Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z aha, tak to je pak o ničem.
Příště se v Gennetu na to doporučení optám a snad mi ho dají. Pak zkusím zavolat na tu Imunii nebo dr. Malíčkové
@LKK no udělali nám testy, nasadili prednisol. nevím nemám s čím porovnávat
@LKK - nám brali krev oběma na imuno -karyotyp a mutace při první konzultaci a ještě k tomu odpoledne.
jsem se divila ale prý to nevadí. do prahy jsme nemuseli a po ránu taky ne. prý abychom si ušetřily cestu. a spermio jsme vezli až při další konzultaci přímo z domů a výsledky jsou ještě během toho dne.
@Anonymní píše:
@LKK - nám brali krev oběma na imuno -karyotyp a mutace při první konzultaci a ještě k tomu odpoledne.jsem se divila ale prý to nevadí. do prahy jsme nemuseli a po ránu taky ne. prý abychom si ušetřily cestu. a spermio jsme vezli až při další konzultaci přímo z domů a výsledky jsou ještě během toho dne.
výsledky imuno jsou za cca měsíc a výsledky spermio byli ten samý den.
@Anonymní píše:
@LKK - nám brali krev oběma na imuno -karyotyp a mutace při první konzultaci a ještě k tomu odpoledne.jsem se divila ale prý to nevadí. do prahy jsme nemuseli a po ránu taky ne. prý abychom si ušetřily cestu. a spermio jsme vezli až při další konzultaci přímo z domů a výsledky jsou ještě během toho dne.
Toto jsou testy genetické ne imuno, možná nějaký základ
fakt nevadí kdy se to nabere genetické hodnoty se nikdy nemění ![]()
Imunia je v karlíně, super cestování z krkonoš, ale jinak dobrý pokud ti nic nenajdou tak to stejně doporučí medrol nebo prednison tu utlumuje obrané reakce těla třeba i proti plobu
Takže já byla spokojená našla nějaké mini hodnoty u mě, to jsem jsem RH- jedna holka je plus tak jsem se trochu bála. Manžel taky docela dobrý nato že je alergik, prach a roztoči. tak za mě dobrý
Tak se mi to kazdym dnem blíží a blíží od zítrka mam nasadit utrogestan a v pondelí jedem pro mimiska
doufam ze uz výstelka vyrostla a ze se tam zahnizní a bude se mu tam líbit ![]()
A co se na te imunologii zjistuje? Holky, ja už bych to všechno chtěla mít za sebou.Jak se to blizi, tak jsem z toho nervozni
@Eva Sz Neboj tam tě poženou jen v případě neúspěchu
rěší se tam umunitní reakce těla na plod atd
![]()
@barusssska @hačilka je to ta co dela screening dole, na stitku je jedlovska
@1985bara Hele bohužel tam jsem se nedostala zatím
Ale vím že na sono je s ní taky Soukeník a ten mi dělal KET a doufám že ho už nepotkám
![]()
@hačilka ja jsem nastesti objednana primo k johanovy, tak soukenik snad nehro ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.