GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65384
28.6.14 11:37

@evca16 k paní doktorce mokré chodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
29.6.14 08:32

@Petra Z Ahojky. Tak jsem nakonec vzala včera v půl 10 večer, kdy bylo špinění silnější – už na vložku. Myslela jsem, že se už nerozjede. A nakonec se to rozjelo červeně dnes ráno. Myslíš, že ten 1 den je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
29.6.14 09:28

@1Anička1 myslim ze neni
Tam jde o to, aby dr věděla kdy vysadiš a kdy teda budes očekávat další ms
Takze v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
29.6.14 09:46

@Petra Z Děkuju. A jaký bude teď postup? 21 dní antiko a pak? Odkdy se stimuluje? A je lepší pero nebo injekce? Je jedno z toho šetrnější na organismus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
29.6.14 10:54

@1Anička1 nevim jak ses domluvily s dr
Ja mam s první tabletu antiko volat a objednat se u dr. A naplánovat stimulaci
Jinak poprvé jsem mela pero a super to pro me bylo
Ale co budu mít ted nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
29.6.14 11:01

Ja taky a jsem moc spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
29.6.14 11:01

Ja mela pero a je to praktictějsí ale dražsí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
29.6.14 11:09

@evca16 Děkuju :-)
@Petra Z Děkuju moc :-) Mám stejný postup jako ty - 1. den volat a objednat se k naplánování stimulace. Volala jsem v pátek, že už 2 dny špiním a dala mi termín na 18.7. - 21. den, když to dostanu v sobotu. Že nejsou volné termíny :-D
Jen jsem byla zvědavá, kdy tak půjdu na odběr :-)
A nějaké nežádoucí účinky po tom peru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
29.6.14 11:10

@Petra Z A kdy ty jdeš na konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
29.6.14 11:13

@1Anička1 no nežádoucí účinky–to se nedá říct
Ale každá reagujete jinak–někdo ma mnoho vajíček někdo sotva 4
Pokud budes mít klasicky krátký protokol, začneš 2.den cyklu stimulovat a tak cca 14-16 den bude odběr vajíček
Ja ještě nemam termín, čekám az to dostanu
A jak mam jiný protokol, mam stimulaci jen asi na 4 dny protoze u mé hrozí zase mnoho vajíček a hyperstimulaci syndrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
29.6.14 11:34

@1Anička1 ahoj, ja mela poprve pero a podruhe injekce a rozdil je jen v tom ze je trosku delsi priprava na pichnuti s injekcema, pero je pohodlnejsi, ja ted volila injekce, protoze jsem doma a je mi to jedno, poprve jsem chodila do prace, jinak co se stimulace tyka,,,rozdil jsem nepoznala pri prvnim jsem mela 9vajuch a druhem 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.6.14 09:27

Ahoj devcata, tak jsem zpet z vody. Spalena, unavena, nacpana vším nezdravym ze stanku, ale živa a zdrava.Bylo to super.Jsem strasne nervni, protoze mi dnes konci dovolena, co jsem mela 14 dni a nechce se mi zpet do toho blbince. V patek jdu do Gennetu pro stimulaci, tak jsem nervózní asi i z toho.
Jinak jsem byla překvapena z toho, co se tady delo. Puvoidni příspěvek jsem necetla, protoze byl už smazan.Ale chce to klid.Pred vodou jsem vam chtěla napsat, ze jsem rada, ze jsem v inteligentní diskuzi, protoze jsem se primotala asi do dvou a tam někdo napíše svuj názor a ostatní se do ni pusti a útočí a moralizuji. Takze budme pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.6.14 09:47

@Eva Sz Díky bohu že byl smazán, tak to tu zas budem moc považovat za inteligentní diskuzy některé názory se nedaj přejít bez komentu když je hloupě napadán někdo kdo se tu nemůže vyjádřit :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
30.6.14 19:29

Ahojky :D tak jsem zpátky z Rakouska. Všechno bylo v pohodě, dneska mám před sebou poslední Gonal a zítra první kontrola ultrazvukem. Jediný, co mě zaskočilo byly měsíčky a hodně silná bolest hlavy první den, ale jinak mi vůbec nic není, Gonal je fakt praktickej a aplikace jednoduchá, neměnila bych. :)…Jsem trošku nervózní, co se zítra dozvím na kontrole, snad tam všechno roste jak má! :andel: Jinak na to, že musim hodně pít, jsem si zvykla dost rychle a už mi to nedělá vůbec problém. Možná u toho zůstanu, začíná mi totiž mizet celulitida na stechnech! :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
30.6.14 21:41

Ahoj holky, nevíte jak je to se žádankou na imuno v Gennetu? Myslíte, že s tím budou mít problém?
Ráda bych si toto vyšetření s přítelem oběhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.