GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
3.7.14 11:27

@hačilka teda, já tě taky obdivuju, žes to tak dlouho vydržela. Tak to u nás je to obráceně, doma jsou všichni v poho a já občas vystreslá! :-)Každopádně moc držim palce a taky jsem zvědavá na výsledek!!! :srdce: :mavam: Já jdu příští týden na odběr vajíček, doufám teda, že tam pěkně dorostou, zatim ještě nejsou dost velký. Taky se bojim, aby byly v pořádku a bylo vůbec co odebrat… dneska jdu na kontrolu, zatím jsem pořád na Gonalu, tak uvidím odpoledne, co se dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.7.14 13:44

Ja mela gelove nehty a nevadilo to saturacni cidlo nehet vpohode prosvítí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.7.14 13:48

Drzím palce ja jdu na transfer v pondelí a pak budu mit tech 14 dní nejistoty tak doufam ze me vase zprava podpoří a budu vedet ze to funguje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.7.14 14:23

Holky krev pozitivní ale hodnota nízká 22 tak ještě jeden odběr uvidíme :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.7.14 15:39

@hačilka 22 je lepší jak nula.Kdy půjdeš na další odběr? Já jdu zítra pro stimulanty, tak jsem zvedava. Jeste musím najít ty. Souhlasy, co mi prý v dubnu dali a musíme je před nemá podepsat.Tak abych šla přehrávat byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.7.14 15:55

@Eva Sz je to dobrý v 5 týdnu od 17 do nějakých 3tisíc je v tabulce :jazyk: super rozmezí :D :D no tak to hledej ty chtěj než začneš stimulovat mít podepsaný 8o 8o 8o 8o to víš v tom bude nějaká debilní unie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.7.14 16:10

@hačilka našla jsem je a precetla.To je jak na roman. Nejak jsem nepochopila ty ceny.Mas představu na kolik vyjde, kdyz budu chtít prodlouženou kultivaci a zamrazit, zda něco zbyde? Asi nic vic nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
3.7.14 16:13

@Eva Sz prodlouzena stoji 2500,– mrazeni (vitrifikace) 6000,– + 1000,– poplatek za uschovani na rok, metoda napichnuti vajuch pisci(vyberou tu nejlepsi a napichnou do vajucha) 11 000,– nevim kolik stoji isci(vezmou spermii a pichnou do vajucha bez vyberu nej), protoze jsme ji nemeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.7.14 16:13

@Eva Sz No prodloužená 2500 a virtifikace tj lepší způsob mražení 6 tisíc :) hele a oplodňovat budete jak ISCI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.7.14 16:29

Nevím jak budou oplodnovat.To se nehodi jen do misky a nezamicha? :D Máme výborný spermiogram, tak bychom asi nemuseli žádnou takovou metodu. A úschova je 1000 Kč na rok? Takže třeba na 5 let je to 5 tis? No to je penez jako slupek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
3.7.14 16:32

@Eva Sz jj kazdy rok 1000,–, ale zase je dobry ze se neplati za kazde vajco zvlast jak nekde, maji obcas stanoveny ze ti oplodni 4 a zbytek doplacis treba 2000,– za jedno a myslim ze v gennetu ti to minimalne bez isci neudelaji, teda udelaji ale preferuji metody je to procentualni zvyseni uspechu, ale samozrejme zalezi na vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.7.14 16:33

@Eva Sz No ono se nepočítá že se tam budou tak dlouho válet :lol: :lol: :D
No to se domluvíš s Dr, obecně se dodoručuje aspoń část napíchat ISCI protože je škoda když už vyplodíš vajíčka nechat vše na přírodě :P u málého počtu vajíček je to vůbec riziko :nevim: Uvidíš jak dr, ke komu jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
3.7.14 16:53

Ja diky tomu ze jsem ted koukla na cenik gennetu tak jsem zjistila ze maji akci na 4d ultrazvuk do brezna na 800,– z nejakych skoro 1200,– :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.7.14 17:10

Za jak dlouho jdes znova na odber? alespon neco tam je tak to je dobře tak držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.7.14 17:16

@evca16 Jdu v pondělí :D po 3 negativních testech jsem ráda i za málo :lol: budem doufat že to dopadne :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.