Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka teda, já tě taky obdivuju, žes to tak dlouho vydržela. Tak to u nás je to obráceně, doma jsou všichni v poho a já občas vystreslá!
Každopádně moc držim palce a taky jsem zvědavá na výsledek!!!
Já jdu příští týden na odběr vajíček, doufám teda, že tam pěkně dorostou, zatim ještě nejsou dost velký. Taky se bojim, aby byly v pořádku a bylo vůbec co odebrat… dneska jdu na kontrolu, zatím jsem pořád na Gonalu, tak uvidím odpoledne, co se dozvím.
Ja mela gelove nehty a nevadilo to saturacni cidlo nehet vpohode prosvítí ![]()
Drzím palce ja jdu na transfer v pondelí a pak budu mit tech 14 dní nejistoty tak doufam ze me vase zprava podpoří a budu vedet ze to funguje ![]()
Holky krev pozitivní ale hodnota nízká 22 tak ještě jeden odběr uvidíme
![]()
@hačilka 22 je lepší jak nula.Kdy půjdeš na další odběr? Já jdu zítra pro stimulanty, tak jsem zvedava. Jeste musím najít ty. Souhlasy, co mi prý v dubnu dali a musíme je před nemá podepsat.Tak abych šla přehrávat byt
@Eva Sz je to dobrý v 5 týdnu od 17 do nějakých 3tisíc je v tabulce
super rozmezí
no tak to hledej ty chtěj než začneš stimulovat mít podepsaný
to víš v tom bude nějaká debilní unie
@hačilka našla jsem je a precetla.To je jak na roman. Nejak jsem nepochopila ty ceny.Mas představu na kolik vyjde, kdyz budu chtít prodlouženou kultivaci a zamrazit, zda něco zbyde? Asi nic vic nechci
@Eva Sz prodlouzena stoji 2500,– mrazeni (vitrifikace) 6000,– + 1000,– poplatek za uschovani na rok, metoda napichnuti vajuch pisci(vyberou tu nejlepsi a napichnou do vajucha) 11 000,– nevim kolik stoji isci(vezmou spermii a pichnou do vajucha bez vyberu nej), protoze jsme ji nemeli
@Eva Sz No prodloužená 2500 a virtifikace tj lepší způsob mražení 6 tisíc
hele a oplodňovat budete jak ISCI?
Nevím jak budou oplodnovat.To se nehodi jen do misky a nezamicha?
Máme výborný spermiogram, tak bychom asi nemuseli žádnou takovou metodu. A úschova je 1000 Kč na rok? Takže třeba na 5 let je to 5 tis? No to je penez jako slupek
@Eva Sz jj kazdy rok 1000,–, ale zase je dobry ze se neplati za kazde vajco zvlast jak nekde, maji obcas stanoveny ze ti oplodni 4 a zbytek doplacis treba 2000,– za jedno a myslim ze v gennetu ti to minimalne bez isci neudelaji, teda udelaji ale preferuji metody je to procentualni zvyseni uspechu, ale samozrejme zalezi na vas
@Eva Sz No ono se nepočítá že se tam budou tak dlouho válet
![]()
No to se domluvíš s Dr, obecně se dodoručuje aspoń část napíchat ISCI protože je škoda když už vyplodíš vajíčka nechat vše na přírodě
u málého počtu vajíček je to vůbec riziko
Uvidíš jak dr, ke komu jdeš?
Ja diky tomu ze jsem ted koukla na cenik gennetu tak jsem zjistila ze maji akci na 4d ultrazvuk do brezna na 800,– z nejakych skoro 1200,– ![]()
Za jak dlouho jdes znova na odber? alespon neco tam je tak to je dobře tak držím pěsti ![]()
@evca16 Jdu v pondělí
po 3 negativních testech jsem ráda i za málo
budem doufat že to dopadne
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.