Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva Sz dostanes od dr recept a na recepci ti po zaplaceni vydaji, ja mela gonal(1900,– za jedno) pri prvni stimulaci a ted menopur(cca 500,– za krabicku),ale dali mi na vybranou uz pri prvnim jestli pero nebo injekce, ale chtela jsem pro pohodli pero, pri druhem mi to bylo jedno
@Eva Sz Já ho brala do 12tt a brala jsem 8mg. Mě ani moc Mokrá pero nenabízela, měla jsem hned injekce, ještě mi nějaký ampulky zbyly ![]()
@barusssska tak to se dozvím vse vse příští týden v patek. V práci nikdo nic nevi, tak nevim, jak to budu tajit. Ted me spis štve ten jajazyk.Ja už bych to chtěla Mít vse za sebou a s uspesnym vysledkem.
@barusssska Ahoj, tak jsem zase doma z dovči..bylo to perfektní
V letadle mi bylo uplně dobře a i tam mi bylo špatně jen dva dny a pak uplný obrat, jako bych ani nebyla těhotná..chodili jsme na tůry a výlety
Ale tady v ČR je zase vše při starým..nevolnosti celý den
A jak Ty válčíš? Už ses přehoupla přes těhotenské neduhy? A kolik jsi zatím přibrala? Tak se opatruj!
Já stimuluju už druhý den a zatím Dobrý. Mám Luveris a pak Gonal. Vzala jsem si ho kvůli tomu, že jedu pryč a je to s nim jednodušší. Akorát mám strach z hyperstimulace… jinak na výběr ti určitě ddají. ![]()
@Mar31 na jak dloho Ti to dala? U me mluvila něco o 9 dnech. A kdy jdeš na kontrolu? takze jedeš pryc a budeš stimulovat? Ja mela puvodne taky už stimulovat a stimulovala bych na vode
Ale domluva v gennetu je zvláštní a nebo je nechapu.Ale je to dobre, ty 2 dny na vode budu mít klid.Tak se drz
Ahojte holky, tak od příštího týdne konečně začínáme taky se stimulkou. Budu píchat zatím do 07.07. 150 Menopuru. Už se docela těším.
A taky se těším až doberu tu pitomou HAK, protože mám pocit, že jsem jak bublina a hrozně mě bolej prsa a 12. DC jsem špinila a je to takový nějaký celý divný. Svádim to na ty prášky. Takže to snad všechno pak pomine.
Prosím, nevíte, zda se nusím objednávat na krev nebo můžu na 7 přijet a na recepci jim to oznámit? děkuji ![]()
@Eva Sz Luveris mám to na 10 dnů, prvních 5 Luveris, pak další Gonal. Dneska si píchnu třetí Luveris a zítra tradá do Rakouska
…ptala jsem se, jestli můžu odjet a prý ano, tak jsem to dál neřešila. Jedem autem a kdyby něco, budu volat nebo holt budu muset k doktorovi tam. Ale doufám, že mi nic nebude a bude to v pohodě. Na kontrolu jdu 1.7.. Jediný, co pociťuju, je psychika, mám úzkosti, záchvaty pláče a tak, buď je to všema těma hormonama, nebo už mi hrabe!
![]()
@Mar31 to budou určíte ty hormony, protoze ja to mam stejne. Jsem protivna.Do toho jsem v neděli začala třetí plato antikoncepce, stale spinim. Slipovku už nemůžu ani videt.Ted mám bolesti jak před menstruaci.Je to na prd. Jsi o krok přede mnou, tak aspoň budu mít cerstve informace. Hezky si to uzij v Rakousku a dávej tam na sebe pozor.
@lamara objednávat se nemusis, ale myslím si, ze tam jsou na odběry 7,30 -8,30.
@kalicka taky dalsi, co bude mít cerstve informace.ja jdu 4.7. Nafasovat léky. Bude to 8 tydnu, co budu brát HA.Taky se tesim az se ji zbavim. Nebrala jsem ji takových let, mam k. Ni odpor, ale musím vydrzet.Taky si přijdu jak koule, ale nevim, jestli je to HA a nebo medrolem.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.