Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evca16 ja klimatizaci nemam rada, ale nastesti jezdim pikapem, tak kdyz otevru zadni stenu tak to mam jak polokabrio, takze tam foukne sem tam vetricek ![]()
@Eva Sz ani jeden et me nebolel, jen pri prvnim mi skrabla o nejaky vridek tak rekla ze asi budu z nej spinit, ale nic takoveho se nestalo
@Anonymní píše:
@Mar31 -a dělali ti po odstranění toho myomu nějaký steh na děloze? za jak dlouho jste se mohli snažit pak o mimi? no já tam mám něco na děloze necelé 3cm a na čípku vřídek ale dr. si není jistá, jestli je to myom či nějaký výrůstek.
Ne ne, žádný steh, prý to doktor jen nějak seškrábnul. Jde taky o to, jaký druh myomu to je, buď je jen na děloze, nebo přímo v ní vrostlej… je to různý. Díky hystero se zjistilo, že mám neprůchodný oba vejcovody, takže IVF byla jasná volba
ale většinou se píše, že se můžeš začít snažit po měsíci. ![]()
@evca16 držím palce a taky jsem moc zvědavá!!!
mě to čeká přesně za týden.
Tak jaky jste dnes měly den? Já zítra začínám stimulovat, tak bude další mezník za mnou
@Petra Z a co Ti brali za krev? Já bych šla spat.Uz od 5:30 litam a uklizim, vencim psy.To je vzdy, kdyz dostanu menstruaci takova rovnaci a uklizeci
Skvělý transfer je zamnou bobísek mecoval jak divý tak snad se uchytí a pak jsem jen jela odpocivat na zahradu
![]()
Vcera jsem byla nebolí mě ti jen píchlo a bylo po vsem ale nejhorsí je vydrtzet s tím plným moč. měchýřem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.