat
  • Upravit
7048
1.7.14 10:39
@Anonymní píše:
@LKK - nám brali krev oběma na imuno -karyotyp a mutace při první konzultaci a ještě k tomu odpoledne. 8o jsem se divila ale prý to nevadí. do prahy jsme nemuseli a po ránu taky ne. prý abychom si ušetřily cestu. a spermio jsme vezli až při další konzultaci přímo z domů a výsledky jsou ještě během toho dne.

Toto jsou testy genetické ne imuno, možná nějaký základ :lol: fakt nevadí kdy se to nabere genetické hodnoty se nikdy nemění :)
Imunia je v karlíně, super cestování z krkonoš, ale jinak dobrý pokud ti nic nenajdou tak to stejně doporučí medrol nebo prednison tu utlumuje obrané reakce těla třeba i proti plobu :( Takže já byla spokojená našla nějaké mini hodnoty u mě, to jsem jsem RH- jedna holka je plus tak jsem se trochu bála. Manžel taky docela dobrý nato že je alergik, prach a roztoči. tak za mě dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
1.7.14 10:59

Tak se mi to kazdym dnem blíží a blíží od zítrka mam nasadit utrogestan a v pondelí jedem pro mimiska :) doufam ze uz výstelka vyrostla a ze se tam zahnizní a bude se mu tam líbit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
1.7.14 11:02

Taky beru prednison dali mi ho tez na imunologii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.7.14 20:19

A co se na te imunologii zjistuje? Holky, ja už bych to všechno chtěla mít za sebou.Jak se to blizi, tak jsem z toho nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
1.7.14 20:42

Ahoj, prosim vas muzete mi napsat nazory na dr johanovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.7.14 20:51

@1985bara Hele ta je v gennetu dole na sonu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
1.7.14 20:51

@1985bara kdo by to měl být, to je někdo přes tu štítku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.7.14 20:53

@Eva Sz Neboj tam tě poženou jen v případě neúspěchu :? :? rěší se tam umunitní reakce těla na plod atd :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
1.7.14 21:17

@barusssska @hačilka je to ta co dela screening dole, na stitku je jedlovska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.7.14 21:24

@1985bara Hele bohužel tam jsem se nedostala zatím :lol: :lol: Ale vím že na sono je s ní taky Soukeník a ten mi dělal KET a doufám že ho už nepotkám :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
1.7.14 21:27

@hačilka ja jsem nastesti objednana primo k johanovy, tak soukenik snad nehro :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.