GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1736
3.7.14 17:48

@hačilka Jen tak dál :) to bude dobrý, uvidíš :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.7.14 21:22

@hačilka jdu k dr. Mokre. Musim rict, ze začínám byt dost nervozni.Asi mi to začíná dochazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.7.14 21:51

@Eva Sz Mokrá je fajn, přímé informace bez příkras, já to tak mám raději, nebij jsi v dobrých rukou hlavně dodržovat pravidla protokolu a vše bude OK :palec: můj muž mi léky připravoval a aplikaci stopoval na vteřinu detailista :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 05:01

Ahojky. chci se zeptat čeká mě laparka a hysteroskopie a dr. říkala, že prý stačí být po ní 3 dny doma a pak můžu do práce. prý nevadí, že dělám těžkou práci - nosím těžké zboží. není to málo, když dělám těžkou práci? všude čtu, že holky byli doma aspon týden. :nevim: pavla

• Citovat
  • Upravit
657
4.7.14 05:34
@Anonymní píše:
Ahojky. chci se zeptat čeká mě laparka a hysteroskopie a dr. říkala, že prý stačí být po ní 3 dny doma a pak můžu do práce. prý nevadí, že dělám těžkou práci - nosím těžké zboží. není to málo, když dělám těžkou práci? všude čtu, že holky byli doma aspon týden. :nevim: pavla

Je to málo. Podle me. Zalezi, co Ti tam budou delat.Je to operace jako kazda jina. A pokud delas těžkou praci, tak 3 dny je malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.7.14 05:37

@hačilka A jaka jsou ta pravidla stimulace? Ono se to za 3 hod dozvim.Taky mi vyhovuje přístup Mokre. Zadne zbytecne cukrbliky.Ja se spis bojim všeho toho, co me ceka. Proste najednou je to tady.Po návštěvě gennetu napisu, co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.7.14 09:12

@Eva Sz Neboj se, já už stimuluju 10. den a v pohodě, taky jsem se toho dost bála, ale fakt to nic není. Poctivě všechno dodržuju, piju 3-4 litry, do toho Nutridrinky, Calcium… je to program na celej den skoro! :D můj manžel je taky detailista a se vším mi pomáhá, hlavně mi píchá ty injekce! :) Uteklo to jako voda a příští týden už jdu na odběr vajíček. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.7.14 09:15
@Anonymní píše:
Ahojky. chci se zeptat čeká mě laparka a hysteroskopie a dr. říkala, že prý stačí být po ní 3 dny doma a pak můžu do práce. prý nevadí, že dělám těžkou práci - nosím těžké zboží. není to málo, když dělám těžkou práci? všude čtu, že holky byli doma aspon týden. :nevim: pavla

já bych řekla, že když ti nebudou u toho nic dělat, tak 3 dny stačej, ale když nějaký zásah bude (třeba já měla odstranění myomu), tak ten týden bude akorát! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
4.7.14 09:17

Tak já měla laparku a hysterku zvlášt
po laparce jsem byla doma 2 dny a po hysteroskopii ani jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.7.14 10:05

@Mar31 tak mam nafasovano, menopur 225 jednotek ve 21 hod. Zacinam v utery. V patek nebo sobotu první ultrazvukm. Budes mmit metodu ICSI nebo PICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.7.14 10:26

@Eva Sz Já měla nejdřív Luveris, a pak Gonal, ten mám doteď, akorát vyšší dávku a ještě si k tomu teď píchám Certrotide. Prý mám nižší AMH, takže se to u mě musí asi pořádně nabudit. :lol: Máme metodu PICSI, spermie máme trošku pomalejší, takže prý to bude pro nás lepší. A ty? A co injekce? Já z toho byla nejdřív trošku vyplašená, že si mám něco píchat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
4.7.14 10:34

@Eva Sz Tak to je dobrý mě byla po menopuru fajn měla jsem ho 3× hlavně hodně pij a kvalitně jez :D :D :D
Anonymní :roll: já šla po hysterce taky hned d práce a dobrý taky zvedám těžké věci ale vždy jsem si řekla o pomoc, je to malý zákrok pokud je člověk v pořádku tak bez komplikací :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
4.7.14 10:49

@Eva Sz já s menopurem 23 vajcuch :)) a jedno mimčo v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.7.14 13:19

@barusssska tak to je super. Hlavne, ze už se něco deje.Ted to bude fofr.
@Mar31 Zatím se toho pichani nebojim. Uvidime v utery vecer, az to do sebe budu muset zabodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.7.14 13:41

@hačilka co si mám představit pod kvalitním jidlem? Piti mi naordinovali.Ale to už jsem se díky medrolu a suchému jazyků z něho naucila. A jak se citis? Jsem stastna, ze je patek. Vikend budu sportovat, abych si to uzila. Super je, ze jsem dnes snědla svou poslední tabletku antikoncepce.Dnes od Dr odcházel jeden šťastný par. Budouci tatínek zářil jak slunicko.Bylo to hezke.
Jedině co me stvalo, ze jsme tam hodinu cekali.Az partner musl odejit. Nejak jim tam vázne organizace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.